1

Téma: Pomoc nováčkovi

Zdravím všechny.
Jsem zde nový (dnes registrovaný) ale čtenář tohoto fóra asi měsíc.
Chtěl bych moc poprosit o radu a pomoc.
Paní mě chce mít zamknutého nastálo, jen občas odemknout když bude ona potřebovat.
Koupila se tedy přes Alliexpress klec Kobra velikost Nub(nejmenší) na vyzkoušení velikosti atd. Nejsem totiž obřezaný(asi prozatím) a nemohu si asi koupit cokoliv.
K věci :
Po dvou dnech zkoušení mě má paní zamknula do teď což je pět dní. První problém co jsem záhy zjistil bylo, že mi umí být kapku velká (někdy není vyplněná až ke konci)a při hlubokém předklonu jakoby chtěl vyjet.
Za další, že se v tom v noci umí postavit (typicky po čtvrté hodině ranní) a to jsou bolesti, pálení a štípání k zešílení, ale opravdu a to i když mažu. Ale to neblbější je, že jsem zjistil, že se klece vrchem úplně v pohodě dá vytáhnout a zase v klidu vrátit. Zjistil jsem to ve vaně když jsem chtěl klec jakoby od sebe kousek odtáhnout kvůli čištění a on sám vyjel. Navíc dnes ráno při neskutečně silné a bolestivé erekci klícka z boku praskla.

Chci tudíž koupit novou a je mi už šumafuk jestli bude z plastu či kovu.

Poradit tedy potřebuji s tím jakou koupit aby se zní nedal úplně lehce vytáhnout, aby hned po pěti dnech nepraskla. Aby se dala nosit na stálo a třeba by v ní nebyli tak časté ranní erekce (i když to je asi individuální)a byla taky trochu tak pohodlná a nenápadná jako Kobra, nejlépe s integrovaným zámeček.

Moc, ale opravdu moc děkuji všem za případnou pomoc z řešením tohoto problému.

Do vyřešení budu nosit Kobru o velikost větší (Koupily jsme dvě velikosti)

P.S. Omlouvám se všem za příšerně dlouhé čtení a děkuji všem co do dočetli až dokonce

2

Re: Pomoc nováčkovi

Ahoj, to jsou klasické problémy na začátku. Co se týká lámání plastových klícek, to je fakt, a chce to zkoušet. Plaste má výhody, že je levný a dá se vyzkoušet tvar, velikost atd. Některé vydrží dlouhé měsíce, některé jen dny. Určitě můžeš jít do kovu, ale je ke kovové kleci dostaneš jen jeden kroužek a tak je potřeba už vědět co chceš.
https://www.ebay.com/itm/133966789328
https://www.ebay.com/itm/354786845522

Co se týká uniku z klícky, tak to je problém. Jediné spolehlivé řešení je piercing. Ideální je asi PA a pak speciální klícka s trnem.
https://www.ebay.com/itm/225584250060
https://www.ebay.com/itm/275909780608
Já mám zatím propíchnutou jen uzdičku a přes malý kroužek si protahuji pojistku, která zamezí vytáhnutí. S tím jde nosit skoro každá klícka.
Co se týká ranní erekce. Zvykneš si a pomáhá se jít vyčůrat, zchladit v bidetu a pak je to OK.

Jinak je super, že tě k tomu vede tvá Paní. Jistě to s ní prober i tu možnost úniku a třeba tě podpoří k piercingu. Jen tak dál.

3

Moc děkuji za tvou reakci.
Od plastového PC tedy asi raději upustím. Po tom co jsem vše vylíčil nyní mojí paní, mi řekla, že je to jen jeden velký podvod co nedává smysl a shodli jsme se, že smysl má jen funkční řešení.
Moje paní tě žádá jestli by jsi nám poslal fotku toho jak to máš vyřešené ty.
(samozřejmě nebude nikdy nikde prezentována).
Nevím jestli jde poslat fotka tady do vzkazů, proto přikládám email mojí paní:rossinka24@seznam.cz
Asi mi také nezbyde nic jiného než to tvoje řešení.
Ty poslední dvě klícky co si poslal jsou na ten tvůj piercing?

4

Ahoj

ty odkazy co posílal Vít
první dva jsou klasické klícky, kde se dá využít když máš propíchlou uzdičku a v ní pak nějaký malý kroužek, který zajistíš ke klícce plastovou plombou nebo klidně i malým zámečkem.

další dva odkazy jsou klícky speciálně určené na Prince Albert (PA) piercing, kde máš udělanou díru většinou kolem základny uzdičky až do močové trubice. penis se pak v klícce zajišťuje tím, že protáhneš ten speciální háček skre PA tak, že ti leze z močové trubice vepředu ven. z tohoto se pak nemmáš šanci dostat, leda by sis natrhnul nádobíčko.

5

Jediný pás v ktorom som bez problémov vydrzal viac dní bol Captor. Ostatné pásy ma buď otlačili alebo mi časom same spadli. Captor drží a je pohodlný, ale obriezka bude do neho kvôli hygiene časom nutnosť.

6

Čo sa týka nemožnosti otvoriť klietku, tam si musíte uvedomiť, že každá klietka sa dá otvoriť. Aj ak by si mal PA piercing cez žaluď penisu a klietku na to urobenú, stále môžeš pomerne jednoducho paklúčom odomknúť zámok, otvoriť klietku, vyhoniť sa a opäť zamknúť. Čiže vážne 100% tná cudnosť bez možnosti podvádzať by bola jedine keby ti pani dá klietku s PA piercingom, dá do zámočku lepidlo na kov, dá tam klúč a zlomí ti ho vnútry. To je jediný spôsob jak si bude môcť byť vážne 100%tne istá, že kým ťa má v klietke určite si ju nedal nijako dolu. Stále sa z nej ale môžeš dostať smile Existujú pílky na kov, alebo sa to dá prestrihnúť veľkými štípačkami na železo, avšak to by už tvoja pani vedela, že sa tak stalo.

Takže toľko. Ak chcete niečo kde bude pani mať najväčšiu istotu z možností aké sú, že si ho nevytahuješ von pri umývaní a nevraciaš opäť späť, treba PA piercing, lebo z každej klietky bez piercingu si ho vytiahneš, vyhoníš a opäť vrátiš späť. Sú klietky ktoré nedáš cez vajcia úplne dolu, ale penis von ide z každej čo nie je zaistená piercingom. To, že by si si paklúčom odomkol a zamkol klietku sa dá riešiť jednorázovými plastovými zámočkami s unikátnym kódom. Teoreticky to ide obísť, ak by si si vedel vyrobiť kópiu s rovnakým číslovaním...

Tak za mňa asi toľko k téme 100% tnej istoty. Ja to chapem, ten pocit je uzasny na oboch stranach, mat taku istotu. V reale je to vsak skoro neuskutocnitelne. Tak o to viac treba budovat tu doveru medzi vami, ze posluchas a hlasis co a ako si s nim robis a nerobis. Ale to tam uz nie je ten faktor takeho levelu kontroly aký by niektorý chceli a mne sámemu to tam moc chýba... Takže fakt rozumiem smile

7

A co klec s PA hákem a přes integrovaný zámek provléct plombu. Nemusíš zalamovat klíček a je to 100% jistota.