1

Téma: Po 20 dnech v kleci a stále se budím v noci

Ahoj,

často jsem tady četl že po 14 dnech už to přejde. Boužel u mě se to stále drží. Dokonce když zdravotně sundal klec na jednu noc budil jsem se pro změnu na erekci ale zase jsem usnul. Velice zajimavé to je. Možná by pomohli prášky na spaní nevím. Zase je mi blbé jí na noc sundavat a pokaždé ráno nasazovat do práce.

2

Re: Po 20 dnech v kleci a stále se budím v noci

Ahoj, mě to dělá taky a řešení taky nemám.Paní to ví,tak to můžu mít do prvního probuzení a pak to můžu sundat.Je to na prd,ale nevím co s tím.

3

Nebude to zalezat aj od typu klietky? Mna v jednej budi vzdy a v inej vobec.

4

V jaké tě to budí a v jaké ne?

5

Také to tak mám, vzbudím se většinou po 5 hodinách spánku. Snažím se málo pít před spaním a vždy si zajít na wc, ale stejně ten spánek není úplně kvalitní. Nosím druhou nejmenší cobru s nejmenším kroužkem. Teď už většinou před spaním klec sundavám, ať nejsem v práci úplně marný. Chápu, že chceme být zamčení nonstop, aby to bylo opravdové, ale u mě to prostě nonstop nejde.

6

Ahoj, většinou to mívám taky že po 14 dnech je klid, nevím proč tento locktober s tím mám problém stále. Většinou tak 2x za noc a vždy to řeším cestou na záchod. Tento víkend jsem to po druhém probuzení sundal. Však ono to jednou přejde musíme to vydržet smile

7

A na prášky jen kvůli tomu bych se vykašlal, můžeš si tím dost narušit spaní a celkové fungování co jsem si to studoval jaký jsou možné nežádoucí účinky.

8

Mě to rozhodně nepřešlo, musel jsem změnit klec. Respektive najít takovou, aby to nevadilo, takže to byl asi petý nebo šestý typ. Zatím nejlepší je za mne Kobra, dost pomohl ten tvarovaný kroužek. A od té doby mě to budí jen malinko. Ale zase mám problém s velkiksotí koužku, k dispozici jsou jen 38 a 45 mm a já bych potřeboval něco mezi..

9

Noční erekce v klícce jsou pocitově dost individuální. Mě to občas taky vzbudí, ale jsou to příjemné pocity natlačeni v kleci. Hned zas usnu, tak s tím nemám potíže. Mám klec Viretube, ale každému vyhovuje něco jiného.

Je to individuální a taky hodně záleží na věku. Mě je 35 let a nehledě na čas strávený v kleci, tak noční erekce prostě nemizí (a pravděpodobně nikdy nezmizí) a nerušený dlouhý spánek nepřichází. Noční erekce jsou prostě přirozenou reakcí těla, ke které dojde nehledě na cokoli co se jí v tom snaží nějak zabránit. Jediné o co se můžeš snažit je udělat ty erekce co nejméně nepříjemné za pomoci pohodlné klece, pohodlného kroužeku a kvalitního mazání. Dále pomáhá málo pít poslední dvě hodiny před spaním. Tohle všechno pomůže, ale prostě ani s těmito všemi opatřeními nemůžeš počítat s tím, že se dobře vyspíš. Někdy se poštěstí a třeba jo, ale většinou spíše ne. Co mě osobně nejvíc pomohlo byla změna uvažování. Jakmile jsem přestal bojovat s nočními erekcemi a myšlenkami na to, abych se dneska už konečně pořádně vyspal a prostě přijmul fakt, že nepříliš kvalitní spánek k cudnosti zkrátka patří a musím se s tím smířit nebo přestat s cudností, tak ty noci zvládam podstatně líp. On je totiž rozdíl, když v noci nebo brzo ráno vstaneš nasraný s tím, že tě bolí koule a nebo když vstaneš vyrovnaný s vědomím, že je to normální stav věci. 

Stručně řečeno: Pravděpodobně se nezbavíš nočních erekcí a brzkého probouzení, ale můžeš se naučit to přijmout a zvyknout si.

PS: Taky může pomoci investovat do spaní více času namísto koníčků či čehokolo jiného, tzn. že nepůjdeš spát tak jak jsi byl zvyklý před cudností například ve 22:00 s nařízeným budíkiem až do 6:00, ale jít spát už třeba ve 20:00, aby sis udělal rezervu právě pro ty brzké ranní hodiny, během kterých se budeš předčasně probouzet.

11

Jojo. S tou individualitou to bude pravda. A taky u mě se stalo, že někdy jsem prospal celou noc jako nic a někdy zase peklo. Jako bych snad půl noci ani oka nezamhouřil... Párkrát se mi zdálo, že pomohlo když jsem měl trochu popito. Ale to asi nebude úplně každodenní řešení. Ostatně vyhranit si více času na spánek, to taky nemusí být pro všechny...

12

Mě se zase stávalo, než sem si zvykl na klec, a našel tu správnou, tak sem spával po cca 2 hodinách, dycky jsem na 2 hodiny usl, pak se vzbudil, tlakem v klícce, a tím jak tahala za varlata, ale řešení bylo dycky si dojít na malou, a zas zalehnout, ale po týdnu takovýho spaní, sem míval přes stavy, že jsem byl nevyspanej unavenej, ale přitom hrozně nadrženej, to byla divná kombinace na silná únava, a přitom ta nadrženost.
Ale jo řešení je vyzkoušet několik klecí, než člověk najde tu správnou, a buď těsný spodní prádlo a nebo řetízek/pásek kolem pasu.

@Arnoštek jo, v popitým stavu, sem spal celou noc, ani jsem o tom dole nevěděl. Ale pít takle každej den, je fakt blbost.

13

Dnešní noc byla první kdy jsem se sice probudil, ale nic ně netlačilo nepotřeboval jsem na záchod. Podle ně jsem byl vyčerpaný a jak proběhla změna času.

14

Pokud je možnost jit spat unavenej, je to lepší. Člověk se tak často nebudí.

15

Ahoj, mě třeba ještě dělá problém i silné pálení/bolest na spodní straně šourku. Tlak v kleci se zvládnout dá, to k tomu patří. Ale to pálení se mi zatím neprovedlo nějak schopně omezit. Jen popotahováním kroužku. Taky jsem si říkal že budu zamčený jen přes den, ale to není ono. Ono by chtěl člověk být zamčený pořád:)

16

To pálení jsem jednou vyřešil, větším/jiným kroužkem, a řetízek kolem pasu.

17

Já jsem třeba pálení šourku vespod vyřešil popotahování kůže tak, aby nebyla překroucena přes sebe, a už s tím nemám problém. Co naopak řeším já je, že mám podrážděný až popraskaný začátek šourku v horní části v místech kde je prostor mezi klecí a kroužkem u minispideru nejužší. Mám varlata skoro furt u těla a díky tomu i tuhý šourek a tím pádem je jakákoliv úprava obtížná a někdy bolestivá a způsobuje to odřeniny až praskliny. V noci pak dokáže pěkně potrápit.

18

Já nosím trvale  Birdlocked Pico a jsou dny kdy se vyspím skvěle a jindy v noci vstávám i 2x. Testoval jsem i jiné klece, ale tato nás baví nejvíc. Po umytí si natřu penis velmi kvalitním krémem a pak mě moje žena teprve zamkne. Takže bych zkusil i pořádně namazat před zamknutím.

19

Ahoj,
přesně kvůli tomu jsme se ženou přešli na režim, kdy jsem zamčený pátku rána do neděle večera a v týdnu jen od vstávání do usnuti. Jsem se budil a nebyl v práci použitelný. A nepreslo to ani po mesici. Denní erekce už trochu ovládám, ale noční podle me ani nejdou... Nosim cobru od Vojty a kovovou z Aliexpressu. V obou mam ptaka akorát nacpaneho na délku, ale po obvodu je dost místa. Říkal jsem si, ze kdybych třeba nasel klec, která ho obepíná i po obvodu, tak by me to tolik nebudilo. Protože nyní při erekci začne tlačit na špičku a tlačí klec, respektive kroužek na pytel a zároveň ztvrdne mimo klec směrem do podbřišku. Když by nabihal, ale hned by mu bránila klec, bylo by to lepší? Nemohl by tvrdnout do břicha. Docela me to štve, chtěl bych byt v kleci porad. Když uvazite noční problem a obvykle 2x týdně fitko (odemknout se musím ještě v práci a zamknout až pak doma), kam se taky odemykam, abych nevystavoval cizí lidi své 'zalibe', tak jsem v kleci mnohem méně času, nez bych si pral .. Diky za zkusenosti nebo jen názory.

20

Mám kovovou klec a kovový erekční kroužek.. Obojí nosím najednou.. Plast nenosím, protože je moc lehký, takže pouze kov.. A to pálení moc dobře znám, takže po hygieně nebo ráno koule namažu krémem, nasadím klec a pak je to v pohodě.. Na noc musím mít větší kroužek, protože jinak se budím několikrát za noc. Přes den už menší.. Teď mám období, kdy se zamykám sám a zkouším, co vydržím.. Ale kdyby měla dominantní klíč a diktovala si pravidla, bylo by to daleko zajímavější.. Má někdo tip na kovovou klec, která už něco váží? :-)

21

Zdravím. Jsem teď zamčený 20 dní v kuse. Odemčený jen na hygienu. Na otlaky od kroužku a na přimazávání se mi velmi osvědčil Infadolan https://www.drmax.cz/infadolan-mast-100 … atova-tuba

V prvních 14. dnech jsem si to natíral častěji, ale teď už jen po mytí. Krém se dá užívat i dlouhodobě (používá se i u mimin).

22

Taky jsem to řešil, skončil jsem u Cobry velikost 4 a největší kroužek 52mm. V delší kleci je držen penis delší částí, kterou si klec v noci při erekci podrží, u kratších klecí se penis topořil mezi tělem a klecí a klec to moc odtlačovalo (bolest koulí a občas vyskočil z klece, protože v ní byla jen ztopořená špička). Pálení bylo, ale jen s menšími kroužky.
V noci při erekci mi pomáhá hodit jednu nohu z postele dolů, aby krev se nenalévala do penisu, ale do nohy, zní to sice divně, ale pomáhá to taky, když je kolem 5h ranní nejhůř, a spím dál jako mimino.
Vyzkoušejte i jiné klece, pokud v té své nemůžete spát. Já jsem zamčený celodenně. Klec používám delší právě kvůli spaní a sundávat není potřeba. Za klidu vyplňuje penis klec celou až do konce, takže to není tak, že by mi byla velká, ale spíš se nesnažím ho natěsnat zbytečně do něčeho kratšího, i když to lze. To bych se pak nevyspal. Je potřeba zvážit, zda chcete kratší klec, ale občas sundávat, nebo delší, a mít klidný spánek.
Alf

23

Ahoj,
rád bych doplnil svůj příspěvěk #19.
Noční buzení se skokově zlepšilo, když jsem přešel z plastové Cobry na kovový Holytrainer. V Cobře jsem měl docela dost místa okolo penisu - zase se do ní bez problémů člověk dostal. Při erekci se ale penis zvládl postavit a rvát koule kroužkem - jak to asi všichni známe.

V Holytraineru jsem hooodně natěsno - dostat se do něj dá fakt zabrat. Když přichází erekce, je pták rovnou omezený po celém obvodu a vlastně nemůže nabýt plnou erekci. Je to přesně ten super pocit tlaku, který jsem chtěl dosáhnout, když jsem rozhodl nosit klec.
Poté, co jsem relativně těžký Holytrainer doplnil o popruh okolo pasu, tak se vyspím bez problémů. Poctivé mazání je samozřejmě nezbytné pořád.

Dobrou noc!

24

Ahojte, jak jsem popsal tady: https://forum.cudnost.cz/post/26785/#p26785 - nedávno jsem se zamykáním začal a zatím pořád testuju a snažím se najít správnou klícku. Mám to podobně jako Martin B., ať jsem v mrňavé minicage nebo v dlouhé klícce (mám zahnutou na způsob Lockdownu, ale delší), erekce v nich mám pořád. Přes den zvládám být v pohodě bez erekce, i když mě Paní provokuje, ale v noci je to o to horší a pindík se vší silou staví v malé i velké klícce. Po noci, kdy mě to vzbudí klidně 5x nebo 6x, jsou penis uvnitř a pytlík pod kroužkem tak zvalchované a dodřené, že musím Paní poprosit o klíček, jinak mi klícka způsobí tmavě fialové otlačeniny, které se hojí strupem do jizvy. Zkoušel jsem i plastový Nub, je fakt, že penis se nepostaví v něm, ale všelijak se boulí a převaluje za kroužkem u stydké kosti a tam se mi právě nahrnula kůže z penisu mezi kroužek a horní okraj klícky (takové to prodloužení pod zámečkem) až z toho byla nehezká otlačenina - přitom dokud jsem klícku nesundal, nic jsem necítil a všechno mi přišlo OK. Jinak v kovových klíckách mám pálení a odřeniny pod kroužekm i s řetízkem kolem pasu a mazáním ať už vazelínou nebo olejíčkem. Nepít před spaním, jít hned na WC, když mě to vzbudí - nic nepomáhá. Přitom by se dalo říct, že už nejsem nejmladší :-)

Ještě mám nějaké další klícky na cestě a budu experimentovat jak s tvary klícek tak s velikostí kroužků, ale upřímně to začíná být frustrující - způsobem, kterým frustrován být nechci :-) Pás typu T nosit nemůžu kvůli dítěti, možná až někdy za dlouho, a v klíckách jako ten Nub a Holytrainer obecně mám zase problém s pocením a hygienou - nejlíp mi sedí ty drátěné jako je ten Lockdown, které dobře větrají a nikde se v nich nemůže nic hromadit. Dává mi smysl to, co píše Alf o delší klícce, nějaké takové mám objednané taky, ten můj jakoby-Lockdown je sice dlouhý hodně, ale penis se do něj opře v tom ostrém ohybu dolů a tlačí klec od těla stejným způsobem jako krátkou...
No ještě uvidím.
Držím pěsti všem!