1

Téma: Veřejný test služby Klíčnice

Pánové, tak je to konečně tady. Služba Klíčnice byla spuštěna a jak jsem vám slíbil tady, na vlastní kůži ji pro vás vyzkouším. Jsem zamčený a právě jsem kurýrem odeslal klíče madam Safiře.

Co se bude dít dál, uvidíte přímo tady. Ale nemějte obavy, s vámi budou klíčnice komunikovat už soukromě.

2

Re: Veřejný test služby Klíčnice

Cekam na klice, dotaznik jsi vyplnil peclive, pochopil jsi dobre, ze je to tva povinnost. Verim, ze z tebe bude dobry otrok...
Prijeti klicu ti potvrdim a tim, zacina tva sluzba... od ted, mne budes oslovovat pouze Ma Pani!

3

Ano, má Paní. Budu očekávat Vaše potvrzení a jsem připraven Vám oddaně sloužit.

4

Potvrzuji prijeti klicu. Rano mi posles report,jak se citis v nove roli otroka. Samozrejme velmi podrobny.

Pred spanim si jeste natrenujes roli stolicky,na 15minut si kleknes na vsechny 4 a vydrzis tak...

5

Dobré ráno, má Paní.

Děkuji Vám za přijetí do služby Klíčnice. Velmi si toho vážím. Ve své nové roli otroka se budu snažit, abyste se mnou byla spokojena, aby Vás má otrocká výchova mohla jen těšit a aby měla výsledky. Jsem v klícce neustále vzrušený, proto je dobře, že máte teď nade mnou naprostou kontrolu. Je to pro mne nový a zvláštní pocit, být zamčený a přitom kličky na jejich obvyklém místě chybí.

Před spaním jsem vykonal Vámi uložený trénink stoličky. Byl to pro mně nový a příjemný pocit, že jsem našel své místo a jsem jen tím, čím si zasloužím být.

Přeji Vám krásný den, má Paní.
Vaše otrocká nula

6

Dobre odpoledne, me nove nic,

jsem spokojena s tvym reportem a verim, ze cas a energie vlozena do tve vychovy bude efektivni.

Jako odmenu za dobre splneni ukolu s patricnym uvedomenim tveho mista, ti odlehcim od tve nadrzenosti.
Vezmi si misku s vodou, do te vhod min 10 kostek ledu a do teto misky ponor penis v klicce i varlata- vydrzis to 2 minuty, po te si das 5 minut pauzu a budes to opakovat, vydrzis 3 minuty, zase pet minut pauza a zakoncis to pobytem 4 minut.

Uvedu ti i par pravidel, ktere budes dodrzovat:
Osloveni Ma Pani, je ti jiz jasne
Za kazdy ukol ci trest podekujes
Pokud neurcim cas plneni ukolu, ci trestu, je to okamzite
Pri komunikaci se mnou, nebudes sedet na zidli, stuj, nebo klec
Ze splneni ukolu, ci trestu ocekavam report - fotodokumentaci mi posles na email- nevkladej ji sem... ostatni otroky tim nebudeme zbytecne vzrusovat... jiz tak je dost plnych klicek
Tve chovani bude odpovidat vychovanemu otroku, ktery nedela ostudu sve Pani, tedy zadna opilost a vytrznosti
Pokud ukolu nerozumis, mas pravo na doplnujici otazku a nez na ni dostanes odpoved, ukol nepln, ale pozor, neptej se zbytecne
Pamatuj si, ze ukol, nebo trest, ktery splnis bez me pomoci bude podstatne prijemnejsi, nez v pripade, ze budu muset zasahnout...
Rano se probouzis s vedomim: jsem otrok sve Pani, s timtez vedomim v noci usinas ...

Madam Safira

7

Dobrý večer, má Paní.

Děkuji Vám za zaslání pravidel. Naučím se je a budu je po celou dobu mé služby dodržovat.

K zadanému úkolu jsem žádné dotazy neměl a hned jsem ho vykonal. Při prvním ponoření do misky jsem se celý rozklepal zimou, ale vydržel jsem i druhé a třetí ponoření. Penis mám teď scvrklý jen do poloviny klícky. Dokumentaci jsem Vám poslal emailem. Děkuji Vám za tento úkol, má Paní. Věřím, že Vás tento report potěší.

Váš otrok

8

Krasne destive odpoledne moji drazi uchylacci smile

Mam sikovneho otroka ze? smile Pekne jsi splnil muj ukol, proto dostanes odmenu : udeluji ti propustku na 2 hodiny za ucelem sportu a zvysovani tvoji fyzicke kondice. Po navratu ze sportu si das sprchu a do pulnoci zustanes nahy. Za odmenu si muzes uzivat pohled na penis uvezneny v klicce tve Pani.

9

Dobrý večer, má Paní,

velice mě těší, že jste spokojena. Děkuji Vám za udělení dnešní propustky. Věnoval jsem se po Vámi stanovenou dobu cyklistice. Děkuji Vám také za odměnu zůstat dnes večer nahý. Je to pro mne velmi ponižující a vzrušující.

Váš otrok

10

Je neděle večer, zítra mohu dojít na poštu s klíčemi, pokud se mi bude chtít... a chtít se mi bude, pokud mi dokážeš svou oddanost. Vezmi si závaží na koule a jdi na krátkou procházku. Před spaním, si ještě budeš koule 20 minut velmi jemně hladit a masírovat, to proto, aby jsi se na klíčky více těšil... Celou cestu na své procházce, budeš mít hlavu svěšenou, budeš pozorovat chodník pod sebou a opakovat si, že jsi majetkem své Paní.

11

Dobrý večer, má Paní,

děkuji Vám za úkol k prokázání mé otrocké oddanosti. S nasazením závaží jsem měl trochu problém, protože jindy si nejprve nasazuji závaží a pak teprve klícku, ale nakonec se mi to podařilo. Vydal jsem se ven, šlo se mi dost obtížně. Díval jsem se celou cestu k zemi a hlavou se mi honily otrocké myšlenky a opakoval jsem si větu, že jsem Vaším majetkem. Po návratu domů jsem si závaží s úlevou sundal.

Děkuji Vám, má Paní, za tento úkol. Před spaním ještě rád splním jeho druhou část.

Dobrou noc, Vaše otrocká nula

12

Dnes jsem odeslala klíče od tvé klícky.

Tímto tě, otroku, vyvazuji ze služby, dokud se do ní sám, poníženě opět nepřihlásíš.

Tím z mé strany končí i veřejná ukázka služby Klíčnice... vzhledem k tomu, že se s tímto pánem známe, nebylo potřeba tří denní v podstatě zkušebně slaďovací období. Najeli jsme rovnou na ostrou službu Klíčnice. Tato frekvence se nejvíce blížila střednímu tarifu služby Klíčnice.  Pro vás, moji drazí adepti na naše nic, otroky, rohožky, subíky, čubky, ale i ostatní potupné role, máme připraveny spousty dalších a zábavnějších úkolů. Nechtěla jsem, ale dopustit, aby jste se ukájeli u počítačů, bez našeho svolení!

13

Madam, děkuji Vám za odeslání klíčů zpět. A děkuji Vám za to, že jste mi umožnila prožít alespoň krátce pocit Vaší nadvlády a oddanosti vůči Vám.

Rád bych zašel ještě mnohem dál a poznal, kde mám své hranice. Ale věřím, že jako malá názorná ukázka služby Klíčnice to takto stačí.

Pánové, byl jsem ujištěn, že jsem měl přležitost na vlastní kůži zkusit jen malý zlomek toho, co může Madam Safira nabídnout i vám, pokud v sobě najdete dostatek odvahy a přihlásíte se do služby Klíčnice.

Máte-li jakékoliv dotazy, napište nám.