Téma: Mladý kluk hledá klíčnici nebo klíčníka
Inzerát od uživatele vonoto:
Ahoj, jsem 23lety kluk z Olomouckeho kraje, zatim bez zazemi, student. Hledam klicnici nebo klicnika, na veku mi az tak nezalezi, hlavni jsou pro me sympatie, ale dal bych prednost nekomu ve veku 25-40 let, nejlepe z Olomouckeho, Zlinskeho, Moravskoslezskeho nebo Jihomoravskeho kraje, jinde uz by to spis nemelo cenu, pokud nejezdis na Moravu.
Jsem zacinajici, v zamykani nezkuseny, myslenky nad tim byt zamknuty mam uz dost dlouho, minimalne posledni dva tri roky a chtel bych to timhle inzeratem posunout. Sexualni zivot nemam s zadnym partnerem, jen se uspokojuji rukou a to dost casto, rad bych tim nad sebou ziskal kontrolu, kdy bych se odevzdal nekomu jinemu, kdo by mel u sebe klic, nemohl bych masturbovat, postupne se to odnaucil. Jsem submisivnejsi typ. Potrebuju k sobe nekoho komunikativniho, rozumneho, nekoho s kym je rec, chtel by si me zamknout, vybrat se mnou klicku a delalo by mu radost mit me "ve sve moci". Nehledam virtualni vztah, hledam klicnika/klicnici, se kterym se podle domluvy budu schazet tu a tam.
Kdo by mel o to zajem a chtel si zamknout muj penis, napis mi soukromou zpravu. Diky.