1

Téma: Môj príbeh a pár otázok

Zdravím vás,

tak prispievam sem aj ja so svojim príbehom. Hrozné však je, že som tu mal pred pár minútami pokus napísať a keď po 20 minútovom slohu a stlačeniu odoslať mi vyhodilo chybu skoro ma hodilo o zem big_smile.

Takže s priateľkou chodíme spolu už cez 2 roky a nejaký ten čas spolu už aj bývame. Poznáme sa však o mnoho viac a ja som sa o jej priazeň aj oveľa dlhší čas usiloval až sa nakoniec podarilo a presvedčil som ju, že k sebe patríme smile Je nám spolu super a samozrejme tak to platí aj v sex. živote nakoľko čím ďalej sa dostávame tým perverznejší sme a odhaľujeme svoje fantázie (o tých neskôr). Pár krát sme prebrali aj tému PC no vždy však iba okrajovo. Aj mne aj priateľke sa myšlienka páčila no nevedeli sme si to predstaviť v reále. Pred týždňom som sa však dostal k tejto stránke cudnost.cz a pozorne som si prešiel jednotlivé PC, fórum, diskusie, názory atď. a veľmi sa mi zapáčila celá ta myšlienka odzrkadlená to nášho života. Partnerke som o tom ešte v ten deň porozprával a vysvetlil výhody, ktoré z toho vyplývali pre ňu a pekne sa na mňa šibalsky usmiala. Už sme obaja vedeli, že do toho ideme a tak sme začali vyberať PC.

Zvolili sme Samurai 3 vďaka dobrému prístupu k penisu avšak po porade s administrátorom stránky (palec hore za super prístup) sme z toho ustúpili nakoľko sme chceli niečo na trvalejšie nosenie aj cez deň do práce. Tak sme si zvolili Spiderwire2, ktorý prišiel v skorom čase (o 2 dni skôr) a tak nás prekvapil no tešili sme sa o to viac. V momente rozbalenia nám prišiel celkom ťažký a na môj penis malý. Hneď ho samozrejme partnerka chcela na mne vyskúšať no moc sa nám to nedarilo nakoľko som mal až príliš veľký ,,entuziazmus,, big_smile. Po čase sa mi podarilo (mne, lebo priateľkyn dotyk nebol moc vhodný na takéto niečo big_smile) navliecť si aspoň krúžok, no klietka už bola úplne iná méta. Dlho sa to nedarilo a tak ma priateľka odviedla do kúpeľne kde ma rýchlo a tvrdo vyhonila aby sa mi lepšie vedel vták dostať do klietky. Aj tak sa nedarilo...nakoniec po viac ako hodine útrap a jednému neúspešnému pokusu (nebol tam celý a strašne to boloelo pri erekcii) sa podarilo a bol som uzamknutý. Neviem čo bolo horšie, či stiahnutá predkožka, bolesť z erekcie, alebo to, že moja priateľka chcela aby som sa okamžite obliekol a išiel si to s ňou vyskúšať do potravín. Nebolo však možné vydržať pod oblečením so stiahnutou predkožkou a tak som sa musel pokúsiť ju stiahnuť čo mi zabralo samozrejme ďalší čas. Oblečený v úzkych jeansoch s obrovskou ,,boulí,, medzi nohami, košelou (nezakasanou aby aspoň čiastočne kryla odkryté) a sakom som sa vybral do obchodu s priateľkou. Našťastie (alebo nanešťastie) ma však čakalo večerné stretnutie s klientmi a obchod by som teda nestihol tak som priateľku vyložil a utekal na stretnutie. Šoférovanie bolo v celku bezproblematické, avšak predkožka mi vytŕčala z klietky na niektorých miestach a škretie o boxerky bolo hrozné, nedalo sa to vydržať. Na stretnutie som dorazil o pár minút skôr a mal som teda možnosť si v kľude zvykať na klietku...bol som však nervózny a mal som hrozný pocit trápna nakoľko ma čakalo dôležité stretnutie a ja som bol uzamknutý a vyvrhnutý na verejnosť...

Stretnutia som nakoniec zvládol a nezdalo sa mi, že by si niekto nejako extrémne všímal môj rozkrok (nesedel smo, celý čas som stál takže to bolo prekvapivé). Keď som prišiel za priateľkou bol akurát hokej tak som ešte chvíľku dopozeral aby som sa mohol tešiť z nášho víťazstva nad Nórmi a potom sme sa presunuli do postele s partnerkou. Ja uzamknutý, nahý a ona nahá a prístupná. Hrozný pocit. Chvíľku sme sa túlili a potom sa zdvihla, že si ide skúšať šaty na zajtajší hostessing (strašná provokatérka). V každých sa mi ukazovala takže si viete predstaviť ako som sa asi cítil...Aj práve teraz pri písaní príspevku som jej jedny musel zapnúť. Teraz ideme do postele, vypýtala si masáž... pravdepodobne sa dnes asi nespravím a čaká ma dlhá noc a dlhý zajtrajšok v práci nakoľko ma nechce odomknúť...A dodrží to lebo je celý deň mimo mesta na akcii až do večera a ja som nechaný na pospas osudu. Držte mi palce zajtra sa určite ozvem smile

Pár otázok :
1. Ako riešite problém so stiahnutou predkožkou a jej zasekávaním medzi boxerkami a klietkou?
2. Keď mi stojí penis má cca 19 cm a hrubý je tiež dosť. V kľudnom stave sa v klietke len tak tak zmestí no keď sa postaví je to horor, vajcia mám kilometer pred telom a všetko pred klietkou je tvrdé akokeby mi tam normálne stál avšak v klietke mi zvyšok trpí. Je to normálne a mám si zvyknúť, alebo je vhodnejšia väčšia klietka?
3. V kľudnom stave mi váha klietky drží vajcia aj s penisom celkom ďaleko od tela (dosť visia), je to normálne, alebo je to len efekt začiatku a po čase si na to zvyknem a bude krúžok aj s klietkou normálne pri tele?
4. Ako riešite normálne nosenie pod oblečením klietky Spiderwire2? tiež máte pocit, že je strašne vidieť? nosím zväčša obtiahnutejšie nohavice, košeľu a sako vzhľadom na moju prácu a nemám teda moc príležtosť byť vo voľnejšiom oblečení...

P.s. časom sa pridá priateľka k príspevkom tak sa nám to tu snáď trošku rozprúdi.

2

Re: Môj príbeh a pár otázok

Ahoj, hezký příběh, jen tak dál wink Zkusím odpovědět na tvoje dotazy i přesto, že tebou používaný PC nemám (ale ono to je u všechno podobné):

1. Problém přiskřípnuté předkožky se nedá vyřešit jinak, než že se občas přetáhne tak, aby byl obnažený žalud (já do klícky lezu na sucho se zpola přehrnutou předkožkou, při průchodu klícky se vyhrne úplně a bývá klid. Při erekci to pak nepřekáží, ale občas se tře o spodní prádlo špička žaludu, což ovšem není tak hrozné jako přiskřípnutá předkožka. Uvažoval jsem o obřízce, ale vzhledem k cenám to asi nedopadne..

2. Spoustě uživatelů pomohla proti odsouvání koulí od těla (při erekci) menší klícka. U mě to je tak, že bych bral ještě menší než CB6000s, protože čím méně se postaví, tím méně trpí koule (má to jednu nevýhodu, když mě přítelkyně schválně dráždí aby mi pořád stál, je všechcno fialové a dlouho to nevydržím). Nebo si budeš muset pomoci  nějakým provázkem, a přidělat si PC kolem pasu, aby to tolik nesjíždělo.

3. Částečně jsem odpověděl na konci bodu dva. Že ti PC sám sjíždí, to je fyzika a anatomie. Tyto PC druží za koule, tzn. čím má člověk delší pytel, tím víc sjíždí. Můžeš zkusit menší rozměr kroužku, pokud to u toho typu PC jde. Opět by možná pomohl provázek kolem pasu, nebo PC který se přidělává kolem pasu.

4. Všeobecně to je tak, že si člověk namlouvá, že ostatní vidí to, o čem on ví, že by to mohlo být vidět. Pokud si toho někdo všimne (asi ženská, chlap nebude moc koukat cizímu na poklopec), tak si řekne že ho máš velkého, to je tak vše. (Jednou jsem měl vibrační vajíčko a ani moje žena, když seděla vedle mě, si nevšimla - a přito mě to připadlo jako hrozný kravál).

Jsou to moje zkušenosti, ostaní to mohou mít jinak.

3

Krása, přeji vám s přítelkyní ještě hodně podobných zážitků. A teď k vašim dotazům:

1. Předkožka by měla být stáhnutá za žalud tak, aby moc nevyčnívala mezerami v klícce ven. Po nasazení klícky si ji stáhněte dozadu jedním prstem na spodní straně klícky, tam kde penis přechází v šourek.

2. Klícka musí erekci zabraňovat a musí držet u kořene penisu. Jestli máte varlata kilometr před tělem a klícka vám visí někde uprostřed ztopořeného penisu, tak máte moc velký kroužek. Normální ještě je, když se klícka posune tak o centimetr nebo dva dopředu, to se mi stává hlavně v noci, ale když se posune dopředu o víc, už je to špatně.

3. Podle vašeho popisu je asi i v klidném stavu znát, že máte moc velký kroužek. Podívejte se na fotky Spiderwire2 tady nebo tady:
http://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/spiderwire2/
http://www.cudnost.cz/fotogalerie/?typ=spiderwire2
Takhle má klícka správně držet a nesklouzávat svou vahou níž.

4. Vidím to stejně jako to přede mnou napsal IN. Když o klícce víte, tak si myslíte, že je to vidět strašně moc, ale kdo neví, tak si maximálně pomyslí, že ho máte velkého. Když není přes kalhoty vidět nějaká hrana klícky nebo zámečku, což by vypadalo podezřele, tak se nic nestane.

4

Já ještě jen dodám, ohledně velikosti kroužku: Když jsem zkoušel menší, právě z důvodu zklouzávání, měl jsem kroužek  který šel v ochablém stavu nasadit hodně natěsno. A po pár hodinách jsem měl problémy s otlačením kůže pod celým kroužkem. Takže na podobné pokusy si vynahraď dost času doma a ideální je jít dělat nějakou práci, u které na kroužek a PC zapomeneš.

5

Zdravím zdravím,

tak teda hlásim sa po noci a takmer aj po dni. Noc bola teda v pohode, nespalo sa zle. Priateľku som namasíroval a nakoľko ráno skoro vstávala chcela ísť už spať. Ja nič...Ale nakoľko som bol poriadne unavený po celom dni tak nebol problém zaspať. V noci som sa moc nebudil až na jednu erekciu nič extra. Mimo toho priateľka vstávala o 5 tej na danú akciu, takže ma zobudila a ja som už potom nevedel znovu zaspať. Podarilo sa možno po 2 hodinách prevalovania sa no po pár minútach som sa zobudil na to, že mi jedno vajce vykĺzlo z krúžku a problém bol na svete. Našťastie som predtým od priateľky vyžebral kľúčiky nech mi ich pre istotu nechá...(neviem si predstaviť aké by to bolo keby ich nemám big_smile) a tak som penis vyprostil no ak mi potom nestál aspoň 10 minút bez prerušenia tak ani chvíľu. Využil som chvíľku na hygienu a hneď ako to bolo možné som ho znova zavrel.

Deň v práci mimoriadne obtiažny nakoľko som mal niekoľko stretnutí s klientmi po stojačky a tak mi bolo podľa mňa samozrejme všetko vidieť, neskutočne trápny pocit. Priateľke som samozrejme o ránu povedal a tak sa večer môžem tešiť na výprask, pretože som ešte polemizoval o tom, či mám ísť von v klietke alebo nie...Okrem toho ešte musím umyť riady a o 9 tej večer ju vyzdvihnem. Jej výprasky nebývajú prechádzka ružovou záhradou to vám teda hovorím, často krát mám slzy na krajíčku no vždy musím vydržať inak neprestane...Uvidíme čo bude ďalej, modlím sa o vyprostenie z klietky a neskutočne sa bojím odovdzania kľúčikov...

Ešte ma čaká náročný deň tak snáď to do večera nejako zvládnem, aj ta sa ale naňho moc neteším. Zmiešané pocity dopĺňa adrenalín a neustále pokusy o erekciu...

Určite však budem kupovať asi ďalšie 2 krúžky aby som si vedel vyskúšať, ktorý mi viac sedí, škoda že som tak nespravil už rovno..

Hodnotenie Spiderwire2 po takmer 24 hodinách nosenia :
- nosenie celkom príjemné, nie je nejako extrémne problematické
- cez nohavice celkom vidieť, ale myslím, že sa to vylepší lepším krúžkom
- močenie v pohode
- hygiena v pohode
- erekcia v klietke nemožná mimo nej bolestivá, ale možná vdaka asi väčšiemu krúžku
- celkom ťažký takže ťahá vajcia aj s penisom dole, ale opäť to všetko zmení menší krúžok, som si istý.

Som zvedavý ako to bude ďalej, p.s. tykajte mi prosím, nie som ani len tridsiatnik smile

6

Co se týče sklouzávání pásu, možná by ještě stála za úvahu změna spodního prádla. Co zkusit něco těsnějšího, co lépe udrzí vše blíž u těla?

S velikostí je pochopitelně nutné experimentovat, ani velikost oblečení člověk často netrefí napoprvé, a to už s tím má mnohem víc zkušeností, než s pásem cudnosti.

A co se týče viditelnosti pásu... Když člověk jde poprvé v pásu do zaměstnání, má z toho nervy na pochodu. Má pocit, že jakmile si někdo všimne nějaké hrany nebo tak, dojde mu, oč jde. Ale většina lidí cizí rozkrok nestuduje, každý ví že látka se občas divně nakrabatí... A pokud někdo z těch drobných náznaků dokáže *poznat* že je to pás cudnosti, nejspíš je to člověk, co se o ně sám zajímá, takže vlastně spřízněná duše. Většina toho strachu z prozrazení rychle zmizí, a ten pás se dá doupravit tak, aby se viditelnost snížila, třeba náhradou zámečku jednorázovým plastovým.

Mnohem víc o nervy je poprvé stát u mušlí a močit zamčený v pásu :-)

7

Ďakujem za odpoveď smile

čo sa týka prádla nosím dosť tesné boxerky nakoľko som športovejšej postavy všetko moje oblečenie je tesnejšie a tým pádom je aj viac všetkého vidieť vrátane PC...

Krúžky sú už objednané pričom zasa musím samozrejme pochváliť Vojtu (administrátora) za ochotu a prístup. Pevne verím, že mi to pomôže spolu s priateľkou a môžem sa naplno venovať prehlbovaniu nášho vzťahu smile

S tou viditeľnosťou viac menej pravda, ale teraz keď mi to trošku visí a mám ešte 3-4 cm pri lavom stehne(medzi nohami) viditeľnú guču tak tam dosť odbiehajú oči takže vyzerá to tak, že musím presvedčiť priateľku aby som aspoň zatiaľ na verejnosť ten pás nenosil nakoľko to podľa mňa vzbudzuje pobúrenie a hlavne sa mi v tom nepracuje dosť sebavedomo a nerozmýšľam pri tom racionálne ale zbrklo lebo mám nervy, keď vidím ostatných ľudí ako im tam sem tam odbehnú nervózne oči big_smile Mne osobne je jedno aj keby každý vedel, že ho nosím whatever proste svet je plný rôznorodostí, ale irituje ma ich nervozita a potrebujem aby sa sústredili na to čo hovorí moja tvár a gestikulácia nie čo mám medzi nohami big_smile

8

Ahoj, zdravím všechny,
tohle je pro mě docela zajímavá diskuze. Mám už několik let Spiderwire, který mi Paní nasazovala každý den, když jsem šel do práce nebo někam z domu bez její přítomnosti a po příchodu domů, mi ho zase sundavala. Pak jsem ho nějaký čas nenosil, vlastně už ani nevím proč, ale teď ho mám nasazený už několik měsíců na stálo. Vybrali jsme kdysi tento typ, protože se nám líbilo, že je celokovový a pocit uvěznění je intenzivnější :-). Nemám s jeho nošením prakticky žádné problémy a vyhovuje mi i jeho velikost. Také jsem nikdy neměl problémy s tím, že bych měl pocit, že je vidět, ale v těsných kalhotách by byl vidět určitě. Problém mám ale s ranními erekcemi, kdy se probudím a protože mi stojí, mám varlata vytažená tak 10 cm od těla a je to poměrně bolestivé a ne zrovna moc příjemné. Normálně mi ale sedí úplně přesně a nesjíždí mi, protože mám poměrně široký kořen penisu. Zaujalo mě řešení pomocí menšího kroužku (nejsem si jistý, že by to pomohlo, ale zkusil bych to), ale nevím jestli se k tomuto CB dá sehnat (ten co mám má průměr 50 mm). 
Každopádně jsem rád, že tyto problémy řeší i někdo jiný :-).

9

Ty kroužky mám i samostatně. Kdo máte zájem o nějaký kroužek ke Spiderwire(2) nebo k Samuraiům, napište mi a domluvíme se.

10

Souhlasím se shora napsanými poznatky.Já mám také spiderwire 2 a kroužek 45mm.Nosím ho už od ledna bez sundavání a bez problemu s hygienou.Jako spodní prádlo jsou asi podle mne nejlepší pánská tanga.Ty drží pas dost pěkně u těla pod kalhotama a není skoro nic vidět,no a trochu větší boule,at se každej podívá,dělá mě to dobře,pocit,že tam je něco většího.Už jsem v něm i jel několikrát na kole v cyklokahotách a díky vložce v kalhotech,tak kromě trochu větší boule není vidět nic jiného.Používám plastové očíslované zámečky.

11

Tak po nejakom čase sa opäť prihováram smile

Tak v daný večer som našťastie výprask nedostal, priateľka bola unavená a tak sme šli len tak spať nakoľko ráno skoro vstávala znova. Na druhý deň som PC už nemusel mať nakoľko som usúdil, že je vidieť viac než som chcel a priateľka súhlasila. Včera som si ho však nasadil sám a ,,upgradol,, som si to šnúrkou vedúcou pod dištančnými paličkami okolo pásu aby PC držal viac pri tele a funguje to, v nohaviciach to je lepšie a vyzerá to oveľa estetickejšie než keď visel medzi nohami. A samozrejme spĺňa svoj účel dokonalejšie.

Včera som v ňom dostal aj svoj prvý výprask v PC, kvôli hlúpemu vtípku na poškádlenie priateľky o jednej klientke. Hneď som si to rozmyslel čo som povedal nakoľko to bolo šnúrou od notebooku a viete si predstaviť ako tá vec štípe?
Večer som myslel, že bude priateľka konať čo chcela pár večerov dozadu - výprask, anal play a pegging. Našťastie však bola unavená a mala chuť na sex, tak mi povedala nech sa vyzlečiem, pripravím si ju jazykom, následne ma odomkla, nechala sa 3 krát spraviť a potom dovolila aj mne. Následne som sa mal ísť umyť a vrátiť do klietky a musel som s tým spať. Spánok v pohode a teraz mi beží druhý deň nosenia PC, uvidíme či večer budem pustený a pri akej príležitosti ak hej.

Neviem sa však už dočkať momentu keď budem mať tesnejší krúžok a priateľka bude mať už absolútnu moc nakoľko sa nebudem môcť ,,vyhovárať,,.

12

teš sa na večer drahý....

13

Zdravíčko, tak po kratšej odmlke píšem znova svoj príbeh zo včerajšieho dňa.

Dnes je to už pre mňa 3. deň bez orgazmu a zároveň 3. deň v PC. Viete si asi predstaviť čo to robí s mladým človekom (pod 25)...neviem kedy príde môj orgazmus no modlím sa aby to bolo dnes... Ale späť k včerajšku.

Nakoľko sme predminulý večer nič nerobili, len som ostal zamknutý v klietke, tak som čakal, že včera budem môcť byť spravený. Opak bol omylom, v priebehu dňa si to moja Bohyňa (Black) nechala spraviť niekoľko krát...3 orgazmy si dopriala jazykom a rúžovým vibrátorom a ďalšie 2 stimuláciou análu a klitorisu. Ja som bol celý čas zavretý v klietke a uspokojoval svoju paní netrpezlivo čakajúc na večer.

Pred večerom som ešte išiel do fitka, kde prišlo moje prvé odomknutie po 3 dňoch, nakoľko do fitka naozaj nechcem chodiť zamknutý (a zároveň to bude motivácia pre lepšiu dochádzku:D), po príchode domov ma čakalo zamknutie a domáce práce aby si pani mohla oddýchnúť. Večer si na mňa pripravila koleso šťastia, ktoré nebolo až také šťastné. Po väčšinou tam bolo moje dráždenie bez spravenia a zopár krát dráždenie buď ústami, alebo rukou so spravením. Potočil som a nervózne čakal čo výjde, modlil som sa pre verziu honenie+fajka so spravením (och to by bolo) avšak pre moje nešťastie vyšlo mi honenie bez spravenia...

Paní si ma ihneď odviedla do spálne, musel som sa vyzliecť ľahnúť si na chrbát a ruky mať nad hlavou aby nehrozilo, že sa budem dotýkať svojho penisu sám. Odomkla mi klietku na čo som zareagoval okamžitou erekciou, nalubrikovala penis a dráždila ma snáď 15 minút...Rozprávala mi pritom, čo všetko bude so mnou dnes robiť čo ma privádzalo k obrovskému vzrušeniu, no vždy keď som bol tesne pred orgazmom prestala a len palcom ucpala dierku aby som v prípade striekania mal pokazený orgazmus...Ešte asi nikdy som sa nemodlil aby honenie prestalo, pretože som vedel, že to nebude mať šťastný koniec. Prestala a ja som musel späť do klietky, penis bol trochu proti, ale po dlhšom boji sa mi ho tam podarilo späť dostať a odovzdať kľúče Pani.

Uvidíme čo príde dnes, no už teraz viem, že ak sa dnes nespravím, zajtra do bude peklo...