Re: Pás cudnosti jako prevence časté masturbace
Manžela jsem musela nedávno znovu začít zamykat. Obnovil si totiž masturbační návyk z doby před naší svatbou.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Pás cudnosti jako prevence časté masturbace
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Manžela jsem musela nedávno znovu začít zamykat. Obnovil si totiž masturbační návyk z doby před naší svatbou.
Ahoj, jak se to vezme.
Asi před půl rokem jsem si řekl, že by bylo fajn udržet takový ten pocit neustále nadrženosti a tak jsem sám zákázal honit. S tím "předsevzetím" přišel nejen mnohem větší zájem o sex, lepší motivace ke sportu atd. Zvýšení dominantního přístupu v práci a prohloubení sexuální submisivní role k mé milované žené. Po nějaké době jsem to řekl ženě a ukázal na netu klícku. Takže vlastně ano, klec jsem pořidili jako prevenci masturbace ![]()
Ahoj
Da se říct že zavislost na masturbaci byla ale už dříve jsem si koupil klicku a až teď jsem zjistil, že bych chtěl zkusit něco nového.
Začal jsem ji nosit před týdnem vždycky jen , když jsem se vrátil domů.
Nyní mám klicku na sobe a přemýšlím že by zítra hecnul cely den ...
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Pás cudnosti jako prevence časté masturbace
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB