Ahojte, jak jsem popsal tady: https://forum.cudnost.cz/post/26785/#p26785 - nedávno jsem se zamykáním začal a zatím pořád testuju a snažím se najít správnou klícku. Mám to podobně jako Martin B., ať jsem v mrňavé minicage nebo v dlouhé klícce (mám zahnutou na způsob Lockdownu, ale delší), erekce v nich mám pořád. Přes den zvládám být v pohodě bez erekce, i když mě Paní provokuje, ale v noci je to o to horší a pindík se vší silou staví v malé i velké klícce. Po noci, kdy mě to vzbudí klidně 5x nebo 6x, jsou penis uvnitř a pytlík pod kroužkem tak zvalchované a dodřené, že musím Paní poprosit o klíček, jinak mi klícka způsobí tmavě fialové otlačeniny, které se hojí strupem do jizvy. Zkoušel jsem i plastový Nub, je fakt, že penis se nepostaví v něm, ale všelijak se boulí a převaluje za kroužkem u stydké kosti a tam se mi právě nahrnula kůže z penisu mezi kroužek a horní okraj klícky (takové to prodloužení pod zámečkem) až z toho byla nehezká otlačenina - přitom dokud jsem klícku nesundal, nic jsem necítil a všechno mi přišlo OK. Jinak v kovových klíckách mám pálení a odřeniny pod kroužekm i s řetízkem kolem pasu a mazáním ať už vazelínou nebo olejíčkem. Nepít před spaním, jít hned na WC, když mě to vzbudí - nic nepomáhá. Přitom by se dalo říct, že už nejsem nejmladší :-)
Ještě mám nějaké další klícky na cestě a budu experimentovat jak s tvary klícek tak s velikostí kroužků, ale upřímně to začíná být frustrující - způsobem, kterým frustrován být nechci :-) Pás typu T nosit nemůžu kvůli dítěti, možná až někdy za dlouho, a v klíckách jako ten Nub a Holytrainer obecně mám zase problém s pocením a hygienou - nejlíp mi sedí ty drátěné jako je ten Lockdown, které dobře větrají a nikde se v nich nemůže nic hromadit. Dává mi smysl to, co píše Alf o delší klícce, nějaké takové mám objednané taky, ten můj jakoby-Lockdown je sice dlouhý hodně, ale penis se do něj opře v tom ostrém ohybu dolů a tlačí klec od těla stejným způsobem jako krátkou...
No ještě uvidím.
Držím pěsti všem!