1

Téma: Poraďte - jak to vysvětlit dceři?

Dcerka (8 let) zahlédla při koupání můj pás cudnosti. Co ji mám říct??

2

Re: Poraďte - jak to vysvětlit dceři?

A co na to rikala...?

3

Ptala se maminky, co to tam taťka má...?

4

To chtělo mít nějaký vysvětlení připravený na hned. Teď je určitě otázkou, jestli je dobrý se k tomu vracet a připomínat jí to.

5

To je pravda... Zahlédla to jen na chvilku a manželka to zahrála na suspenzor...

6

Mno, podle mě je to otázka jak moc jí to zaujalo.. Pokud se nezačne vyptávat kamarádek, bude to ok. Možná by byla lepší výmluva na cosi od doktora (ale po bitvě každý generál).

Když vemu jak se na mě tuhle naše roční dcera koukala, když jsem kolem ní prošel nahatý (bez PC). Úplně bylo vidět, jak jí to šrotuje - naštěstí se zatím dá "opít" křupkou big_smile

7

Zdravím všechny,
tak moje dospělá dcera (19 let) mě hezky usadila o víkendu. V podstatě mi řekla tuto větu (parafrázuji) "Ale tati, já vím už od patnácti let, že jsi zamčený v pásu cudnosti. Pochopila jsem jak to u nás doma funguje". Musím říct, že mě dost vyrazila dech.
Když jsem se na to zeptal Paní, tak mi řekla, že tušila, že to ví podle nějaké narážky ale že je to pro ni taky novinka.
Tak zvažuji, jak se k tomu postavit dál.

8

milan.svehlik: Jinde tady píšeš, jak spíš v ložnici na matraci vedle postele své ženy, to tvá dcera taky nevěděla?

9

cudnost.cz: jednoduše, matrace je oficiálně na cvičení. Uklízí se pod postel a vytahuje se pouze na noc. Vždycky se dá najít výmluva ale zjevně to úplně nezafungovalo.

10

Moje dceruška (5let) zahlídla kovovou část kolem pasu a ptala se, co to je. Řekl jsem, že trenýrky. Stříbrné? Stříbrné. Ukaž! Není čas.. A už jsme o tom dál nemluvili. Možná už to vypustila z hlavy. Je to tak už měsíc +-..
Zatím se dá i něco namluvit, ale kdyby ve školce povídala o tátových stříbrných trenýrkách, možná bych se proslavil..

11

Ja mam dceru 3 roky, takze zatim dobre, ale naznaky zvedavosti uz take jsou. Zatim mam pripravenou odpověď "nic a nekoukej se mi tam, ja se stydim". Rikam si, ze kdyz to nepojmenuji, je mensi sance, ze to bude nekde vykladat.
Ale co pripadne rict v pozdějším veku zatim nevim - nekdo nejake dalsi tipy, ktere nevyvolaji dalsi otazky?

12

Osobne by som asi riesil hlavne prevenciu. :-)t.j. nech to deti nevidia. Mam dcerku, a zatial sa mi to dari.

13

To by u nás neprošlo, od mala se s dětmi společně koupeme, chodí spát k nám do postele....Syna učím od 3 let jak si vyhrnovat předkožku při mytí.