1

Téma: Pomoc s cudnosti

Zdravím. Muže mi někdo doporučit cudnost ? Jsem 22 lety klučina a velice me toto téma zajímá. Ale nevím jaké to má třeba výhody a jaké nevýhody. Moje kamarádka mi to navrhla když jsme byli napitý. Už dlouho o tom přemýšlím a stále nevím. Jinak ta kamaradka by mi hlídala klíče. Co si o tom myslíte

2

Re: Pomoc s cudnosti

Ahoj těžko radit ale kdo nezkusí opravdu nepochopí a není to opravdu o penisu ale o hlavě . Za mně to zkuste .

3

Určitě bych to zkusila. Ještě když mas někoho kdo bude tvůj klíč hlídat

4

Treba to skusit az potom uvidis co to stebou skutocne robi

5

V tvém věku to bude docela záhul a zřejmě už se tématu cudnosti nikdy nezbavíš. Možná to oběma prospěje, ale spíš to vidím tak, že bych udělal třeba jenom časově omezený experiment a poté s partnerkou vyhodnotil přínosy a ev. problémy. Jde o potlačování přirozených fyziologických funkcí, hlavně o nemožnost erekce, čímž se myslím penis může krapet poškodit. Ale je to jen můj názor vyplývající z faktu, že mám velmi silné erekce i přes blížící se šedesátku a musel jsem přestat s klíckami, byť jsem je nosil rád. Ty bolesti a nevyspání mi za to nestály. Vyzkoušel jsem jich bezpočet a dokonce jsem si je různě upravoval. Nyní cudnost zakládám na slibu a musím se holt ovládat. Manželka rozhoduje vše o sexu, kdy, kde a jak, moje ejakulace je zbytečná, protože otcovskou roli už jsem splnil. Jde to lépe, než jsem si dokázal představit, Výsledek je stejný jako u cudnosti s klíckou. Tedy úcta, péče, podřízení se manželce, služba, poslušnost, harmonie ve vztahu atd. Je na každém, jakou cestu zvolí a která se mu osvědčí. Rozhodující slovo by však měla mít paní, to je asi jasné.