Re: Zkouška klece
Nechat klíč v lese na stromě zní celkem riskantně. Teď jen co dělat kdyby tam při další návštěvě nebyl. ![]()
I tak vždy je lepší klíč někam předat. Mít ho u sebe je na nic. Docela závidím vaše zkušenosti s kamarádkou.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Zkouška klece
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nechat klíč v lese na stromě zní celkem riskantně. Teď jen co dělat kdyby tam při další návštěvě nebyl. ![]()
I tak vždy je lepší klíč někam předat. Mít ho u sebe je na nic. Docela závidím vaše zkušenosti s kamarádkou.
Zatím tam vždy byl
a kdyby nebyl tak mám nějaké záložní řešení jak se z toho dostat v případě nutné potřeby po té co by klíč zmizel. Souhlasím s předáním klíče někomu jinému ale bohužel zatím nikoho k tomu nemám. Zkušenosti s kamarádkou také závidím, kéž bych bych někoho takového měl taky ![]()
Už jsem doma z nemocnice a řeknu vám hodně velká zkušenost. Konečně me kamarádka odemkla jenže jen na hygienu pak sem šel zpět do klece. Už mám vážně plné koule a jen vidím zenu už mi stojí
Pevné zdraví a spoustu zážitku s klecí.
Píšu po necelém měsíci a řeknu vám začíná to být součástí mého života. Abych to popsal tak sem dostal den volna o víkendu. První co jsem udělal ze sem začal honit ale pak mi kamoska řekla jestli chci to zamčení začít znovu a prožít vše co sem cítil tak at se udělám. No řeknu vám nechci radši jsem dělal ze klicku mám stále nasazenou. A už jsem se těšil až budu zpátky zamčeny. Je to až děsivé co dokáže klicka s mužem. Mate nějaké zkušenosti ?
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Zkouška klece
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB