1

Téma: Pásy cudnosti a zdraví

Zdravím všechny, měl bych dotaz na ostřílené uživatele pásů.
Dohledali jste nějaké studie/články, které referují o případných zdravotních rizicích?

Osobně začínám s užíváním Cobry a pročetl jsem si, že dlouhodobá ztráta erekce či smrsknutí penisu nehrozí. Spíš si říkám, zda neustále stažený šourek nemůže mít dlouhodobě vliv na snížení plodnosti.
Možná se jedná jen o přístup nezkušeného začátečníka, ale relativně rychle mám šourek lehce namodralý, zvlášť při erekci. Nejde o nic extra závažného, ale to místo tam prostě chybí. smile

Jaké na to máte názory vy?

2

Re: Pásy cudnosti a zdraví

Jakou máš velikost cobry a kroužku a jaký model přesně?

3

Trojku a největší kroužek.

4

Ahoj ztráta erekce či smrsknutí penisu je spíše vlivem věku. Pokud ti modrá šourek ve stavu kdy je penis ochablej to by bych si pohlídal.  Varlata by neměla být oproti ostatní části těla chladnější a to hlavně pří delší erekci. Tělo kůže si postupně na pás zvykne.

Lehce namodralý nádech nevadí, obzvlášť při erekci. Ze zkušenosti vím, že si tělo zvykne i malé kroužky. Nejvíc bývá změna barvy varlat (o erekci teď nemluvě) patrná v chladném počasí, když se varlata chtějí přitáhnout k tělu a kroužek jim brání. Teď v létě mám kulky bez jakéhokoli namodralého nádechu. Nicméně mě osobně tmavší zbarvení varlat nijak nevadí. Zastávám názor, že dokud nic nebolí a je pohodlí, je vše ok. A případnou zhoršenou kvalitu spermií neřeším, protože nechci a nebudu mít děti. :-D :-P