1

Téma: Nová elektro klícka

Ahojte.
Našel jsem na Alíku velice zajímavou klícku. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
https://www.aliexpress.com/item/1005005585801368.html

2

Re: Nová elektro klícka

ta je pěkná, pořídil bych si ji také.

3

Tak jsem ji dnes na zkoušku objednal. Až dorazí, podělím se o zkušenosti smile

4

Milášek mi jí objednala hned jak viděla ten odkaz v úvodu vlákna. Chtěla už dávno něco s integrovanou možností elektrošoků a tato klícka jí nadchla. Balíček dorazil k nám domů v pondělí. První dojmy jsou ale velmi rozpačité. Předně dálkové ovládání na náramku vůbec nefunguje, takže reklamováno na Alíku. Zatím bez odpovědi. Na druhou stranu jsou klícka i kroužky vyrobeny z velmi příjemného materiálu, takže mám pocit, jako bych dole žádnou klícku neměl. I ten nejmenší kroužek vůbec neškrtí, což je super. Jsem v něm od pondělka doteď a naprosto bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů.

Klícka má na délku kolem 10 cm, není ani moc těsná pokud jde o průměr, takže erekci nezabraňuje jak by bylo potřeba. Myslím, že nebude problém se v ní bez dovolení udělat. To se uvidí časem. Nicméně pod oblečením je méně nápadná než jiné klícky podobné velikosti. Na kalhotách je boule jako bych měl větší nádobíčko. Kdo tedy nehledá záměrně pod mým oblečením klícku, nenapadne ho, že bych mohl být pod zámkem.

Zkoušel jsem mít nasazen i přiložený dilatátor močové trubice, žádné problémy jsem necítil, ale nemám k těmto věcem důvěru s ohledem na riziko zánětu močových cest, takže po pár hodinách šel dilatátor zpátky do krabice. 

Na hygienu, močení a obecně na nošení je to myslím velmi dobře vymyšlená klícka. I s nasazeným dilatátorem nebyl problém s odvodem moči, vše hezky odtéká přes otvory klícky. Nevím ale, jak je to s vodotěsností elektroinstalace, v návodu píší nekoupat se v klícce a nemýt klícku ani kroužky pod vodou. Sprchování je ale zatím v pohodě, žádný zkrat se dosud nekonal.

V krabičce je kromě 3 kroužků různé velikosti, klícky a náramkového ovladače ještě usb kabel na nabíjení klícky a sada klíčků s integrovaným zámkem známým ze všech čínských klícek. Takže není problém nahradit případně ten zámek jakýmkoliv jiným nebo samozřejmě odemknout se bez dovolení stejně jako u všech dalších integrovaných čínských zámečků. Co Milášek velmi ocenila, je ale zlatá barva klíčků a to, že je na nich vyveden výrazný nápis BDSM. Navíc je součástí sady klíčů i kroužek s klipsnou ve tvaru kočky, takže se klíčky dají přivěsit k jiným klíčům nebo kabelce. V našem případě k pouzdru na mobil mého Miláška.

Největší chybou klícky je vypínač na jejím levém boku. Klícku je tak možné svévolně kdykoliv vypnout a veškeré kouzlo elektrošoků jde tak do vytracena. Lepší by bylo umístit ten vypínač někam dovnitř klícky, aby k němu nebyl po zamčení přístup.

Náramkový dálkový ovladač mohu hodnotit jen z vizuální stránky, jak jsem psal, nefunguje. Je velmi nenápadný i příjemný na nošení. Má na sobě dva vypínače. Jeden má sloužit pro zapnutí ovládače a jeho spárování s klíckou, druhý pak na volbu elektrošoků. Nikde ale není žádná výměnná baterie nebo konektor na nabíjení.

Závěr - čínský předražený šmejd. Pokud by byla ta klícka o pár cm kratší, vypínač na ní by byl bez možnosti volného přístupu, náramek by měl výměnnou baterii a hlavně by byl funkční, pak by to bylo úplně o něčem úplně jiném...

5

Moc děkuji za podrobnou recenzi. Moc mě mrzí, že to nefunguje. Chtěli jsme to taky zkusit. Doufám, že vám pošlou jinou funkční a recenzi doplníš a o spoustu ŠOKUJÍCÍCH zážitků.