Téma: Nový typ plastové Cobry
Vážení příznivci zamykání a klícek Cobra zvlášť,
mám pro vás čerstvou novinku, je to nový typ plastových klícek Cobra. Oproti těm dosavadním přináší několik vylepšení, tak jsem nemohl odolat a po důkladném vyzkoušení a ověření všech výhod vám ji nabízím také.
Nová Cobra přináší několik vylepšení:
- je z lepšího plastu, má hladší povrch
- klícka a kroužek do sebe mnohem lépe pasují
- nový typ kroužků
- jedna velikost klícky navíc - úplně nejmenší
Podle mé vlastní zkušenosti jsou ze všeho nejlepší ty nové kroužky. Vůbec neskřípají kůži pod šourkem, takže si nebudete muset tak často sahat do rozkroku kvůli posunování kroužku a narovnávání kůže. Je to opravdu velké pohodlí. Spoj kroužku a klícky nemá ani milimetr vůle, což je také pěkné vylepšení.
Tu novou nejmenší velikost jsem vyzkoušel také, je to lahůdka pro zamykací minimalisty. Spíš bych ji doporučil pánům s obřízkou. Nebo pokud už máte zkušenost s nějakou tou mini klíckou, můžete zkusit i tuto nejmenší Cobru velikosti 0.
Jednoznačně vám můžu novou Cobru jen doporučit. Ještě mi zbyly nějaké starší kousky, které jsem nabízel doteď, tak jsem je přesunul do výprodeje za nižší cenu.
Věřím, že i vy budete s tímto novým typem Cobra klícky spokojeni. Budu se těšit na vaši odezvu a recenze.
Odkazy pro slovenské zákazníky:
nová Cobra
starší Cobra ve výprodeji
Vojta