Téma: Aircage klícka testuji.
Oslovila me klícka Aircage podle popisu neco z Holytraineu a neco z Captoru. Velkost jsem bral menší 7,5cm a kroužku je víc. Ja si vybral č.2 mel by to být 45mm. Samotná velkost kroužku me prekvapila. Myšlenka jestli bude stačit 50mm lítali hlavou. Tvar kroužku je atypickej. Skoušel jsem i nenší č.3 40mm a dá se použít. No už ho je cítit a malinko me škrtí. U klícky me chytil popis. Má více otvorú, lépe vetrá. To je pravda no v mém prípade to nesedlo. Každý sme jinej a mne akorát dva otvory sedli na žílu. Po úvaze jsem tyto dva otvory zalepil epoxidem. Už jsem spokojen. Samotná klícka drží pevne. Nasazeni chce cvik jako u každé klícky ale jde to v pohode. Ostré hrany jsem nanašel i když je dírek hodne. Plast není úplne tvrdej, pri opracováni mohou být ostré hrany. Co jsem si všim, celkem velkej prední otvor pro špičku penisu. Možná mi je trochu akorát protože špička stále trčí. Potom mám krásnej otisk po otvoru. Znáte nekdo co to udelá po dlouhé dobe, takovej otisk. Každopádne jsem zatím spokojen. Klícka zatím splnila me požadavky. Bez dlouhé doby skoušení jde okamžite použít. Jsem prekvapen že erekce není, snad proto že je tesná dost. Dodanej klíč je ok. Máte nekdo také skušenosti s touto klíckou?