126

Re: Jak jsem byl převychován na vzorného manžela

Zase moc hezké čtení. Moc se těším na pokračování

127

Jak jsem byl převychován na vzorného manžela – díl šestnáctý

Přišli jsme k autu. Ihned jsem otevřel své Paní dveře, aby si mohla pohodlně nastoupit. V jejím pohledu bylo vidět, že je potěšena mojí úslužností. Usedl jsem za volant a jeli jsme směr náš hotel. Zamířil jsem s autem až ke vstupu. Vystoupil a ihned jsem přiskočil otevřít své Paní dveře. Jakmile vystoupila a šla směrem ke vchodu do hotelu, opět jsem ihned otvíral vchodové dveře. Paní se na mě usmála a řekla: „Vidím, že ti výcvik prospěl! Počkám na tebe u recepce poblíž výtahu!“ „Ano, hned přijdu!“ vyhrknul jsem a utíkal jsme zaparkovat vozidlo. Naštěstí bylo volné místo hned vedle, takže parkování nezabralo moc času. Byl jsem tedy zpátky v podstatě ihned. Moje Paní stála lehce opřená u recepčního pultu a usmívala se na mě. V hale, kousek od nás, bylo ještě několik míst na sezení, ale všechna byla prázdná. Jen u jednoho nízkého konferenčního stolku byla skupinka asi pěti mladých dívek, tedy spíš mladých dam, odhadem okolo pětadvaceti roků. Viděl jsem, že si mě všimly, ale já jim nevěnoval příliš zájmu. Moje pozornost byla nasměřována na moji Paní.
„Tak co, jak ses na mě těšil?“ zeptala se. „Ano, moc!“ řekl jsem popravdě. „To jsem moc ráda!“ pousmála se a stoupla si těsně ke mně. Pocítil jsem opět známý výškový rozdíl mezi námi. Jak už jsem psal, jsem totiž oproti mojí Paní menší skoro o hlavu. Bohužel měla na sobě ještě lodičky, čímž se náš výškový rozdíl ještě zvýraznil. Neuniklo mi, že jedna z dívek si toho také všimla a upozornila na to ostatní. Cítil jsem jejich pohledy a dost jsem se styděl. Pohladila mě po vlasech. „Tak to bys mi mohl ukázat, jako můj manžel, jak moc ses na mě těšil!“ pozvedla mi rukou bradu. Pohlédl jsem na ni zespodu a otázal se: „Jak to myslíte?“ „No co tak třeba dát mi pusu na přivítanou? Co ty na to?“ pozvedla významně obočí a ještě se schválně postavila zpříma, čímž si nějaký jeden centimetr oproti mně ještě přidala. Toho jsem se v této situaci obával. Abych mohl moji Paní políbit, aniž by se ke mně trochu sklonila, musel bych si najít malý schodek. Ten tu však samozřejmě nebyl. Horší na to bylo ještě to, že hovor dívek u vedlejšího stolku poněkud ustal a cítil jsem, že se jejich zájem nenápadně poněkud stočil na nás. Zaklonil jsem tedy hlavu, trochu stoupnul na špičky a doufal, že se moje Paní ke mně trochu nakloní. Samozřejmě mě však v to nechala a můj pokus o její políbení byl marný. „Aha, já vím, promiň! Neboj, pomůžu ti!“ řekla úmyslně soucitně a přitom se lehce pousmála. Dobře věděla o dívkách vedle a o jejich zájmu o nás. Udělala to, čeho jsem se nejvíc obával. Přitiskla se ke mně, rukama mě chytla pod zadkem a úplně bez problémů si mě pozvedla do úrovně jejích očí. Jakmile se mi nohy odlepily od země, pocítil jsem neskutečný stud. Tlumený smích dívek u stolku mě uvedl do situace totálního ponížení. Rudý v obličeji jsem políbil svoji Paní. Doufal jsem, že mě ihned položí na zem. Jenže Paní si mě ještě chvíli podržela v této potupné pozici a zeptala se: „A ještě mi řekni, jak se ti líbila dnešní výchova, kterou jsem ti s Janou zajistily?“ „Mhm,“ zamumlal jsem a nemohl se dočkat, až mě opět položí na zem. Pro dívky u stolku jsem se stal prvořadým zájmem a podle jejich smíchu jsem věděl, co je obsahem jejich čilého hovoru. „Tak co takhle poděkovat?“ zeptala se trochu důrazněji, ještě si mě o něco víc přitlačila k tělu a zaryla mi prsty do zadku. „Děkuji,“ zamumlal jsem a doufal, že mě už pustí na zem. „Není zač!“ odpověděla polohlasem a konečně se moje nohy zase dotkly země.
Ani jsem se neodvážil pohlédnout ke stolku, smích dívek mi bohatě stačil. „Tak co, pojedeme nahoru na pokoj?“ zeptala se mě Paní. „Ano“ vyhrknul jsme a doufal, že mě výtah vysvobodí od pohledu děvčat. Výtah však byl v takovém místě, že jsme museli projít okolo jejich stolku. Jakmile jsme byli těsně u nich, ta nejhezčí z nich ke mně polohlasem prohodila: „Máš ho taky tak malého, tak, jako ty jsi prcek oproti své manželce?“ A ostatní dívky se zahihňaly. Sklopil jsem oči a snažil se zmizet. Jenže moje Paní tuto její poznámku zaslechla také a ihned ji náležitě využila: „No velkého ho můj manžel zrovna moc nemá, ale o to víc musí být snaživý!“ odpověděla, jako by se znaly léta. „Ostatně…,“ jako by naoko se zamyslela a porozhlédla se kolem. Okolo nás už nikdo jiný nebyl, nikde ani noha, kromě této malé skupinky mladých dam. Bylo už dost pozdě večer a všichni už byli buď někde v baru nebo zalezlí na hotelových pokojích. „Myslím,“ pokračovala, když zjistila, že jsme v hale sami, „že není lic lepšího, než abyste se přesvědčily samy!“ Netušil jsem, co tím zamýšlí, ale trochu mě přeběhl mráz po zádech. „Pojď sem, samečku a stoupni si ke hezky stolku před dámy!“ Z obavy, že pokud bych to neudělal, mi moje Paní přidá na výprasku, jsem to provedl. Oči jsem měl stále sklopené dolů a v obličeji jsem rudnul. Došoural jsem se k nízkému stolku, až jsem se ho pod koleny skoro dotknul. Moje Paní si stoupla těsně za mě a přitiskla se ke mně. Rukama mi sjela dopředu až ke knoflíku u kalhot. Než jsem se nadál, měla knoflík rozepnutý a už jsem slyšel jen zašustění rozepínaného zipu. Pak už jsem jen skoro jako ve snu vnímal, jak mi jednou rukou stahovala zip směrem dolů, druhou rukou zajela hluboko pod slipy a jedním pohybem mi vyndala ven z kalhot penis i s varlaty. V hlavě mi hučelo a strašně jsem se styděl. Moje ponížení bylo totální. V obličeji jsem musel být jak rajče. Jako by z povzdálí jsem zaslechl, jak dívky vyprskly smíchy.
Po chvilce, která mi připadla nekonečná, se opět ozvala ta nejhezčí dívka, která to vše způsobila: „No, není úplně malý, ale nic moc to není!“ Poohlédl jsem na dveře výtahu a už jsem se v duchu viděl jak nastupuji a mizím odtud. Jenže moje Paní byla zatím jiného názoru: „Holky, říkala jsem vám, že ho můj manžel nemá moc velkého. Ještě ho trochu zvětším, ať vidíte, jak vypadá ztopořený, co vy na to?“ Holky se začaly smát a jedna přes druhou byly samozřejmě pro. „Víte, můj manžel je teď v převýchově, takže má zakázaný orgasmus. Že ano, ty můj samečku?“ koukla se mě moje Paní, přičemž mi stále držela obnažený penis venku z kalhot. „Mhm,“ zamumlal jsem potichu. „Takže musím trochu opatrně, jinak by manžel mohl mít ejakulaci! Mám pravdu?“ opět směřovala otázku na mě. Beze slova jsem sklopil hlavu ještě víc. Ovšem to už mi Paní mezitím stáhla předkožku až nadoraz, čímž mi před dívkami zcela obnažila žalud a lehce poklepala prsty zespodu na uzdičku penisu, který pochopitelně zareagoval odpovídajícím způsobem. Navíc v situaci a pozici, ve kterém jsem se nacházel, se to nedalo očekávat jinak. Můj penis byl snad během vteřiny totálně ztopořený.
Před chvílí jsem si myslel, že moje ponížení je na maximu, ale zdaleka tomu tak nebylo Tato situace to ještě překonala. Moje Paní mě držela zezadu, rukama mi vpředu držela otevřený poklopec a já stál se ztopořeným penisem a obnaženými varlaty před skupinkou mladých dam, aby si mě, manžela od mé Paní, prohlédly, jak vypadám ve vzrušeném stavu. Kdyby mě moje Paní ještě pár sekund dráždila, věděl jsem, že bych bohužel vystříknul. Paní si toho byla dobře vědoma a zavčas přestala. „Tak tohle je už lepší!“ pochválila délku mého penisu ta nejhezčí z nich. „Říkala jsem, že je manžel i vychovaný. Tak samečku, už cítím, že ti v penisu cuká, tak hezky zpátky do kalhot, ať se nám tu neuděláš!“ přikázala. Ale to bylo nad moje síly, byl jsem těsně před výstřikem. Paní to vytušila. Stiskla mi silou varlata. Já sice potichu vykřiknul a cuknul s sebou, ale dosáhla svého. Penis se mi naštěstí zmenšil, bylo to těsně před ejakulací. Paní mi napnula kalhoty a celý penis i s varlaty mi vložila zpět do slipů. Zatáhla zip, zapnula knoflík a pustila mě. Na kalhotách byla sice ještě vidět boule, ale to už mi bylo úplně jedno a já totálně zostuzený prchal k výtahu. Moje Paní si s děvčaty ještě prohodila pár slov. Nevím, co si povídaly, nevnímal jsem to. Můj hlavní cíl byl co nejrychleji zmizet. Byl jsem rád, že Paní přišla ke mně přesně v okamžiku, kdy se výtah otevřel. Překotně jsem nastoupil a než se zavřely dveře, jsem zaregistroval úsměvný pohled té nejhezčí holky, která mi navíc, nevím proč, poslala vzdušnou pusu.
Vešli jsme na pokoj a zavřeli dveře. Paní se ke mně otočila, pohlédla na mě a po chvíli a řekla: „Ale ano, neboj, byl jsi šikovný. Za těch pár drobných prohřešků ti dám jen mírnou výchovnou na holou, jinak jsem s tebou spokojená. Takže do naha a nachystej se!“ Trochu jsem se sice ošíval, ale za krátkou chvíli jsem byl před mojí Paní zcela nahý. Dobrovolně jsem se opřel opěradlo křesla, vystrčil zadek a připravil se. Paní přešla za mě, z kabelky vyndala její malý výchovný řemen a s naprostou samozřejmostí mě s ním třikrát přetáhla přes zadek. Hodně to bolelo, ale nevydal jsem ani hlásku. Po skončení tohoto krátkého výprasku jsem vstal, pokleknul, políbil její nohu a poděkoval. Teprve snad až teď jsem si uvědomil, jak je moje Paní oblečená. Černé upnuté legíny, pod kterými se mezi nekonečně dlouhýma nohama docela zřetelně rýsovala její pička. Lodičky, tričko s výstřihem. Nádhera. Já před ní nahý, ponížený.
Paní se pohodlně usadila do širokého, měkkého křesla. Urovnala si tričko, trošku roztáhla kolena od sebe. Podívala se na mě a rukama si významně poklepala na nohy: „Tak pojď ke mně, ty můj manželi!“ usmála se. Přišel jsem k ní. „No tak neboj, sedni si mi na klín a pohodlně se opři!“ vyzvala mě. Trochu jsem se před ní styděl, ale udělal jsem to. Nahý jsem si sednul mé Paní na klín, zadek jsem měl mezi jejími nohami. Svoje nohy jsem si přehodil o protější opěradlo a opřel jsem se zády lehce zešikma o druhé opěradlo, které jsem měl za sebou. Bylo to příjemné, v teplé místnosti, být takto na klíně své Paní, nahý. „Chceš, abych řekla, co jsem dnes celý den dělala?“ zeptala se mě a pousmála se na mě. „Ano, prosím povězte mi to,“ poprosil jsem. „A mám ti to říci úplně podrobně?“ „Ano, prosím!“ Byl jsem zvědavý, ale současně jsem tušil, že asi nebyla jen tak venku na procházce. „Tak dobrá! Jsem ráda, že tě to zajímá. Chceš před tím něco na uklidněnou, abys udržel svoji pozornost?“ zeptala se mě soucitně. „A co, prosím?“ opáčil jsem. Paní si jen trochu poposedla, vyhrnula si kousek trička tak, že se jí obnažil jeden prs, přímo u mojí hlavy. „Můžeš si vzít moji bradavku, když budeš chtít!“ řekla a přitiskla mi prs k obličeji. Překvapilo mě to, ale nabídnutou bradavku jsem ihned vložil do úst a začal ji lehce sát. Po chvilce se mě zeptala: „Je ti to příjemné?“ „Mhm“ zamumlal jsem, protože jsem měl ústa zaplněná jejím prsem. „Tak dobrá. Vidím, že máš pohodlí, když budeš potřebovat, můj prs máš k dispozici. Teď ti tedy řeknu, co jsem celý den dělala, zatímco ty sis užíval na lekci převýchovy.“ Jednu ruku mi dala pod záda, aby mě měla lépe v náručí. Druhou rukou mi zajela mezi nohy přímo do rozkroku, pozvedla mi varlata, aby je měla lépe přístupná. Vložila si je do dlaně, lehce stiskla a chvíli si s nimi v dlani pohrávala. Bylo mi to docela příjemné. Navíc s prsem ve svých ústech jsem byl po chvilce zcela uvolněn a připraven naslouchat své Paní. Rukou mi postupně přejela na penis, stáhla mi předkožku nadoraz, až mě to trochu štíplo. Penis si ponechala ve své dlani a začala povídat…

Když si tě dámy odnesly do zadní místnosti, ostatně mimochodem, docela jsme se s Janou bavily, když jsme viděly, jak si tě Paní Blanka nese a jak se u toho bezmocně zmítáš, vrátily jsme se s Janou zpátky na hotel.

„Já vím strašně jsme se styděl, hlavně před Paní Janou. Paní Blanka si mě prostě pozvedla přes rameno a já opravdu nemohl nic dělat,“ řekl jsem. „To nic, vím, že jsi byl před námi trochu ponížen, ale to je v pořádku, to patří k převýchově. Jana to také ví,“ uklidňovala mě Moje Paní a pokračovala ve vyprávění.

U recepce už na nás čekal Patrik. „Půjdeme se vykoupat do teplé vody, co říkáte?“ zeptala se Jana. „Jasně, jsme přeci v lázních. O manžela mám postaráno a Patrik půjde s námi určitě rád, že, Patriku?“ odpověděla jsem. „Ano, Paní Jano, když mi to moje manželka dovolí,“ odpověděl Patrik. „No to víš, že ano, máš dovoleno jít s námi. Jana už se na tebe určitě těší!“ řekla Patrikovi jeho Paní a mrkla na mě. Usmála jsem se na ni a prohodila: „Určitě! Tak já se skočím převléci do plavek a dáme si sraz u bazénu,“ a odskočila jsme si na pokoj. Jana s Patrikem udělali totéž.
Vzala jsem si na sebe ty nové plavky, tedy ony to jsou spíš jen šňůrky, které zakrývají jen to nejnutnější, ale byla jsem zvědavá na Patrika, chtěla jsem ho trochu podráždit. Sbalila jsem si ručník, zavřela pokoj a výtahem sjela dolů k recepci. Přišla jsem k bazénu. Jana s Patrikem už byli ve vodě. Vidět jim byla jenom hlava, protože teplá voda ve zdejších lázních je docela tmavá a natolik neprůhledná, že co je pod hladinou, není prakticky vůbec vidět. Seděli vedle sebe a povídali si. Přišla jsem s ručníkem pod paží až k nim a řekla: „Tak jsem tady! Kde máte lehátka?“ Patrik se na mě otočil a bylo vidět, že pohled na mě v těchto titěrných plavkách ho rozhodně nenechal v klidu. Koukal na mě tak dlouho, dokud jej neprobrala Janin hlas: „Támhle,“ ukázala mi Jana prstem na lehátka. Pak si to asi uvědomil a dělal jakože nic. „Tak já si tam skočím položit ručník, usadím se a za chvíli jsem u vás. Přijdu k vám do vody,“ řekla jsem a na chvíli jsem se vzdálila.

„A co bylo, až jste se vrátila zpátky?“ zeptal jsme se nedočkavě. „Neboj, nepředbíhej, všechno se dozvíš,“ odpověděla mi moje Paní.

Takže jakmile jsem si obsadila lehátko, vrátila jsem se k bazénu Janě s Patrikem. Vlezla jsem do vody a přišla až k nim.
Jana byla opřená hlavou o kraj bazénu, ruce pod bradou. Patrik byl nepatrný kousek za ní a byl ponořený ve vodě až po bradu. Vypadalo to, že oba relaxují a užívají si teplé vody. V bazénu bylo nedaleko od nich ještě pár sedících lidí. Jana na mě mrkla a vyzvala mě, ať si sednu vedle ní. Teprve až jsem si přisedla, zaslechla jsem, jak Jana lehce vzdychá a na tváři má obzvláště spokojený úsměv. Mrkla jsem na Patrika. Ten měl přivřené oči. Postupně mi to došlo. Lehké, skoro neznatelné vlnky na hladině vody, které Patrik okolo sebe vytvářel, nemohly znamenat nic jiného, než že Patrik pod vodou velmi jemně mrdá Janu. Podívala jsem se zpátky na ni: „Jani, dělá Patrik to, co si myslím?“ „Mhm,“ usmála se na mě Jana, spiklenecky přikývla a její spokojený úsměv krátce přerušila sevřením očí a trochu hlasitějším vzdechem. V té chvíli i Patrik trochu víc zadýchal. „Jej!“ trochu hlasitěji, ale stále šeptem vydechla Jana. „Teď to bylo hodně hluboko,“ šeptla mi a krátce mrkla na Patrika.

„Oni to spolu opravdu dělali pod vodou?“ zeptal jsem se mojí Paní. „Ano! A bylo hodně vzrušující to vědět! Ale nikdo v okolí o tom neměl ani ponětí, Patrik byl moc šikovný a ovládal se. Vidíš, jak je vychovaný?“ řekla a pokračovala v povídání.

„Takto mi občas zpříjemňuje můj pobyt ve vodě!“ řekla Jana. „Je to pro mě moc příjemné. Patrikovi jsem přikázala, že nikdo v okolí nesmí poznat, co dělá. Musí to dělat hodně pomalu, a ovládat se, aby okolo sebe nevířil vlny. Dál má striktně zakázané se udělat. Kdyby to nedodržel, dostal by večer ode mě takový výprask, že by si to příště už nedovolil. Není tu ve vodě se mnou od toho, aby on měl orgasmus, ale abych já měla při koupání dlouhý a příjemný pocit a to nejen z teplé vody. Tím, že je mu orgasmus odepřen, zůstává stále nadržený a je připraven mít kdykoliv na můj pokyn erekci a tedy opět mi takto zpříjemnit mé koupání, když budu chtít. Ostatně, podívej!“ A očima pohlédla na svoji dlaň a lehce ji pootevřela. V ruce měla uschovaný Patrikův zámek cudnosti, který mu tedy před chvílí musela pod vodou sundat. V druhé ruce měla dlaní přikrytý svůj spodní díl plavek. Když zahlédla můj překvapený pohled, hned mi vše vysvětlila: „Pouštím Patrika na volno jen krátce, pro tuto chvíli, jinak je v lázních stále pod zámkem! Víš, jak už sis všimla, voda v našich lázních je v podstatě neprůhledná, takže nikdo nevidí, co se pod hladinou děje. Tak toho využívám. Patrika pod vodou na chvíli osvobodím a sundáním svých plavek mu usnadním přístup do mě.“

„A zatímco jste si s Paní Janou povídali, Patrik ji pod vodou stále mrdal?“ zeptal jsem se a začal jsem pociťovat vzrušení. „Ano, Jana si to plně užívala. Povídaly jsme si spolu o všem možném, i o tobě, o tvé převýchově. I o tom, jak Patrik si prošel stejným výcvikem u paní Blanky a Lenky, jako ty. Ale vidím, že se ti moje povídání docela líbí, že?“ zvědavě se mě moje Paní zeptala, protože můj penise začal v její dlani povážlivě zvětšovat. „Promiňte,“ zamumlal jsem a hned jsem si uchopil pusou zpět její bradavku a snažil se potlačit erekci. „Kdybys to nezvládl, pomůžu ti uklidnit se!“ řekla a pro výstrahu na chvilku uvolnila penis z dlaně, uchopila varlata a lehce stiskla. „Víš, co by následovalo, že?“ „Ano, vím,“ zahuhňal jsem s prsem v ústech. „Ostatně, co se týče Patrika, Jana mi řekla, že když jí Blanka s Lenkou vracely Patrika večer po lekci zpátky, měl seřezaný zadek k nepoznání, byl pomočený a natolik ponížený, že když ho Paní Blanka v náručí přinesla, ani si nemohl sednout. Při výprasku prý vždy strašně křičel a jednou jim při učení ovládání erekce dokonce málem ejakuloval, aniž by k tomu dostal od paní Blanky povolení. Ejakulaci prý na poslední chvíli zabránila Lenka silným stiskem varlat a to tak silně, až se Patrik pomočil. Ale oproti ránu, kdy ho k dámám přivedla, byl večer úplně převychovaný. Od té doby je vzorný! Tak a teď poslouchej, co bylo dál…“

Povídaly jsme si s Janou skoro půl hodiny, přičemž Patrik ji zezadu stále velmi pomalu mrdal. Občas jsme museli hovor na okamžik přerušit, to vždy když Jana zažila vyvrcholení. Dalo se to poznat jen tak, že se na chvíli odmlčela, a přivřela oči a lehce vydechla. Pak jsme zase pokračovaly v hovoru. Když už to měla poněkolikáté, posunula se a vysmekla se z Patrikova penisu. Otočila se čelem do bazénu a usadila se. Patrik dělal, jako by se nic nedělo. Bylo na něm vidět, že je především rád, že svoji Paní uspokojil podle jejích představ. Po chvilce na mě Jana mrkla: „Chceš si taky užít?

V této chvíli se moje Paní ve vyprávění na chvíli odmlčela. Zabořil jsme svůj obličej více do jejího prsu. Cítil jsem bezmocnost a současně strašné vzrušení. Tušil, jsem, co asi následovalo. „A co jste jí na to řekla?“ sebral jsem po chvíli odvahu a zeptal se. „Co myslíš?“ odpověděla mi zpátky otázkou. „Asi jste řekla, že ano, mám pravdu?“ a penis se mi ve zlomku vteřiny postavil úplně do tvrda. Samozřejmě to poznala ve své dlani. Paní si penis potěžkala, stiskem zkusila jeho pevnost a řekla: „Jak vidím, asi chceš slyšet, že ano? A to ti nevadí, že jsem tvoje manželka a že by mě mohl mrdat jiný chlap?“ opět se mě zeptala. „Ano, tedy…, asi ne…, já nevím,“ odpověděl jsem zmateně. Představa, že mi manželku mrdá někdo jiný, mě uváděla do ponižující situace ale na druhou stranu mě strašně vzrušovala. „Tak si to zatím rozmysli a já ti povím co bylo dál. Ale opovaž se vystříknout! To bych ti už nic neřekla a seřezala bych tě jako nikdy předtím!“ řekla hodně přísným hlasem a pokračovala v povídání.

Při pohledu na Patrika jsme měla strašnou chuť, aby mi to udělal. Jednak se mi Patrik od začátku moc líbí a vzrušuje mě. Věděla jsem, že tam dole pod hladinou má ztopořený penis a on sám je stále hodně při chuti. Janinu nabídku nešlo odmítnout. „No jestli mi Patrika na chvíli půjčíš, tak moc ráda!“ usmála jsem se na Janu. „Jasně, že jo! Je nadržený a je škoda ho nevyužít! Ráda se na vás při tom podívám!“ řekla Jana a v obličeji se jí zračilo velké vzrušení. „Tak jestli chceš Patrika použít, tak se nachystej!“ řekla.

Byl jsem z jejího povídání vzrušením na pokraji ejakulace. „Prosím, Paní, ulevte mi, nebo se vystříkám!“ prosil jsem moji Paní. „No vidím, že tě to docela vzrušilo, že? chceš pomoci?“ zeptala se mě. „Ano, prosím,“ hlesnul jsem, přestože jsem věděl, co mi bude dělat a že to bude strašně bolet. Ale tvrdost mého penisu v dlani mé Paní dosáhla téměř vrcholu. „Tak dobře,“ řekla. Rukou uvolnila penis, dlaň přesunula na varlata a silně mi je stiskla. Vykřiknul jsem bolestí, ale po nějaké chvilce, kdy mi je v dlani stále svírala a já se stále kroutil, mi penis začal ochabovat. Ruka mé Paní konečně přestala svírat varlata a já si konečně mohl vydechnout. „Děkuji a prosím, co bylo dál?“ poprosil jsem. Paní se na mě usmála, opět mi lehce uchopila penis, tentokrát za jeho špičku a pokračovala.

Nenápadně jsem si tedy sundala spodní díl plavek a smotala jsem si je do dlaně. Jana pozvedla obočí směrem k mé ruce. Trochu jsem roztáhla dlaň abych ji přesvědčila, že jsme připravená. Jana se pousmála a pokynula směrem ke mně: „Tak se nachystej, udělej si pohodlí! O zbytek se postará Patrik, ty si jen budeš užívat!“ Otočila jsem se tedy směrem ven z bazénu. Hlavu jsem si položila na jeho okraj a tvář si podepřela předloktím. Hodně jsem pokrčila nohy, až tak, že se kolena dostala nad sedátko a pak jsem si je ještě široce roztáhla od sebe. Prohnula jsem se v zádech. Tím se mi moje pička roztáhla a kompletně se mi zezadu zpřístupnila. Zaujala jsem krásně pohodlnou polohu. Přivřela jsem oči a čekala, co se bude dít. Mezitím si jen kousek od nás sedl nějaký postarší pár, který na nás jen pohlédl, ale nevěnoval nám větší pozornost. Určitě nemohl tušit, co se děje pod hladinou, protože voda byla prakticky neprůhledná a my se všichni nad hladinou tvářili, jako bychom si jen užívali teplou vodu. „Jsi připravená?“ zeptala se mě Jana a spiklenecky na mě mrkla. „Mhm,“ zamumlala jsem a vychutnávala si své pohodlí. „Patriku, můžeš!“ řekla trochu polohlasem, ale přesto rozhodně. Patrik se pomalu přesunul za mě. Byla jsem strašně vzrušená, nemohla jsem se dočkat, až do mě Patrik vnikne. Čekala jsem, co bude. Patrik stál za mnou a napínal mě. Pojednou jsem pocítila, jak mě lehce uchopil pod vodou, ale jen za chodidla. Pomalu mě je začínal masírovat. Přestože to byl teprve začátek, byla jsem neskutečně vzrušená. Můj klitoris se začal napínat a vnímala jsem, jak se mi začíná pička roztahovat. Patrik přesně věděl, kam mi má sáhnout. Pomalu se rukama přesouval po lýtkách ke stehnům. Snažil se přitom, aby nad hladinou nebylo nic poznat. Konečně se rukama dostal až mezi mé nohy. Silně jsem se zachvěla. Jana se na mě podívala a usmála se: „Je šikovný, že? Vidím to na tobě!“ Nedalo se to nedat najevo. Patrik mi svými prsty pomalu roztáhnul pysky od sebe a lehce přejel po klitorisu. Lehce jsem vzdechla a pohlédla na Janu. „Tohle nevydržím!“ zašeptala jsem, aby to vedle sedící pár neslyšel. „To ti věřím! Počkej, až do tebe Patrik vnikne!“ Přivřela jsem oči. Pocítila jsem na vchodu do pičky špičku Patrikova penisu. Patrik se ke mně mírně naklonil a šeptem se mě zeptal: „Paní, promiňte, mohu jít do Vás?“ A vychovaně čekal na můj pokyn. „Ano, máš to dovoleno od tvoji Paní i ode mě!“ odpověděla jsem mu opět šeptem a pro usnadnění jsem mu ještě více roztáhla nohy a prohnula se v zádech. V tom začal Patrik do mě zasouvat svůj penis. Byl to krásný pocit. Lehce jsem asi zasténala, protože paní z páru sedícího vedle na mě pohlédla. Snažila jsem se nedat na sobě nic znát. Asi se mi to povedlo, protože po chvíli se obě opět dali do svého hovoru. Patrik do mě proniknul až úplně po varlata. Dál už to prostě nešlo. Rukama si mě ještě silou přitáhnul k sobě. Jeho penis musel být o dost delší, než ten tvůj. Byla jsem jím zcela vyplněná. Jinak, než s tebou. Byla jsem ráda, že Patrik si mě takto s penisem uvnitř chvíli silou podržel přitisknutou k sobě, protože moje pochva měla aspoň čas si na jeho délku zvyknout. Po chvíli jeho stisk povolil a začal penis lehce vysouvat. Jak byl skoro venku, trochu jsem si oddychla ale neskutečně jsem ho chtěla mít opět zasunutého v sobě až nadoraz. Patrik si mě držel rukama pevně a těsně před tím, než špička penisu opustila klitoris, zasunul mi jej opatrně zpět dovnitř a opět si mě přidržel. Vše dělal velmi pomalu, aby nezpůsobil podezření na hladině. Dělal to velmi šikovně, lidi okolo si ničeho nevšimli. Jana se na mě se zájmem dívala. Začaly jsme si zase povídat, hlavně tedy o Vás dvou. Je pravda, že jsem se asi někdy trochu neudržela a možná se projevila trochu hlasitěji, protože pán, který si mezitím sednul docela blízko vedle nás, se na mě občas podíval. Ale asi si ničeho nevšimnul, tak se zase odvrátil a sledoval okolí.
No nebudu zatloukat, že i já jsem musela hovor občas na krátko přerušit. Určitě chápeš, z jakého důvodu. On totiž Patrik byl strašně šikovný, tak nešlo jinak.

„Udělal Vám orgasmus?“ zeptal jsem se s obavami. „Ano, a ne jednou. Víš, nedalo se to vydržet. Patrik to prostě umí,“ usmála se na mě moje Paní. „S tebou jsem to před tvojí převýchovou taky mívala, ale tohle bylo úplně jiné!“ dodala. Cítil jsem velké vzrušení spojené s totálním ponížením.

Nevím, jak dlouho mi to dělal, ale bylo to moc příjemné. Nakonec jsem se i já z Patrikova penisu vysunula a oblékla si nenápadně pod vodou zpátky plavky. Chvíli jsem si sedla vedle Jany a vzpamatovávala jsem se z několikanásobného orgasmu, který mi Patrik udělal. Ten stál opodál, sklopené oči. Občas se na mě sice krátce podíval, ale hlavně sledoval Janu, jestli nebude mít pro něj nějaký příkaz. Viděla jsem na něm, že má pravděpodobně stále erekci. To se dá poznat.
Konečně jsem se postupně uklidnila, ale nadržená jsem byla z Patrika stále. Představa, že mi to ještě někdy udělá, mě naplňovala silným vzrušením. Na Janě bylo vidět něco podobného. V hlavě se mi rodila myšlenka. Chtěla jsem ji něco navrhnout, ale ona mě o zlomek vteřiny předběhla: „Co myslíš, nechceš jít na pokoj? Vezmeme i Patrika, co ty na to?“ zeptala se mě a oči ji svítily. „Chtěla jsem ti říct totéž, ale byl jsi rychlejší,“ odvětila jsem.

V té chvíli se u mě opět dostavila erekce, kterou však moje Paní zavčas potlačila známým stiskem varlat. „Vidím, že se ještě musíš hodně naučit ovládat! Erekci jsem ti přece nedovolila! Jak ti to dovyprávím, dostaneš výprask a budeme cvičit erekci na povel!“ zatvářila se na mě přísně. „Ale teď ještě dokončím moje povídání.“ A pokračovala.

„Patriku, šup, připrav se, půjdeme z vody!“ pokynula směrem k Patrikovi a známým pohybem prstu mu přikázala, aby mu ochabnul penis. Patrik ihned porozuměl, ale i tak jsme museli chvíli počkat, než se Patrik dole uklidnil aby mohl vylézt z vody ven. Klícku si Jana zatím ponechala v ruce.
Osušili jsme se, sbalili ručníky a všichni tři jsme se odebrali k výtahu…
---------------------------------------

… dovolím si pár otázek ke čtenářům: Je to už šestnáctý díl. Pro mě je to už překvapivě vysoké číslo. Je to zde (zatím) asi nejdelší povídka. Na začátku jsem určitě tak dlouhý text neplánoval.
Mám tedy ještě pokračovat, nebo myslíte, že povídka je už na svém konci?
Stále mám o čem psát, v tom problém není. Ale aby povídka měla náboj (doufám, že zatím ho stále má), musí to bavit nejen autora, ale hlavně čtenáře. Autora to baví, to vím. A čtenáře? Snad ano… a proto se ptám: má povídka pokračovat v duchu stávajícího děje? Ano, ne? Má povídka obsahově přitvrdit, ubrat, ponechat stávající úroveň? Ano, ne? A má vůbec pokračovat? Ano, ne? ... Atd… Budu rád, když se k tomu někdo ze čtenářů vyjádří (…díky za názory).

128

Čau, popravdě jsem myslel u minulého dílu, že jsi to už završil a ukončil, nicméně teď si tomu dal nový směr - už upouštíme téma "doktorů" a vracíme se zpátky do reality. Čekám na to, až bude moct Michal poslušným manželem pro Janu a ona mu dovolí styk, kterého si bude vážit jako si váží Patrik !

129

krásné určitě pokračuj...

130

Dík za názor i za pochvalu (potěší). Určitě dojde k tomu, že manžel bude zpět připušten ke své Janě, která mu za své úspěšné převychování dovolí mít s ní opět plnohodnotný styk. Samozřejmě za určitých, jí stanovených podmínek. Jen děj k tomu musí dospět (už brzy). Samozřejmě to, jakým způsobem Paní Jana manželovi styk dovolila, jak první zásun probíhal atd. podrobně popíšu (chcete-li...?)

131

Jistě, že pokračování. Za mě super povídka a nemám žádné výtky k ději. Pokaždé když přibude díl, tak stojí za to. To rozvinutí v posledním díle se dalo předpokládat, ale takhle v bazéně... Výborný nápad. Celkově se to dobře čte a je to dobře napsané.

132

Už se moc těším na další pokračování. Je to fakt jedna z nejlepších povídek...

133

Diky za reakce. Moc mě těší, že povídka má stále své čtenáře. Vím, že cesta k převýchově není jednoduchá a ne každý je ochoten ji podstoupit. Ale za ten nepopsatelný, vrcholný pocit při plném odevzdání se do rukou své Paní, ať už jde o uzamčení, pravidelné uvolňování přes masáž prostaty, odpírání orgasmu či orgasmu na povel, výprask za nevhodné chování, předvádění mé nahoty a mé výchovy před jejími kamarádkami atd. za to rozhodně stojí. Kdo nepoznal aspoň část toho, nepochopí...
Čtenáři a příznivci tohoto fóra ví, o čem mluvím.
Proto další díl bude, už se na něj těším i já.

134

Jak jsem byl převychován na vzorného manžela – díl sedmnáctý

V místnosti byl kousek u zdi umístěn vyšší, asi metr široký ale docela úzký barový stolek. Jana na něj ukázala a řekla Patrikovi: „Pojď sem a sedni si na něj. A to hezky dozadu. Úplně dozadu, až kousek přes jeho okraj!“ Patrik využil přistavené židle u stolku. Stoupnul si na ni a tím se dostal na stolek. Sednul si na něj a posunul se na něm až na jeho zadní okraj, takže měl část své zadnice až za hranou stolku. Ale díky tomu, že stolek byl úzký, mohl mít nohy volně svěšené dolů. „Tak se mi to líbí!“ usmála se Paní Jana a lehce Patrika poplácala po jeho zadku, který byl tím, že seděl na stolku až za jeho zadní hranou, pěkně přístupný. Patrik jen lehce pozvednul oči a zase je sklopil. Asi dobře tušil co bude následovat.
„Jani, jestli si chceš něco pořádně užít, tak v tom případě Patrik je tvůj. Jo a můžeš si Patrika použít úplně bez obav, jak budeš chtít!“ mrkla na mě Jana. „Já mu mezitím udělám ten milking, jak jsem mu slibovala. Ale tím se nenech vůbec rozptylovat. Patrik jej snáší dobře, drží u toho a ani se moc necuká. Chvilku mu to sice potrvá, ale jak bude hotov, o to víc si pak s ním užiješ!“

Tušil jsem, že moje Paní rozhodně neváhala a že si Patrika určitě a s jistotou vzala podle svých představ. Cítil jsem velké ponížení, ale současně jsem byl nedočkavý na to, co mi poví, jak to bylo dál. Paní si toho všimla a lehce mě stiskla penis: „Copak, líbí se ti moje povídání o tom, co jsem dělala s Patrikem?“ „Mhm,“ zamumlal jsem studem a snažil se nemít erekci. Moc se mi to ale nedařilo. „Tak dobře poslouchej!“

Přistoupila jsem těsně k Patrikovi a přikázala: „Roztáhni nohy, ať můžu k tobě co nejblíž!“ Patrik tak učinil a já se k němu, sedícímu na stolku, mohla přitisknout mezi jeho nohy co nejblíže. Pohladila jsem Patrika po vlasech, prstem mu pozvedla bradu a řekla: „Chceš se se mnou líbat? Vzrušuji tě?“ a naklonila hlavu k jeho tváři. „Ano, chci, když mi to dovolíte, jste krásná, Paní, moc mě vzrušujete,“ řekl polohlasem Patrik. „Tak pojď a nestyď se,“ řekla jsem polohlasem a lehce jsem ho políbila. Čekala jsem na jeho reakci. Patrik mě rukama objal okolo pasu, přitáhnul k sobě a začal mě náruživě líbat. Bylo to neskutečné.
Jana si mezitím navlékla gumovou rukavici a stoupla si zezadu ke stolku za Patrika. Zatímco mě Patrik líbal, Jana mu postupně zasunula prst hluboko do análu. Při průniku jejího prstu přes svěrač Patrik lehce zasténal. Ale protože jsme měli stále přitisknuté rty na sebe, poznala jsem to jen podle lehkého krátkého zahuhlání a zachvění rukou, kterými mě držel. Oba jsme pokračovali v líbání.
Přestože jsem se soustředila na Patrikovy něžnosti, které mě mimochodem neskutečně vzrušovaly, vnímala jsem současně, co Jana vzadu Patrikovi dělá. Jana velice rychle našla uvnitř Patrikova análu to správné místo, na které lehce zatlačila. Opět jsem to zaznamenala Patrikovým zachvěním, a tichým výkřikem. Ústa měl však stále přitisknutá na moje, takže zase pouze jen tiché zahuhlání. Jeho ruce mě vlivem lehké bolesti při zatlačení Janina prstu na jeho prostatu, opět krátce silněji stiskly. Muselo to být pro něj těžké, nedát na sobě tlak na prostatu příliš znát, kterou mu Paní Jana prstem dělala, ale snažil se ovládat. Přestože s sebou Patrik začal lehce ošívat, stále se věnoval mým ústům. Jen si mě podvědomě trochu pevněji přitiskl k sobě, což mu zřejmě pomáhalo ten tlak snášet, ale pro mě to bylo velmi příjemné. Jana Patrikovi začala nahmatanou prostatu masírovat, přičemž postupně přidala druhý a za po chvilce i třetí prst. Patrik po chvíli začal hlasitěji a trvaleji sténat. Už mu nešlo dál se ovládat, ale snažil se v našem líbání pokračovat. Jeho lehce bolestivé stahy při milkingu, který mu Jana prováděla, jsem vnímala tím, jak mě opakovaně stiskal a uvolňoval rukama okolo pasu. Jana mu přibližně v sekundových intervalech na prostatu vždy silně zatlačila prstem a současně tento prst pod tlakem posouvala směrem k ústí močové trubice a pak zase tlak krátce uvolnila. Takto to opakovala stále dokola. Ke konci však zatlačila dost silně přesně na cílené místo a tento tlak držela opravdu hodně dlouho. Patrik skoro vykřikl, začal s sebou cukat a přitom mě dokonce na chvíli skoro přestal líbat. Po celém těle se úplně chvěl, hlasitě sténal a silou mě tiskl k sobě. Po dost dlouhé době konečně Janin tlak povolil. Opět se přitisknul na moje rty, ale já cítila, že je dost vyčerpaný. Snažila jsem se Patrikovi trochu ulevovat od bolesti tím, že jsem ho přitom hladila po vlasech a více se k němu tiskla. Trvalo to snad několik minut, než Patrikovo sevření lehce povolilo a přestal sténat.
„Hotovo Patriku! Máš to za sebou!“ řekla Paní Jana a významně si před ním sundávala úplně mokrou rukavici.
Patrik si konečně mohl oddychnout. Oba jsme se podívali na stolek pod ním. Nevěřila jsem vlastním očím. Pod Patrikovým penisem byla ohromná louže spermatu a prostatické tekutiny. Patrik jen sklopil zraky a bylo vidět, jak moc se za to, co mu bylo Janou za mé asistence uděláno, přede mnou stydí. Vůbec nebyl schopen se na mě podívat.

Moje Paní se na mě na chvíli mrkla a řekla: “Víš, ty můj samečku, já vím, že i ty umíš pěkně vytéci, když se snažíš. Ale tolik semene z tebe ještě nikdy nevyšlo, tak, jako v tuto chvíli z Patrika“.
V tu chvíli jsem se začal stydět i já. Pokaždé, když mi Paní dělá milking, tak také vyteču. Ale bylo vidět, že Paní byla Patrikovým množstvím semene dost překvapená.
„No tak to nevadí, víš, on Patrik už má převýchovu déle, takže už mnohé věci umí lépe. Navíc, je to chlap jak se patří. Uvidíš, že až ti zase budu masírovat prostatu, tak že se ti podaří časem dostat ze sebe taky trochu víc semene, než to děláš doposud. Neboj, naučíš se to!“ „Ano,“ zamumlal jsem. „Mám pokračovat?“ zeptala se mě moje Paní. „Ano, prosím,“ tiše jsem odpověděl. Paní si mě na svém klíně lehce přehodila, uchopila mi předkožku na penisu a silou ji stáhla až ke kořenu, až jsem vykřiknul. Takto mi ji držela staženou a pokračovala v povídání.

Přestože Patrik ze sebe toho vydal tolik, tím, že nedosáhl orgasmu, byl stále viditelně nadržený a při plné síle. Bylo to vidět na jeho ztopořeném penise. „No tak, Patriku, snad to nebylo tak hrozné! Držel jsi hezky, za to tě chválím. Ulevila jsem ti od přetlaku. Jak sám víš, bylo to už potřeba. Tak a teď se hezky věnuj Janě!“ přikázala Jana Patrikovi.
„Paní, mohu?“ zeptal se mě nesměle Patrik a pohlédl na mě. Jen jsem se na něj usmála a Patrik ihned pochopil a hluboce se sehnul. Ruce mi vložil zevnitř mezi stehna až po lokty a dlaněmi mě zezadu uchopil vysoko za zadek. V tom okamžiku se mi nadzvedly nohy, takže jsem se instinktivně a pevně chytla Patrika okolo krku. Patrik mě přitisknul k sobě a postavil se. Tím si mě úplně bez problémů zvednul a já mu v podstatě seděla na pažích v náručí s nohama roztaženýma a skoro na jeho ramenou. Skoro jsem až vykřikla překvapením a vzrušením. Jak měl ruce zevnitř mých stehen, moje nohy byly široce od sebe. Měla jsem nohy tak vysoko, že jsem téměř mohla Patrikovi položit na ramena a zadek zase naopak docela nízko. Nezbývalo mi, než se pevně držet Patrika okolo krku. Nohy jsem měla víc jak metr nad zemí a hlavu v úrovni jeho hlavy. Roztažené nohy způsobily tak široké rozevření mé pičky, že jsem cítila chlad až kdesi uvnitř. Byla jsem v této pozici usazena téměř bez možnosti pohybu. Dívala jsem se Patrikovi přímo do očí. Byla jsem maximálně vzrušená. V této pozici jsem nemohla vůbec nic dělat, jen čekat, co si se mnou Patrik udělá. Věděla jsem, že teď jsem mu plně odevzdaná. Patrik si toho byl plně vědom. Jen jsem tušila, že Patrikův penis, který se nacházel v tuto chvíli pode mnou, je maximálně ztopořen. Podíval se na mě a zeptal se mě: „Paní, dovolíte mi zásun?“ Věděla jsem, co teď bude. Snažila jsem se zachovat nadhled, ale vzhledem k mému vzrušení mi to moc nešlo. Jen jsem odvětila: „Patriku, tak dělej! To těm mám pobízet?“ Patrik se lehce pousmál a lehce povolil své paže. Mírně jsem v jeho náručí poklesla. Stačilo pár centimetrů a už jsem se mohla přesvědčit, že jsem se v Patrikově ztopořeném penisu nemýlila. Jen jsem přivřela oči a vnímala, jak Patrikův penis zajíždí do mé pičky. Nasunul si mě na něj celou mojí vahou až po varlata. Bylo to tak hluboko, že dál to již nešlo. Měla jsem pocit, že mám jeho penis až v krku. Nemohla jsem se ovládnout a lehce jsem vykřikla. Přitiskla jsem se rukama pevně okolo Patrikova krku a nechala vše další na něm. Patrik se pousmál a začal si mě nadhazovat. Já jen cítila, jak se jeho penis do mé pičky rychle zasouvá a vysouvá. Byla jsem natolik mokrá, že jsem se trochu bála, aby pode mnou, až mě Patrik pustí, nebyla na zemi loužička. Místy jsem se až neovládla a chvílemi jsem Patrika při tom i spontánně zuřivě líbala.

Na jednu stranu jsem Patrikovi strašně záviděl, ale na druhou stranu mi bylo jasné, že mě tímto moje Paní pasovala do role totálního cuckolda. Věděl jsem sice, že je to součást mé převýchovy, jejímž výsledkem má být mimo jiné i to, že budu své Paní v sexuální oblasti nejen zcela oddán, ale budu jí přát i sex s jiným mužem, pokud bude chtít. Ale bylo pro mě nové a těžké přijmout tuto pozici. Přesto mě nesmírně vzrušovala představa, jak moje manželka, tedy moje Paní, zažívá skutečné orgasmy s někým jiným.
Paní si zřejmě všimla mého výrazu ve tváři a přestala na chvíli vyprávět. „Copak, nevadí ti, že jsem měla s Patrikem styk?“ Jen jsem něco zamumlal a sklopil oči. „Víš, tohle bych s tebou nemohla zažít. Patrik je oproti tobě mimo jiné mnohem silnější a takovéto pozice jsou pro něj hračka. Zkrátka si se mnou pohrával a já mu v té chvíli dovolila úplně vše. Byla jsem tak vzrušená, že jsem ani nemohla jinak! Jen jsem se držela Patrika okolo krku a nechala se od něj volně narážet na jeho penis.“ Myslel jsem, že se studem propadnu. Paní tomu však tomu ještě přidala tím, že řekla: „Víš, když jsme tě předávaly tvým vychovatelkám a Paní Blanka ti musela udělat prohlídku tvého análu zevnitř a prostaty, moc jsme se tehdy s Janou nasmály, když jsme viděly, jak si tě Paní Lenka ohnula v pase, zezadu tě přes tvoje záda chytla pod paží a úplně v pohodě si tě takto zvedla. Nohy jsi měl ve vzduchu, zadek vystrčený před Paní Blankou a hlavou dolů. Viděly jsme, jak ses musel rukama chytnout lýtek Paní Lenky a jen bezmocně jsi chvilku kopal nohama, než jsi pochopil, že to nemá smysl, protože tě Paní Lenka drží pevně. Po chvíli ses konečně přestal zmítat a odevzdaně jsi držel Paní Blance, než ti provedla kompletní prohlídku. Jana mě dokonce upozornila, jak ti tečou slzy. No, musel ses asi hodně stydět. Náhodou, byl jsi moc šikovný, snad jen kdybys tak moc přitom nekňoural,“ řekla mi moje Paní. „Jana tě ale přitom taky pochválila. Říkala, že Patrik měl stejnou prohlídku u těchto dam a držel u toho o poznání hůře, než ty! Paní Lenka mu dokonce musela seřezat zadek, aby držel!“ Nedokázal jsem v tu chvíli na svou Paní ani pohlédnout, jak jsem se styděl.
„No, tak poslouchej, co bylo dál!“ řekla a pokračovala ve vyprávění.

Ani jsem si neuvědomila ten okamžik, kdy mě Patrik položil zpět na zem. Snad až tehdy, když jsem poznala, že stojím na nohou a Patrika objímám okolo ramen. Jeho penis mám zasunutý v pičce a on si mě k sobě přitlačuje zezadu rukama za můj zadek. Po chvíli jsem se vzpamatovala a poodstoupila od Patrika.

Paní si pojednou všimla, že jsem se jí začal na klíně nějak nervózně ošívat. Nepomohlo ani její občasné plácnutí po mém nahém zadku. Dokonce jsem z nervozity přestal cumlat její prsní bradavku. „Copak, samečku, chceš mi něco říci?“ zeptala se mě moje Paní. „Promiňte, potřeboval bych se jít vyčurat, už to asi moc neudržím,“ zakuňkal jsem tiše. Paní se usmála a povolila mi staženou předkožku, kterou mi rukou doposud držela napnutou. Prstem levé ruky mi zacílila přesně na dírku v penise, zatlačila na ni a špičku prstu mi zatlačila dovnitř. Syknul jsem bolestí. Moji potřebu se vymočit to však rozhodně nesnížilo. Musel jsem se v tu chvíli dost ovládnout. „A kam bys chodil? Vymočit se přece můžeš tady!“ pousmála se na mě. Otočila se a za zády uchopila jakousi menší skleničku, co měla po ruce. Na klíně si mě poté otočila tak, aby mě měla k sobě zády. Ruce mi vložila mezi nohy, čímž mi je současně trochu roztáhla. Jednou rukou mi pak uchopila penis za předkožku a druhou mi skleničku pod ním podržela. „Tak můžeš!“ pokynula mi. „Ale já takhle asi…“ zakuňkal jsem. „Co nepůjde? Řekla jsem ti, aby se vymočil, ať můžu pokračovat ve vyprávění. Jestli to nebude do minuty, tak si mě nepřej! Dostaneš takový výprask, jaký jsi ještě nezažil! Tak se koukej hezky uvolnit a ať už vidím, jak se sklenička plní!“ Řekla důrazným hlasem moje Paní. Bylo mi jasné, že to, co řekla, myslí naprosto vážně. Snažil jsem se co nejvíc to šlo, ale v sedě a v situaci, kdy své Paní sedím na klíně, se vymočit je skoro nemožné. Snažil jsem se různě zatínat svaly, ale sekundy ubíhaly a močení se nedostavovalo. „No, hezky ti v něm cuká,“ řekla Paní, protože mi prsty objímala celý penis a škubání v něm bylo naprosto patrné. „Cítím, že se snažíš, to tě chválím. Už to brzy půjde, uvolni se! Musím ti dát sklenici blíž k penisu, ať nepotřísníš podlahu!“ řekla a penis mi zasunula až dovnitř sklenice. Strašně jsem se styděl, ale do minuty už zbývalo jen pár desítek sekund. Přivřel jsem oči a snažil se nevnímat obejmutí penisu jejími prsty. Naštěstí těsně před uplynutím nastaveného času se ve sklenici objevily první kapky. „Šikovný,“ pochválila mě Paní. „No vidíš, hezky ti to jde. Tak pěkně všechno ven, ať se mi tady už nesvíjíš! Uvolni se a pěkně to nech vytéct. Neboj, sklenici ti podržím. Tak ať vidím pěkný souvislý tok, žádné cvrkání!“ Můj stud před mojí Paní dosáhl vrcholu. V duchu jsem se snažil nevnímat, v jaké jsem situaci. Plně jsem se odevzdal do jejích rukou, opřel záda o prsa Paní přivřel oči a úplně se uvolnil. Moč začala téci proudem. Paní mi nasměrovala penis tak, aby nic neukáplo ze sklenice a se zájmem sledovala, jak vytékám. Konečně už zbyly jen kapky. Paní mi oklepala penis a odložila plnou sklenici. Otočila si mě zpět na klín, objela kolem ramen, plácla po zadku a pochválila mě: „Vidíš, jak ti to hezky šlo. Měl jsi toho hodně. Vím, že ses styděl, ale potěšil jsi mě. Vidím, že tvoje vychování se už hodně zlepšilo. Už se umíš vymočit i na pokyn, to tě chválím!“

Paní si vložila ruce pod má kolena, trochu si mě opět přizvedla a posunula zpátky na klín. Kapesníkem mi otřela mi poslední kapku moče na penisu a přitiskla k sobě. Rukou mi sáhla mezi nohy a pousmála se nad mým penisem, který se po vymočení docela zmenšil. Významně ho promnula mezi prsty a prohodila: „Velikost nic moc, samečku, že?“ Sklopil jsem oči, protože mi bylo trapně. Dvěma prsty uchopila předkožku a zase mi ji stáhla silou až nadoraz, přičemž jsem bolestí samozřejmě opět trochu syknul. Paní tomu nevěnovala pozornost. „Můžu pokračovat?“ zeptala se. „Ano, prosím,“ zamumlal jsem, jakmile bolest z napjaté předkožky trochu polevila a navázala své vyprávění.

„Že je Patrik moc šikovný?“ zeptala se mě Jana. „Máš pravdu, tohle by ten můj nedokázal. Přeci sama víš, že nepatří zrovna k vysokým samečkům a jeho síla taky není zrovna největší,“ odvětila jsem ji.

„Že bys tohle se mnou nedokázal, co myslíš?“ opět přerušila Paní na chvilku povídání, pozvedla mi prstem bradu a podívala se na mě. Jen jsem opět sklopil oči a zavrtěl hlavou. Věděl jsem, že tohle bych nezvládl a že tímto si se mnou Paní jen opět hraje. Styděl jsem se. Paní se pousmála a pokračovala:

Jana se ke mně naklonila a řekla: „Tuhle pozici, kdy si mě Patrik drží v náručí a jen si mě napichuje na penis, mám moc ráda. To je jeden z mála okamžiků, kdy Patrikovi dovolím, aby si se mnou dělal, co chce. Jinak on dobře ví, jaké je jeho místo v našem vztahu a nedovolí si nic víc. Ví, že by následoval výprask. A to on už zná, že ho přitom rozhodně nešetřím! Že, Patriku?“ „Ano, Paní, vím, jak jste přísná,“ odvětil Patrik.
„A Jani, ještě zkus něco, co Patrik opravdu umí!“ a významně si položila ruku za svůj zadek a prsty si pomalu projela štěrbinu mezi půlkami.
„Myslíš?“ odvětila jsem a tentokrát jsem se trochu zarazila, protože jsem pohlédla na Patrikův ztopořený penis. Při představě, že tímhle by mi měl protahovat moji zadní dírku, jsem se polekala. Jana se jen usmála a řekla: „Neboj, je pravda, že Patrik je dost vyvinutý, to vidíš sama. Ale Patrik je v tomto velmi citlivý a uvidíš, že od chvíle, kdy do tebe vnikne celou délkou, to bude pro tebe už jenom moc příjemný. Když jsem se dívala na velikost penisu tvého manžela a porovnala jej s Patrikovým, tak si myslím že si to teď s Patrikem dost užiješ, uvidíš!“ zasmála se.
„Tomu věřím! Mám to tedy zkusit?“ s obavami jsem se zeptala. „No jasně! Patrik se už určitě těší!“
Přešla jsem tedy k posteli a klekla si k jejímu kraji. Nohy jsem roztáhla široko od sebe opřela se o lokty, obličej zabočila do prostěradla a zadek jsem vystrčila nahoru. Moje pička byla roztažená do maxima a anální otvor jsem Patrikovi zpřístupnila co nejvíc to šlo. Vydala jsem se mu napospas, ať si mě vezme, jak to umí. Moje napětí dosáhlo vrcholu, čekala jsem, co bude. Jen jsem doufala, že si Patrik nevšimne mého nadržení, ale vzhledem k tomu, že mi z pičky sekret po předchozí akci skoro až odkapával, jsem tomu moc nevěřila.

Patrik mi lehce rukou rozetřel gel na zadku. Pak už jsem jen cítila, jak mi špičku penisu lehce přitlačil úplně přesně na střed mého análního otvoru, aniž by se mě jinak rukama či jinak dotknul. Držel jej jen lehce přitlačený, ale přesto jsem cítila jeho tvrdost. „Paní, mohu do vás proniknout? Dovolíte mi to?“ zeptal se poslušně Patrik. Víš, v tu chvíli jsem si nepřála nic jiného. Ale ještě jsem si ho chtěla trochu potrápit a vyzkoušet si jeho vychovanost. „Patriku, brzy ti to dovolím, ale ještě chvíli musíš počkat! Až ti řeknu! Dej si ruce za záda, nesmíš mě při zásunu držet a nechci cítit tvoje varlata na mém zadku. Musíš mi to dělat jen penisem, nesmíš jej zanořit až nadoraz! Máš ho dost dlouhý na to, abys to dokázal. Pokud se neovládneš, dostaneš ode mě výprask!“ „Ano, Paní, budu se snažit,“ odpověděl mi Patrik.

Byl jsem strašně zvědavý, zda Patrik opravdu mé manželce nakonec opravdu zavedl penis do análu. Zeptal jsem se proto: „Paní, a opravdu jste ho nakonec pustila dovnitř?“ Paní se na mě usmála, významně mi potěžkala varlata, lehce je stiskla a řekla: „Co myslíš? Tobě jsem to už hodně dlouho nedovolila. To víš, jsi v převýchově, tak máš takové věci zakázané, jen s mým dovolením. Takže dlouho jsem už neměla penis v análu. Tak co myslíš, ano, nebo ne?“ podívala se mi do očí. „Asi ano, že?“ sklopil jsem zraky a pocítil jsem jakési velké napětí. „To víš, nemohla jsem odolat pocitu mít Patrikův velký penis v sobě,“ a varlata mi stiskla ještě trochu silněji. „Řekla jsem mu: Patriku, dovoluji ti zasunout!“ Podvědomě jsem vnímala, jak se Patrikovi ulevilo a vzápětí jsem cítila, jak jeho žalud mi vniká do zadku. Netušila jsem ale, nakolik je až jeho penis silný. Roztahoval mi anál tak moc, že jsem začala vzrušením trochu sténat. Patrik se mi omlouval. Snažil se vždy kousek vniknout dovnitř a jakmile se můj anál přizpůsobil velikosti jeho penisu, kousek jej povytáhl ven. Když viděl, že jsem to zvládla a trochu se zklidnila, zasunul penis zase o trochu hlouběji a pak zase jej povytáhl. Nakonec jsem hlasitě vydechla. To v okamžiku, kdy měl svůj penis zasunutý nejhlouběji, jak jsem mu dovolila. Varlaty se mi skutečně nedotýkal mé zadnice, ale celý penis měl uvnitř. Měla jsem pocit, že ho cítím až v krku.

Paní na mě pohlédla a zeptala se: „Nevadí ti, že jsem měla s Patrikem anální sex?“ „Ne, Paní, jsem rád, že se Vám to líbilo,“ zašeptal jsem a přestože jsem by mojí Paní totálně ponížen, cítil jsem neskutečné vzrušení. „Patrik byl hodně ohleduplný. Jakmile měl penis zasunutý do mě celý skoro až nadoraz, chvíli se přestal hýbat, aby se můj anál uvnitř trochu uvolnil a zvyknul na jeho velikost. Po chvíli se mě zeptal, zda může začít. Trochu jsem sama do zadku zatlačila jako bych chtěla jít na velkou, aby se mi anál ještě lehce uvolnil. Patrik si toho všimnul, ucítil to na svém penise a lehce se pousmál. No a pak jsem mu to dovolila.“ Řekla a rukou mi lehce přejela po špičce mého penisu, a rozetřela mi kapku, která se na něm během jejího vyprávění vytvořila. „Copak, líbí se ti moje vyprávění?“ Byl jsem rudý v obličeji a ponížen až na dno. Lehce jsem se ještě přitisknul do náruče mé Paní a obával se, co se ještě dozvím.

Nevím, jak dlouho mi to dělal, ale Jana měla pravdu. Po několika přírazech, kdy jsem jeho penis cítila snad až v krku, se velmi rychle tento pocit přeměnil na neuvěřitelný pocit snad trvalého orgasmu. Vnímala jsem je příjemný pohyb jeho penisu v mém análu. Chtěla jsem, aby s tím snad nikdy nepřestal. Patrik si mě bral tvrdě, ale přitom neuvěřitelně citlivě. Křičela jsem slastí. Najednou se Patrik zachvěl a hlasitě zasténal. Před tím, než došlo k jeho ejakulaci, však slušně vytáhl penis z mého análu a těsně před orgasmem ustal s pohyby. Sám si tak prožil dobrovolně pokažený orgasmus, tak jak mu to přikazovala Paní Jana. Věděl, že skutečný orgasmus má zakázán, jinak by následoval trest ve formě výprasku. Přestože mu v penise cukalo, sperma z něj již prakticky nevyšlo. Všechno sperma z něj před chvílí vytlačila Jana v době, kdy jsme se s Patrikem líbali.
Patrikův výcvik ve výchově je prostě neuvěřitelný. Jakmile mu pokažený orgasmus odezněl, způsobně přešel ke své paní Janě, pokleknul před ní, políbil ji nohy a řekl: „Děkuji, Paní, že jste mi umožnila posloužit Paní Janě v jejím přání, bylo to v pořádku?“ „Ano!“ pousmála se Jana. Já jsem zatím ležela na posteli, skoro neschopná pohybu. Cítila jsem, jak se mi zadek zas postupně stahuje.
Když jsem se po chvíli konečně vzpamatovala, stál už Patrik zase opodál a jeho penis již jen visel.

„Jani, už je docela hodně hodin, abychom nezapomněly vyzvednout tvého manžela!“ „No to máš pravdu, málem jsem na něj zapomněla!“ odvětila jsem. „Myslím, že i on si dnešní den určitě užil! Podle toho, když jsem viděla, jak si ho Paní Blanka nahého přehodila přes rameno a odnáší si ho s sebou, myslím, že dnes měl velmi zajímavý den.“ Jana se na mě podívala a řekla: “Ano, viděla jsem! Když ji visel na rameni, chtěl se s námi rozloučit, ale Paní Blanka si ho držela tak pevně, že se nemohl skoro pohnout. Trochu se snažil kopat nohama, ale nebylo mu to nic platné. Jen pozvednul hlavu a bylo vidět, jak se před námi v této pozici strašně stydí. Já se mu nedivím, muselo to být po něj šíleně ponižující. Ale uvidíš, že ti ho dámy vrátí úplně jiného. Podívej se na Patrika! Ten by u těchto dam několikrát a jak je vzorný! Že, Patriku?“ usmála se na něj. „Ano, Paní. Paní Blanka a i Paní Lenka jsou velké dámy, moc si jich vážím a děkuji jim za to, co mě naučily!“ odpověděl Patrik a sklopil oči.
„Jani, tak oblíkat, nebo to nestihneme!“ upozornila mě Jana. Pohled na hodiny říkal, že je nejvyšší čas. Rychle jsem tedy hodila na sebe šaty a s Janou jsme směřovaly k východu z pokoje. Ještě jsem se krátce stavila u Patrika, nahého a stojícího v rohu místnosti. Přitiskla jsem se k němu, trochu silněji jsem ho stiskla za varlata, až lehce zasténal a zašeptala: „Byl jsi dobrý, ještě teď ho tam skoro cítím. Domluvím se s tvojí Paní a třeba ti to ještě jednou dovolí zopakovat!“ Dala jsem mu lehkou pusu a s Janou jsme opustily pokoj a šly pro tebe za Paní Blankou a Paní Lenkou.
No a co bylo dál, to už to znáš…

Schlíple jsem seděl své Paní na klíně a nebyl schopen slova. Paní mi konečně povolila tu silou staženou předkožku, takže jsem si mohl trochu ulevit. Podíval jsem se pod sebe. Ani jsem necítil, že během jejího vyprávění mi vzrušením z penisu velmi pomalu vytékala spermatická tekutina, takže jsem byl potřísněn nejen já, ale i nohy mojí Paní. Ta to naštěstí vzala s úsměvem a při pohledu na její mokrá stehna řekla: „Neboj, tentokrát tě za to nebudu trestat výpraskem. Vidím, že se ti povídání líbilo. Stoupni si, utři to po sobě a jak budeš hotov, můžeš si jít lehnout, už je čas. A nachystej se na zítra! Věř mi, že se máš na co těšit. Uvidíš!“
… a zmizela v ložnici…

Především:
V prvním kroku: Velký dík adminovi a jeho rádcům (nanenin aj.) za znovuzprovoznění fóra!

No a nyní již v kroku druhém:
... a co bylo dál?...
Co bylo další den?
Pokud budete mít zájem, opět vše do detailu popíšu.
A jako vždy: pokud po přečtení opět někdo z čtenářů (nebo snad všichni?) připojí i malý potěšující komentář, budu rád.
Je to (už) sedmnáctý díl… Mám to už ukončit, nebo dojít do dvacítky?
Ještě příběh někoho baví?

135

Perfektní... Každé pokračování čtu jedním dechem.
Je to takové skromné a nijak přemrštěné a přesto skvělé.

136

SUPER!!! Moc se těším na pokračování. A dvacet dílů? Není to málo...?

137

Opravdu moc děkuji za pozitivní ohlasy, je to povzbuzující, že nepíši jen do šuplíku. Přestože nejsem zrovna příznivcem nekonečných seriálů, které nás v poslední době obklopují ze všech médií, je pro mě velmi potěšující, a považuji to skoro za neuvěřitelné, že i sedmnáctý díl této povídky od amatérského ne-spisovatele má ještě své čtenáře. Doufám tedy, že osmnáctý díl nezklame...

138

Už se těším na další díly ????

139

Také se těším na další díl. ???? Je to super čtení.

140

Jak jsem byl převychován na vzorného manžela – díl osmnáctý

Bylo ráno. Po předešlé probdělé noci jsem byl docela utahaný, tak jsem trochu zaspal. Moje Paní už byla vzhůru. Jakmile jsem se trochu probral a otevřel oči, zahlédl jsem její polonahou siluetu zrovna v okamžiku, kdy se oblékala. Pohlédla na mě a řekla: „Tak vstáváme, jdeme dolů do restaurace na snídani!“ a stáhla ze mě peřinu. „Ale, co to vidím?“ zasmála se a ukázala na prostěradlo. Podíval jsem se a bohužel měla pravdu. Zaschlá loužička pode mnou se nedala zakrýt. „To tě moje včerejší povídání tak vzrušilo? Copak se neumíš ovládat? Přeci jsem ti řekla, že máš zákaz vypustit semeno bez mého dovolení!“ podívala se na mě přísně. Popošla ke mně. Ještě jsem byl trochu v polospánku, ale klapot jejích lodiček po podlaze mě úplně probudil. Stoupla si těsně k mé posteli. Naklonila se mi k hlavě, sáhla mi mezi nohy a stiskla mi silou varlata, až jsem syknul bolestí. „O tom si ještě promluvíme! Vidím, že ještě nemáš dostatečné návyky! Budu ti ta varlata držet tak dlouho, dokud se mi neomluvíš! “ Svíjel jsem se a kňučel, zatímco mi varlata stále držela. „Promiňte, omlouvám se,“ řekl jsem co nejrychleji, s bolestí v hlase. „No dobrá. Uvidíš, že po dnešku to už nikdy neuděláš!“ dodala, ale v jejím hlase jsem již cítil lehkou ironii. Dala mi pusu na tvář a konečně mi varlata pustila. Oddychnul jsem si. Nevěděl jsem, co tím myslela, ale v tu chvíli jsem byl rád, že stisk její ruky tam dole povolil. „Tak vstaň a jdi se umýt. Já mezitím už půjdu napřed. Budu tě čekat v restauraci u našeho stolu. A pohni si, nebudu čekat dlouho!“ otočila se a vyšla ze dveří pokoje.
Ihned jsem vstal, provedl nezbytné ranní úkony a snažil se, abych nepřišel pozdě. Vyšel jsem z pokoje, zamknul a běžel k výtahu. Z dálky jsem však viděl, že u něj už někdo stojí. No nevadí pojdeme ve výtahu dva, řekl jsem si. Jenže jak jsem přišel blíž, zatrnulo mi. Ten někdo u výtahu byla jedna dívka z té dívčí skupinky, kterou jsme večer s mojí Paní potkali, když jsme odcházeli z večeře na pokoj. Hned jsem si uvědomil, jak jsem byl před nimi mojí Paní zostuzen a ponížen. Vybavilo se mi velmi podrobně, jak mi před nimi rozepínala kalhoty, jak jim ukazovala můj penis a jak jsem před nimi proti své vůli málem vystříknul, když mi ho úmyslně stimulovala. Úplně jsem v duchu znovu slyšel jejich smích. Chtěl jsem se nenápadně otočit, ale už bylo pozdě. „Ahoj! Myslím, že se známe!“ zavolala na mě ta dívka a pousmála se. „Po včerejšku dobrý?“ zeptala se dvojsmyslně a pohlédla mi do rozkroku. „Dobrý den,“ zamumlal jsem potichu a koukal do země. Bylo mi strašně trapně. „Pojď blíž, neboj! Pojedeme spolu výtahem dolů!“ zasmála se znovu. V jejím hlase byla cítit nesmlouvavost. Rozhodně bych se bál jakkoliv ji odporovat. Přišoural jsem se tedy skoro k ní. Jen nemohl se dočkat, až dole výtah opustím. „Včera ses před námi málem neudržel, že?“ pokračovala v rozhovoru na téma, které bych nejraději úplně vypustil. Mluvila tak nahlas, že to museli slyšet i v pokojích okolo výtahu. „Ale tvoje Paní tě má pěkně vychovaného, hezky jsi držel a nevystříkl. Jsi šikovný! Ostatně, máš ho docela velkého, i holky tě chválily!“ Zarytě jsem hleděl do země a studem bych se nejraději propadnul.
Bohužel zrovna okolo nás přecházel nějaký mladší pár. Oba to vše museli slyšet. Pohled té slečny na mě, když nás míjela, mi říkal vše. Pohledem jsem zaklínal číslice nade dveřmi výtahu, aby už tady byl. Konečně se dveře otevřely a já chtěl co nejrychleji vtrhnout dovnitř. Už jsem nakročil, ale najednou jsem ucítil, jak mě ruce dívky pevně stiskly v pase, nohy se mi najednou ocitly ve vzduchu, takže jsem krok nedokončil a byl jsem postaven o půl metru zpět před výtah, kde mě zase pustila. Tohle jsem tedy nečekal. Z dálky na první pohled slečna vypadala jemně, ale až teď jsem si uvědomil, že je to docela urostlá sportovní dívka. „Dáma vchází první, nemám pravdu?“ pohlédla na mě tentokrát docela přísně, když mě postavila zpět na zem. „Promiňte,“ zašeptal jsem a uvolnil dámě místo. Vešla do kabiny a já ihned za ní. Otočil jsem se směrem ke dveřím, zatímco slečna stála za mnou a stisknul jsem tlačítko do přízemí. Čekalo nás docela hodně pater, tak jsem doufal, že výtah jezdí aspoň rychle. Dveře se zavřely, výtah se rozjel.
Slečna stála za mnou. Doufal jsem, že mě už nebude více ponižovat hovorem o včerejším večeru. Ale stalo se něco, co jsem nečekal. Najednou se ke mně zezadu přitiskla. Pravou rukou mě objala přes hrudník a levou rukou úplně bez rozpaků mi zajela pod opasek hluboko do kalhot až pod slipy a s naprostou jistotou si vložila můj penis do dlaně. Jen jsem velmi potichu hlesnul a snažil se neodporovat, aby to nebylo ještě horší. „Asi to ještě nevíš, chlapče, ale po tom, jak jsi nám včera ukázal se vším všudy jaký jsi chlap, jsme se s tvojí Paní domluvily, že si tě s holkama na chvíli půjčíme. Nevadí?“ zeptala se, přičemž mi stále svírala penis. Musel jsem být v obličeji bledý jako křída. Ani jsem se nehnul. Nevím, ani, co jsem vlastně řekl, ale pravděpodobně jsem cosi zamumlal, protože nato ta slečna s viditelným potěšením odpověděla: „Výborně! Stejně bychom si tě vzaly, i kdybys nechtěl. Ale tím, že souhlasíš, nás to bude těšit o to více. Tvoje Paní nadšeně souhlasila. Prý, že si také ještě něco mezitím ráda vyřídí. Dokonce že prý asi víš, co, snad něco s Patrikem a Janou, nebo tak nějak. Jo a mám ti vzkázat, že holky se na tebe už moc a moc těší!“ přitiskla mi zezadu tvář na tvář, trochu víc mi stiskla rukou varlata v kalhotách, stiskla mi špičku žaludu a ještě mi zašeptala: „Těš se, uvidíš! Holky když je to začne bavit, tak se někdy neznají! A já taky! Myslím, že to s tebou bude hodně zajímavé! No a jak vidím, ty asi taky nebudeš úplně proti! Jo a mimochodem, jmenuji se Alena,“ dodala ještě. To byla asi její reakce na můj penis, který mezitím dosáhl maxima. Na to mi vytáhla ruku z pod kalhot, urovnala mi oblečení aby nebylo nic poznat a způsobně se za mě postavila, jako by se nic nedělo. Vzápětí výtah konečně zastavil v přízemí. Slečna vystoupila a kdyby mi přitom zlehka nenápadně nepoklepala na rameno, myslel bych, že se mi to jen zdálo. Můj trčící penis v kalhotách však byl dalším důkazem, že to byla pravda.
Chvilku jsem stál v kabině výtahu jako opařený a nevnímal okolí. „Budete vystupovat?“ ozval se přede mnou nějaký pán. „A-ano“ zakoktal jsem a trochu zmateně opustil kabinu výtahu. Co nejrychleji jsem vešel do restaurace a vyhledal stůl, kde seděla moji Paní. „No konečně jsi přišel! Máš snad nějaký problém?“ zeptala se, přičemž významně pohlédla do mého rozkroku. „Ne, kdepak,“ překotně jsem odpověděl, ale bylo mi jasné, že moje erekce ještě úplně neopadla, čehož si moje Paní musela i přes kalhoty určitě všimnout. Okamžitě jsem usedl ke stolu a začal snídat. Snažil jsem se odvádět téma hovoru k obecným tématům.
Jakmile Paní dopila šálek kávy, významně se na mě podívala a řekla: „Mám pro tebe zajímavý program na dnešní den! Včera večer jsi měl u slečen velký úspěch. Víš, mají mezi sebou jednu kamarádku, která má manžela a má s ním velké problémy. Nedokáže se sexuálně ovládat, neustálé nevěry a podobně. Potřebuje to nutně řešit. Takže holky mě požádaly, jestli by tě mohly použít jako model. Tato jejich kamarádka by se na tobě naučila, jak má svého manžela správně vychovat, aby byl vzorný. Obdivovaly tvé vychování, jak se umíš ovládat. Chvíli jsem si pak s nimi o tobě povídala a dohodly jsme se, že tě jim dnes půjčím. Neboj, řekla jsem jim všechno na co se ptaly a co už umíš. Řekla jsem jim, jak reaguješ na stimulaci penisu, kdy jsi měl naposledy ejakulaci, jakou máš reakci na stimulaci prostaty, no prostě všechno, co je zajímalo. Ostatně, myslím si, že podle tvého příchodu sem ke stolu ses už dnes s nimi setkal, ne?“ Jen jsem sklopil oči. „To je dobře! Já si mezitím dnes ještě pohraju s Janou a jejím Patrikem, no a o tvoji zábavu se postarají slečny. Myslím, že budou dobře vědět, co s tebou!“ usmál se na mě moje Paní a pohladila mě po tváři. Zula si lodičku a nohou v silonkách schovanou pod stolem pod ubrusem mi nejprve dráždila vnitřní stranu stehna. Postupně se mi chodidlem dostala až do rozkroku, na který mi lehce zatlačila. Tam ucítila, že tento malý pokus z její strany nezůstal u mě úplně bez odezvy, což kvitovala přímým pohledem do mých očí a lehkým úsměvem na srozuměnou. Významně mi přitom podsunula malý papírek, na kterém byla napsána nějaká třímístná cifra. Pohlédla na mě, pozvedla obočí a jen řekla: „Číslo pokoje! Zaklepej a buď hodný!“ Načež si zpět obula lodičku, vstala a při odchodu se ještě ke mně naklonila a zašeptala: „Myslím, že oproti Blance a Lence to jsou pořádné potvory! Užij si to, uvidíme se večer!“ A s úsměvem odešla z restaurace.
Zůstal jsem seděl jako opařený. V ruce jsem žmoulal papírek s číslem pokoje. Kdybych tam nešel, moje Paní by mi večer dala takový nářez na holou, že bych si pár dní nesednul. V tom jsem ji znal velmi dobře. Pokud tam půjdu, asi mě u slečen nečeká jen povídání. Moc možností jsem neměl. Pomalu jsem se zvednul a zamířil k výtahu. Za chvíli jsem stál před dveřmi pokoje, jehož označení se shodovalo s číslem na mém papírku. Zaklepal jsem na dveře.
„Pojď dál, už čekáme!“ ozvalo se. Vešel jsem dovnitř a zavřel za sebou. Pravděpodobně se jednalo o jeden z luxusnějších pokojů hotelu. Byl prostorný a vkusně zařízený. V křeslech sedělo čtyři krásné dámy. Ano, byly to ty, co jsme včera s mojí Paní potkaly ve vstupní hale při návratu na hotel.
„Vítáme tě!“ řekla ta, kterou jsem ráno potkal ve výtahu, tedy Alena, jak jsem již věděl. „Snad tu nebudeš stát takto oblečený? Včera ses nám tak krásně předvedl, tak šup, ať už jsi před námi tak, jak máš naučeno!“ řekla nezvykle přísně. „Ano, promiňte,“ zamumlal jsem a začal se vysvlékat. Přestože jsem byl před mojí Paní a jejími kamarádkami již zvyklý chodit nahý, zde jsem měl před těmito dámami trochu studu při sundávání slipů. Pořád jsem se podvědomě snažil rukama zakrývat penis. „Na co čekáš s těmi slipy?“ podivila se Paní Alena. Nakonec tedy i slipy šly dolů. Viděl jsem, jak si mě všechny se zájmem prohlíží. Snažil jsem se alespoň potlačovat erekci, naštěstí vcelku úspěšně.
Zatímco si mě slečny prohlížely, Paní Alena mě seznámila s ostatními dámami. „Abys věděl, s kým dnes strávíš hezký den, tak toto jsou moje kamarádky Iveta a Petra.“ Ukázala na dvě vysportované slečny, které seděly naproti sobě. „Ty ti budou pomáhat, abys byl dnes hodný a vše dobře snášel. Můžeš se s nimi pozdravit!“ A ukázala prstem na podlahu. Ihned jsem pochopil. Přistoupil jsme k nim, pokleknul a oběma jsem postupně políbil nohy obuté v lodičkách. Iveta mě přitom, co jsem ji líbal nohu, pohladila po vlasech a řekla: „Chceš, abych ti dovolila, abys mě taky ochutnal?“ Tázavě jsem na ni pohlédl. Roztáhla nohy, Protože neměla žádné spodní prádlo, viděl jsem její pičku přímo před sebou. Tázavě se na mě podívala: „Líbí?“ Jen jsem sklopil zraky bez jakékoliv odpovědi. Pohled na mě hovořil za vše. „Tak na co čekáš? Hezky si přiskoč přivonět!“ vyzvala mě. Stydlivě jsem na ni pohlédl, jestli opravdu smím. „No tak šup a neboj!“ usmála se a ještě trochu roztáhla nohy a prstem si protáhla štěrbinu. Přisunul jsem se tedy blíž, těsně k ní a zabořil obličej mezi její nohy. Začal jsem lízat. Podle jejích vzdechů a jemných přírazů jsem vytušil, že ji to velmi vzrušuje. Po chvíli mi Iveta najednou přitiskla hlavu úplně těsně k jejímu otvoru a polohlasem řekla: „Ochutnej mě!“ A vzápětí mi do otevřených úst lehce a krátce stříknul pramínek její moči. Polknul jsem. Její tlak na moji hlavu polevil. Oddálil jsem hlavu od jejího pohlaví. Vložila mi prst pod bradu, pozvedla mi ji a já ji pohlédl do očí: „Jsi moc šikovný! Držel jsi pěkně! Chutnala jsem ti?“ „Ano“, zamumlal jsem potichu. „Líbíš se mi, jsem ráda, že jsme se takto seznámili. Budu ti ráda pomáhat vydržet vše, co ti bude tady moje kamarádka dělat. Těším se na to!“ Usmála se.
„Tak jsi poznal Ivetu a Petru. No a vedle mě sedí Soňa. Pro tebe je to Paní Soňa. To je ta Paní, co se dnes na tobě chce pár věcí naučit, aby to pak mohla uplatnit na svém manželovi.“ Krátce jsem pohlédl jsem na Paní Soňu, zatímco jsem stále klečel před Paní Ivetou. Paní Soňa se mi moc líbila. Krásná, vysoká. Přestože měla obličej dívky, vyzařovala z ní dominance.
Po nekonečně dlouhé minutě konečně paní Alena řekla: „Holky, vezměte ho a přineste jej k Soni!“
Iveta a Petra se zvedly a přišly ke mně. Každá z jedné strany. Uchopily mě každá jednou rukou pod koleny. Druhou ruku mi položily za záda. Najednou se mi přestaly nohy dotýkat podlahy. Instinktivně jsem se jich oběma chytnul rukama zezadu okolo ramen, abych nespadnul. Dívky si mě zvedly jakoby nic. Visel jsem jim v náručí. Jak jsem se trochu uklidnil, pozvedly mi nohy co nejvýš a roztáhly co nejvíc doširoka. Takže jsem jim visel na rukou s rozkrokem zcela otevřeným a zhouply si mě na rukou tak, že jsem měl nohy skoro výš, než obličej. Držel jsem se jich okolo ramen, s nemožností se jim jakkoliv z této pozice vykroutit. Jen jsem sledoval, jak mě přinášely přímo před Paní Soňu, která se mezitím také postavila. Podvědomě jsem slyšel klapot jejich lodiček. Protože jsem se takto nahý s nohama od sebe před dívkami strašně styděl, začal jsem snažit podvědomě dávat nohy k sobě. Na to však zareagovaly obě dívky, co mě držely a o to víc mi proti mé vůli roztáhly nohy od sebe tak široce, že již nešlo jakkoliv odporovat a tak mi nezbylo, než rezignovat a čekat, až se ocitnu rozkrokem přímo před obličejem paní Soni. V této pozici jsem byl Paní Soni zcela k dispozici. Můj stud dosáhl snad vrcholu. Asi jsem byl rudý v obličeji, čehož si samozřejmě Paní Soňa všimla. Lehce mi uchopila obě varlata, nadlehčila je a položila si je volně do dlaně. „Stydíš se přede mnou?“ otázala se. Jen jsem sklopil oči a lehce přikývnul. „Neboj, jen si s tebou chvíli pohraji, vyzkouším si některé výchovné lekce pro výchovu svého přítele a pak tě s holkami odevzdáme zpátky tvé Paní. Cítím, že máš varlata pěkně nalitá, už jsi delší dobu neejakuloval, že mám pravdu? Kdy naposledy?“ zeptala se a stála měla má varlata položená na své dlani. „Asi před dvěma týdny,“ odvětil jsem tiše, zatímco jsem visel, či spíše ležel na rukou obou dívek. „To jsi šikovný. Tvoje Paní si tě hezky vychovala. Ejakulaci máš pouze na její příkaz, že ano?“ „Mhm,“ zamumlal jsem a doufal, že už mě nebude před slečnami více ztrapňovat. „No, uvidíme, jak se nám osvědčíš. Pokud budeš celou dobu hodný, třeba ti ejakulaci umožníme. Od tvé Paní máme dovoleno ulevit ti odsemeněním. Je to tedy na tobě, jak budeš šikovný!“ usmála se na mě Paní Soňa.
Ruku z pod varlat uvolnila, ta mi klesla dolů a poodstoupila kousek ode mě. „Soni, teď si na něm vyzkoušej, jak může mít tvůj přítel erekci pouze na tvůj příkaz.“ řekla Paní Alena. Paní Soňa si opět stoupla těsně až mezi nohy a lehce mi uchopila penis a začala mi jej pomalu honit. Zatínal jsem zuby a snažil se myslet na něco úplně jiného, aby se mi nepostavil. Prvních pár sekund se mi to docela dařilo, ale bylo mi jasné, že to dlouho nepůjde. Všelijak jsem se kroutil, ale dívky mě držely pevně s nohama od sebe. Naštěstí Paní Soňa řekla: „Teď můžeš mít erekci!“ Strašně se mi ulevilo a během sekundy se mi penis postavil tak, jak snad ještě nikdy.
Teprve teď jsem si všimnul, že ve vedlejší místnosti je u zdi široký stolek, na kterém je položena měkká deka. Paní Alena se Soňou k němu přišla a významně na něj poklepala: „Tak šup, hezky si na něj vyskoč a klekni si na všechny čtyři!“ Moc se mi nechtělo, ale neměl jsem jinou možnost, než poslechnout. Pomalu jsem se vysoukal na stolek a zaujal požadovanou pozici. Iveta, se kterou jsem se před chvílí důkladně seznámil i s jejím ochutnáním, si sedla na stolek těsně přede mě. Opřela se zády o stěnu. Posunula se na stolku tak že jsem měl hlavu těsně nad jejím klínem. Roztáhla nohy a rukou mi zajela do vlasů. Pochopil jsem, že si mohu hlavu vložit do jejího klínu. Učinil jsem tedy tak, jak mi dovolila. Bylo to pro mě velmi pohodlné. Že pod krátkou sukní nemá žádné kalhotky, že je tedy naostro, jsem věděl už předtím. Seděla přitom tak šikovně, že jakmile jsem si o ni opřel hlavu, měl jsem měl nos i ústa přesně na vchodu do její pičky. Její vůni jsem tedy mohl vnímat při každém nádechu. Kdybych otevřel ústa, mohl bych mít její klitoris přímo na jazyku.
Pozice, ve které jsem se nacházel, byla velmi ponižující. Klečel jsem na stole na čtyřech, zadek vystrčený a volně přístupný oběma dámám a s hlavou v klíně Ivety. Vůně jejího pohlaví mě v této situaci alespoň velmi uklidňovala. Lehce jsem si dovolil pootevřít i ústa a nenápadně se jazykem dotknout klitorisu. Iveta se neznatelně zachvěla a lehce mi prohrábla vlasy. Bylo jí to určitě příjemné.
Petra, co mě držela s Ivetou před chvílí v náručí, mi mezitím pod penis umístila malou skleněnou misku se slovy: „To je na odběr, nebo případně kdybys měl malou nehodu a neovládl se!“ Zrudnul jsem a zastyděl se. Na víc jsem se nezmohl.
„Tak, Soni, půjdeme na to?“ zeptala se Alena Paní Soni. „Jasně! Už se těším!“ „Tak začneme pomalu, ať se chlapec postupně připraví na celý zásun. Kdybys nastoupila hned celou rukou, začal by moc křičet. Pokud by byl už dobře vychovaný, tak by sice držel i tak, ale ze začátku by se mohl hodně cukat a asi by to těžko snášel.“ Mezitím mi Paní Alena natřela celý zadek lubrikačním gelem. Trochu to chladilo, ale nemohu říci, že by to bylo nepříjemné. „Jsi připraven, samečku?“ zeptala se mě Paní Alena. „Ano,“ pronesl jsem tiše a pevně sevřel rty. „Soni, začni jedním prstem!“ Paní Soňa mi postupně zasunula prst do zadku. Zatím to nebylo nijak nepříjemné. „A teď zkus uvnitř najít prostatu, jak jsem ti říkala. To, že jsi na správném místě, ti sameček dá sám najevo, aniž by chtěl, neboj!“
Paní Soňa mi začala lehce prohmatávat vnitřek análu. Byla to pouze otázka chvilky, než to místo najde. Když to přišlo, zachvěl jsem se po celém těle a polohlasem zasténal. Rukama, kterými jsem se držel Ivety, u níž jsem měl hlavu v klíně, jsem ji podvědomě trochu přitiskl k sobě. „No vidíš, našla jsi ji velmi rychle! Chlapec ti to dal najevo, jak jsem ti říkala. Teď si zkus, jak se bude chovat, když mu ji budeš trochu masírovat!“ Paní Soňa se pousmála. Zasunula mi do análu i druhý prst a začala mi jimi stláčet prostatu z různých stran.
Prostě si s ní hrála, jak se jí zlíbilo. Myslel jsem, že to nevydržím. Hlasitě jsem sténal, kroutil se a všemožně podvědomě svíral rukama Ivetu. Abych nebyl příliš hlasitý, snažil jsem se tlumit mé sténání tím, že jsem tiskl své rty k Ivetině pičce, ale moc to nepomáhalo. Všechny přítomné dámy se smály na můj účet a sledovaly, jak se snažím vydržet to, co mi paní Soňa dělá prsty uvnitř. Po chvíli jsem měl pocit, že se snad pomočím. Prostatická tekutina na sebe bohužel nedala dlouho čekat. „Holky, podívejte se, už kape!“ zaslechl jsem a myslel, že se studem propadnu. Cítil jsem, že díky dráždění Paní Soni mi z penisu něco odkapává, ale nešlo to ovlivnit. Nevím, jak to dlouho trvalo, ale asi toho muselo odkapat hodně.
Už jen podle hovoru dívek, který mezi sebou vedly. Slyšel jsem jak si povídají a smějí se. Paní Petra říkala: „Páni ten tam toho má! Asi už dlouho neměl ejakulaci! Tolik mi nepodojí po týdnu bez výstřiku ani ten můj!“ Pak se obrátila ke mně a řekla: „Hezky se dojíš, jsi šikovný! Ještě chvíli vydrž, Paní Soňa ti prostatu ještě trochu vyprázdní, uleví se ti a bude ti lépe. Tak neboj, necukej se, už to bude!“ Cosi jsem zamumlal jako odpověď a počítal vteřiny, kdy už toto ponížení skončí.
Konečně mi paní Soňa vytáhla oba prsty z análu a já si mohl chvíli oddychnout. Položil jsem Ivetě hlavu do klína, rty jsem se dotknul jejích pysků a jen jsem vnímal vůni dívčího pohlaví. Paní Soňa mě přitom jen zlehka projížděla prsty mezi půlkami a přitom postupně roztírala gel po celém zadku. Opět jsem zaslechnul klapot lodiček. To Paní Alena popošla až ke mně, naklonila se těsně k mé hlavě, skoro tváří na tvář a polohlasem se zeptala: „Tak co, chlapče, jsi připraven na to hlavní?“ Přitom mě hladila po vlasech a v jejím hlase bylo cítit napětí. Při pohledu na mě, jak si vychutnávám doteky svých úst na pohlaví dívky se pousmála a aniž bych ještě cokoliv řekl, odpověděla za mě: „Vidím, že si užíváš. Takže jsi připraven!“ Dala mi lehkou pusu na tvář, pohladila po hlavě a dodala: „Tak hezky drž a necukej se, když ti to bude Paní Soňa dělat!“ A opět se přesunula za můj zadek k Soni.
„Soni, vidím, že máš vše připraveno, tak začneme“ řekla Paní Alena Soně. Paní Soňa mi opět zasunula prst do análu až nadoraz. Z předchozí lekce jsem ho měl už roztažený, tak jsem to skoro ani necítil. Jenže to byl teprve začátek. Paní Soňa postupně přidala i druhý a pak i třetí prst. Trochu jsem se zachvěl. „Soni, chvíli zpomal a jen mu zadek protahuj dovnitř a ven, ať si zvykne. Že už je připravený na další prsty poznáš podle toho, že vzadu trochu povolí sevření a uvolní se. To ucítíš, neboj!“ Měla pravdu, po chvíli jsem její tři prsty v análu skoro přestal cítit a podvědomě jsem se opět uvolnil. „Můžeš pokračovat!“ usmál se Paní Alena a Paní Soňa postupně zasunula i čtvrtý prst a část dlaně. To už jsem nevydržel a hlasitě vykřiknul. Iveta, v jejímž klíně jsem měl hlavu, mi pusu přitiskla k pičce, takže se můj výkřik změnil spíš na zahuhlání. „No tak, drž hezky a necukat!“ okřikla mě Iveta. „Vím, že tě to tlačí. Ale jak bude mít Soňa ruku uvnitř celou, už to bude dobré!“ konejšila mě. Zadek si opět začal postupně zvykat. Zbýval poslední prst a celá dlaň. „Tak, Soni, teď už vše dovnitř. Neboj, chlapec to zvládá dobře, jen asi bude ze začátku trochu křičet. Ale brzy se uklidní se a bolest přestane!“ Paní Soňa tedy začala nekompromisně zasouvat celou ruku. Byl to strašný tlak a myslel jsem, že se mi zadek roztrhne. Nebýt toho, že mě Iveta tlačila hlavu do svého klína a já měl pusu prakticky ucpanou jejími pysky, asi bych řval jak pominutý. Takhle se ozývalo jen trvalé tlumené huhlání. Najednou tlak povolil. „No vidíš, a jsi celá vevnitř!“ usmála se paní Alena. „Teď už je tvůj a můžeš si s ním dělat co chceš. Klidně si ho můžeš i podojit, dokonce i s výtokem semene Jeho manželka ti to i doporučila, protože už dlouho neměl ejakulaci, tak mu to prospěje!“
Paní Alena popošla k mé hlavě, přisunula si ke mně malou stoličku a sedla si na ni. Dala mi ruku pod bradu, mírně mi pozvedla hlavu, takže jsem ji musel pohlédnout do očí. Byl jsem v totálně ponižující pozici. Klečel jsem na stolku, s hlavou doposud v klíně půvabné dívky a s celou rukou v zadku paní Soni. „Neboj, snad se před námi nestydíš?“ zeptala se paní Alena, poté, co si s úsměvem prohlédla celou moji pozici. Dívala se přitom přímo na mě. „Ne, Paní. Paní Soňa je na mě hodná, snažím se držet,“ hlesnul jsem potichu a sklopil zraky. „Jsi šikovný!“ usmála se Paní Alena. „Teď tě Soňa zkusí trochu podojit. Neboj, nebude to moc bolet. Řeknu Soni, jak to má udělat, abys hezky zvládl vykapat se nám tady i bez ejakulace. Budu tady takto po celou dobu s tebou, ať vidím, jak to budeš snášet!“ „Děkuji, Paní,“ polohlasem jsem odpověděl.
„Soni, teď máš uvnitř celou ruku. Myslíš, že už se chlapec uklidnil a že už má zadek uvolněný?“ „Myslím, že ano, byl zpočátku trochu sevřený, ale už povolila je krásně měkký,“ odpověděla Paní Soňa. „Dobrá, nahmatej prostatu a až ti řeknu, tak mu na ni zatlačíš. Že jsi na správném místě, ti sameček naznačí sám. To poznáš!“ usmála se Paní Alena a obrátila se na mě. Opět mi pozvedla bradu a řekla: „Tak se připrav a dívej se na mě!“ Podvědomě jsem se pevně chytil okolo pasu mé Ivety, na jejímž klíně jsem měl opřenou hlavu a čekal. Paní Soňa prostatu nahmatala velice rychle a jelikož měla celou ruku uvnitř mého zadku, zatlačila na ni velmi přesně prsty z obou stran. Ten tlak byl tak neskutečný, že jsem hlasitě vykřiknul, přičemž jsem se podle příkazu díval na Paní Alenu. „Nono! To přece není tak strašné!“ konejšila se na mě Paní Alena a pohladila po tváři. „Vidíš? Říkala jsem ti, že se hned dozvíš, zda jsi na správním místě!“ usmála se na Soňu a mrkla na ni. „A teď už ho můžeš začít pomalu, postupně krásně dojit. Budeš z něj vymačkávat prostatickou tekutinu, která mu bude odkapávat do misky, co jsi mu dala pod penis. Samečkovi to bude dost nepříjemné, asi bude trochu kňučet, ale prospěje mu to. Uvolní se mu částečně napětí i když nedosáhne ejakulace.“ Řekla Paní Alena a Paní Soňa začala s masáží prostaty. Prakticky ihned se mi začaly tlakem jejích prstů dostávat tekutiny do penisu a z něj ven. Byla to směsice bolesti, tlaku, potřeby močit a ponížení.
Po celou dobu průběhu masáže jsem polohlasem sténal, ale byl jsem nucen se stále dívat do očí Paní Aleny. Vždy, když silně zatlačila prsty, jsem byl hlasitější, odkapávání tekutiny do misky jsme již snášel trochu lépe. Paní Alena si vždy po chvilkách vzala misku do ruky a sledovala, jak se plní mojí tekutinou. „Ještě chvíli pokračuj, a už bude docela vyprázdněný!“ usmála se Paní Alena na Soňu při pohledu na obsah misky. „A ty ještě chvíli vydrž! Snášíš to pěkně! Vím, že je to trochu bolestivé, ale uvidíš pak tu úlevu, až budeš prázdný!“ pohladila mě po tváři Paní Alena. Pohlédla na mě a všimla si, že jsem i trochu uslzený. „Nono, už to bude!“ konejšila mě. Bezmocně jsem položil hlavu zpět do klína Ivety a podvědomě znovu nasál vůni jejího pohlaví. Byl jsem tak psychicky ponížený, že jsem skoro ani nevnímal, že mi Paní Soňa postupně vytáhla celou ruku ze zadku. „Můžeš se posadit, máš to za sebou!“ usmála se na mě Paní Alena a podávala mi s úsměvem do ruky misku. „Vidíš, jak jsi byl šikovný?“ Pohlédl jsem na misku a nevěřil. Byla plná směsi spermatické tekutiny, trochu smísená i s močí. „Páni, ty jsi nadojil! Nebolelo tě to?“ zeptala se Paní Soňa, která mi to vše dělala svojí rukou, poté, co si sedla vedle mě a objala mě kolem ramen. „Ne, děkuji za uvolnění.“ hlesnul jsem studem.
„Za to, že jsi nám tak hezky podržel, máme pro tebe odměnu! Tvoje Paní nám řekla, že pokud budeme s tebou spokojené, můžeš nás požádat o provedení ejakulace! Už jsi prý dlouho nestříkal tak ti za dobré chování dovolila odsemenění! A od nás, jako takový bonus, dostaneš možnost si vybrat, která z nás ti to provede! Neboj, když budeš šikovný, jen vystříkneš semeno a my ti ho odebereme do misky. Vidím, že máš plná varlata, asi toho bude hodně. No, potřebuješ ulevit!“ sáhla mi Paní Alena mezi nohy a potěžkala koule. „Ale bude to ejakulace podle našich pravidel!“ usmála se Paní Alena, pohlédla na dívky a nechala mě se chvíli rozmyslet…

... a co bylo dál?...
Jak jsem se rozhodnul? A pro koho?
Jak mi to udělaly? A došlo u mě nakonec vůbec k výstřiku?
Která z přítomných dam by mi měla ejakulaci provést?
Pokud budete mít zájem, opět vše do detailu popíšu.
I malý zpětný komentář od čtenářů po přečtení (hlavně ten kladný) potěší a povzbudí autora...
Od zveřejnění předchozího dílu uplynul už nějaký čas, tak nevím, zda se na tento příběh již nezapomnělo.
Pokud ne, mám tedy napsat i další díl? Nebo to už raději ukončit?

141

Za mě určitě pokračovat! Nádherná povídka. Už se těším, jak si přes víkend přečtu všechny díly.

142

Určitě další díl. :-) Je to super čtení.

143

Určitě další díl, i když bych asi upustil od cuckoldingu. Jen můj názor :-)

144

moc děkuji za super čtení. budu moc rád pokud budeš pokračovat dále. Cuckolding tak nějak k tomuto tématu patří (alespoň dle mého názoru), v tomto případě mi přijde jako přirozeným posunem ve vztahu k paní, takže jsem pro ????

145

Určitě pokračuj, tvoje povídky jsou super. Doufám, že se hlavní hrdina podívá k těm dvěma dámám, u kterých byl na převýchově.

Super, pokračuj!

146

Ano, pokračuj.

147

Určitě také patřím k těm, kteří si přejí pokračování.

148

Je to teda hodně silný příběh . Přečetl jsem vše v jednom kuse a musím uznat že teda umíš čtenáře zaujmout . Klobouk dolu . Sice by mne zajímalo co vše je skutečnost a co jen představa .Ale to nic nemění na tom že se to skvěle čte . Důkaz je silně cítit v mé kleci . Takže pokračuj bude se dál těšit na další díly. Skvělá práce :-)