Re: Prosím o radu nebo názor - dámský piercing a cudnost
nebo mozna tady vic videt....odstranit klitoris. ta kundička je pak uplne uzasna, jakoby mladičká a krásná.... nemyslíte?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Prosím o radu nebo názor - dámský piercing a cudnost
nebo mozna tady vic videt....odstranit klitoris. ta kundička je pak uplne uzasna, jakoby mladičká a krásná.... nemyslíte?
Ahoj,to ne,to nedělej.Patří tam a chyběl by ti.
no a vazne se takhle upravena nelibi? a super je ze to je take urcity typ pasu cudnosti....kdyz je odstraněn tak dojde k odstranění tech nejvice citlivých mist a neni vůbec snadné se uspokojovat.
nasla jsem par fotek a nemuzu se na ty kundičky prestat koukat
a takhle vyšpulená na kolenou bez poštěváčka....mnaaam
detail dirky, kde pri lizani není uz klitoris do ktereho me stejně většina chlapů většinou kouse :-))
zamilovala jsem se do toho
jako na druhou stranu, to bez klitorisu vypadá taky zajímavě, je to změna no, ale promysli to dobře
zkusila jsem upravit moji fotku jak by vypadala....
no úžasný
Musím říct, že mě se obřezané prcinky (nevím proč) moc líbí. Je to na tobě, ale doporučuji dobře rozmyslet.
mně většina těch fotek se nezobrazuje, jak to mám udělat? PORADÍ MĚKDO? chci vidět všechny
nevim jestli jsem vám poslala odkaz na takovou moji menší galerii fotek a videi pro vas, moje věrné podporovatele prioravujici moji úpravy proti nekontrolovatelne touze se stale věnovat sexu....
Uz jsem v kontaktu s hell.cz a domlouvame postup a termín....
Pokud by mel nekdo zajem o predvedeni neceho co je i pro me zajimave a nové treba tak stačí si o to napsat a ja během dbe nebo dvou to vyzkouším a podělím se s dojmy a hlavně s fotkama a primárně videem z realizace tveho prani.
Nestyd se a napis si o to.... vážně cokoliv, prosim dokud ji mam na svobode a nezamcenou... využijte toho a me doprejte jeste poslední asi mesic radovanek a slasti ....prosim
a tady ta galerie:
https://uloz.to/folder/mLivYD8KUB3C#!ZG … ydHIOfZwH5
resp. tady je odkaz kde je vše pohromadě
pardon asi spatne vlozeno, zkousim jeste jednou
Hodně z nás asi napadlo, jestli bys třeba nechtěla nechat se udělat připínáky od tří nebo více zamčených. Kvůli tomu bysme určitě do HK rádi zajeli.
Ale pokud jde o videa, moc rádi bysme určitě všichni viděli, jak si to holka v dámském pásu cudnosti zkouší udělat - i třeba s českým komentářem. Toho na netu moc není. Či třeba jak je jí za trest nasazen - třeba za nějaké hraní si. Můžeš si ji třeba roztahovat a přítel tě za trest zamkne.
Super nápad.
A zamkne nadlouho.Žadný hraní , žádný sex.
kladivoun998: jakože vypadá možná pěkně pipka bez klitorisu, ale přijdeš vlastně o všechno potěšení a myslím si že i o možnost se udělat ne nadarmo je ženská obřiska odsuzovaná, protože žena je pak něco jako chlap bez kouly tedy vykastrovaný tudíž eunuch, co nemá na sex pomýšlení, a to si myslím že by se stalo i tobě bez klitu. Takže nedoporučuji a radši si to nej představovat nebo si udělat jinou úpravu např ty piersingy.
kladivoun998: Ahoj, souhlasím se stiflers. Odstranění klitorisu jako obřízku bych si dobře rozmyslel, je to nevratné. Určitě by ses připravila o možnost se udělat se vším všudy. Rozhodně bych šel do piercingů, ty se mi opravdu líbí a všechny funkce zůstanou zachovány.
Za mě to je unáhlená touha. Mrkni se na film Květ pouště. Nejspíš tě to přejde. Také bych chtěl vidět toho lékaře co ti tento šílený zákrok udělá. Dost podobné mužské kastraci
16.prosince jdu konečně na ten piercing viz foto v zacatku. Druhé sezeni udelame pry 27.12. a v pulce ledna konečně jdu na poslední návštěvu kde mi obe vylepšení pro moji cudnost nasadí a poprvé zamknou ... poprvé to necham na nich a mají moznost si rict jak dlouho si nechají klíč poprvé nez ho dostanu:)
Tak gratulace. Budeme chtít všechny podrobnosti. Hlavně jaké jsou to pocity.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Prosím o radu nebo názor - dámský piercing a cudnost
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB