Téma: Kovová klec pro dlouhodobé nošení.
Jakou kovovou klec by jste doporučili pro dlouhodobé nošení?
Předem děkuji všem za zkušenosti.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Kovová klec pro dlouhodobé nošení.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jakou kovovou klec by jste doporučili pro dlouhodobé nošení?
Předem děkuji všem za zkušenosti.
Mě osobně celkem vyhovuje tahle:
https://www.spoutana.cz/Pansky-Pas-Cudn … -d2007.htm
Zkraje trochu tlačila do žaludu, ale to se za pár dní poddalo. Je ale fér říct, že mám díky obřízce ještě před pubertou žalud opravdu nadstandardní.
Celkově fakt pohodlná a dá se v ní ceklkem v pohodě i spát. Zajímal by mě její výrobce a skutečný název.

Výrobce je Čína a skutečný název žádný, jen nějaké katalogové číslo. Různí prodejci si klícku můžou pojmenovat po svém, ale oficiální název tyhle klícky nemají.
@cudnost.cz jakou klec by jste doporučil vy? Pokud vše dobře dopadne, zítra s manželkou budeme vybírat klec pro delší nošení. Ona preferuje kov. Mě se to taky líbí, ale mám obavu z toho jak jednotlivé díly pasují do sebe. Skřípnutí kůže je to poslední o co stojím, v průběhu delšího nošení.
Nechci, aby to znělo nějak vyčůraně, ale to takhle nejde říct, že by jedna z kovových klícek byla vhodná na dlouhodobé noošení víc než jiné a ty ostatní jsou na nic. Tak to totiž není, však to tady na celém fóru vidíte, že každý nosíme něco jiného. To je stejné jako s botama, s oblečením, s auty, s jídlem... Každému vyhovuje něco jiného.
Napište mi na email info@cudnost.cz, jaké klícky jste dosud nosil a čím byly pro vás špatné a něco zkusíme vymyslet.
(Můžete mi napsat i vy ostatní, kdo hledáte lepší klícku, nějaké jste už nosili a něco nebylo dobře.)
Já teď nosím plastovou Cobru 1. Růžovou. Kovovou klícku už jsem dlouho nenosil žádnou, naposlat myslím, že to byl Prisontrainer.
Mne sa stale nepodarilo najst jednu, ktora by bola tip top na 24/7 (odomykanie na hygienu neratam).
Vzdy je tam jeden alebo oba z tychto problemov:
1) Spicka zalude sa na konci klietky na otvore na cikanie obtiera o oblecenie tak moc, ze kazdy krok je velmi bolestivi a musi to hned dolu
2) Aj ak koza nikde netlaci/nepriskripava sa, tak je tam stale na nu tlak a po par dnoch nosenia 24/7 sa vytvoria odreniny do krvy a opet musi klietka dolu
Mozno mam viac kozi na predkozke nez je bezne normalne a preto taky problem s tou kozou? Mozno vazne treba ist na obriezku inak to v mojom pripade nepojde? Vyskusali sme doma uz viac ako 10 typov klietok.
Musím napsat, že ta co tu ukazuje Alexandr400 je dobrá. Mám ji taky. Jen je škoda že nemá tvarovaný kroužek. Jinak ji mám moc rád jak je vzdušná. Pomocí tady místního admina jsme sehnali podobnou klec s tvarovanym kroužkem ale tam je zase klec na penis udělaná z hranatého průřezu a ten není zrovna příjemný na nošení... No není to lehké něco vybrat. Já jako poslední koupil plastovou kobru a musím říct, že ta s tím novým kroužkem sedí perfektně. Ale zase není tak vzdušná.
Mě by zajímalo, jak to děláte s tím nošení v kuse... at nosím cobru nebo nový HT5kov či kovový prisonbirg, tak vždy se mi po několika dnech udělá oděrka pod varlaty do krve a musí to dolů, a oba jsme z toho znechucení...
začínám si myslet jestli nemám koule moc u těla, a tudíž tak kroužek pak dost škrtí, jestli by je nechtělo za pomocí závaží trošku vytahat, co myslíte?
Já taky zkoušel několik let různé klícky, na které dnes padá prach. Potom jsme s Paní investovali a nechal jsem si vyrobit pás od Fetish Felix CS100, který už nosím trvale 3 roky a je po problémech. Už ani nevím, že na sobě nějaký pás mám.
miláček: Nosím dlouhodobě Cobru (mám výhodu v tom, že mám úplnou obřízku, takže hygiena v pohodě) a dvakrát denně si mažu kůži, která je ve styku s kroužkem kosmetickou vazelínou a nemám žádné problémy s nějakými odřeninami a podobně...
Tak oděrky pod varlaty by měla mít skvěle vyřešený Cobra 2. Tedy takové jsem zaznamenal recenze
S oděrky pod varlaty tak problém nemám. Ze začátku mazat a potom už jsem snad ani nemazal. Je pravda, že u mě jako rekreanta co se zamykání týče bylo nejdéle 10 dní ale to už by se myslím projevilo.
No já právě mazal vším, od Nivei přes bephantene, lékařskou vazelínu, nejdélé jsem bez oděrek vydržel s mazadlem na koule od Angry beards a to jsem vzdy mazal kdy to šlo, třeba 4x 6x denně
Mám Cobru 2 a nejvíce se mi osvědčil dětský olej,... 2x za den v poho,... teda při kancelářské práci,.. při sportu nebo fyzické práci je potřeba mazat častěji
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Kovová klec pro dlouhodobé nošení.
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB