Téma: Stačí rozbitá sauna
Začalo to situací, kterou prostě nečekáte. Stál jsem ve sprchách v bazénu a užíval si ten klid a horkou vodu. Je to nejlepší chvíle v celém jejich rozvrhu, hned po momentu, kdy z bazénu prchnou děti z místních škol a oni otevřou pro veřejnost. Pokud máte v tuhle denní dobu volno, a já často ano, je to nejlepší chvíle pro plavání. Ve sprchách byl jen nějaký puberťák a starší pán, se kterým se od vidění známe už léta, a tak jsme na sebe kývli na pozdrav a pak už jsem si se zavřenýma očima vychutnával sprchu a těšil se do sauny a potom do bazénu. Z relaxace mě vytrhl ženský hlas.
„Promiňte že takhle ruším, ale měla bych malou prosbu. Nefunguje nám sauna a tak bych, pokud by to nevadilo, využila tu vaší.“
Majitelka hlasu byla celkem pohledná zrzka zhruba mého věku, zabalená v osušce a do sprch nakukující pootevřenými dveřmi. Zareagoval jsem jako první a do hlasu se mi povedlo vložit pobavení, parodii i zdvořilost.
„Rádi Vám nabídneme služby tohoto podniku, Madam, pokud mohu hovořit za sebe. Pánové?“
Středoškolák zahrál suveréna a ani od třetího z nás nebyly námitky a tak ta nečekaná návštěvnice vešla dovnitř, zavřela za sebou dveře do sprch, sundala osušku a jako sebejistá bohyně vkráčela do zatím prázdné sauny. Byla přírodní. Zrzka, chci říct. A ve mně se začali prát gentleman, zvíře a demokrat. Vrátná opravdu zmiňovala, že ženská sauna je mimo provoz, slyšel jsem ji někomu to vysvětlovat. Ale tohle byla naše sauna, tu osušku ta zrzka sundala sama, a tak jsem se dosprchoval, popadl vlastní ručník a do sauny vešel také.
„Dobrý den.“
Hodil jsem při tom okem po přesýpacích hodinách na zdi, ručník jsem dal na lavici a usadil se. Možná jsem byl v sauně se sexy nahou ženskou, ale zdravím tak vždycky, když vcházím, a i nahatý může člověk zachovávat společenská pravidla. Bylo to trošku úsměvné, to připouštím, ale neškodné. A odpověď přišla dřív, než jsem dosedl.
„Dobrý den. Ještě jednou díky za ochotu, na tu saunu jsem se opravdu těšila a ta naše je mimo provoz.“
Usmál jsem se.
„Rádo se stalo, a myslím, že to mi můžete věřit. Sice teď cítím trošičku nespravedlnost, ale to není vaše vina.“
Zadívala se přemýšlivě.
„Protože vy jste viděli jen jednu nahou ženskou, kdežto já tři chlapy?“
Na tohle jsem se uchechtnul.
„To by mě ani nenapadlo, a stejně si myslím, že špatný obchod to nebyl. Ani jednoho z nás asi nevykoukáte. Ale představil jsem si, co by se stalo, kdyby něco podobného zkusil chlap.“
Chápavě pokrčila rameny, ale dobrá nálada jí ze tváře nezmizela.
„Nejspíš by skončil v cele, to je pravda. Ale s tím nic nenaděláme. V tomhle jsou průměrní chlapi asi rozumnější. I když určitě je v tom i pocit, že jim to dává příležitost.“
„Příležitost? Aspoň v tomhle případě rozhodně. Jsem tu v sauně s přitažlivou nahou ženou, povídá si se mnou a je mi dobře. Takže i já děkuji, za připomenutí toho, že ne každá žena v nás vidí nadržené samce bez špetky sebeovládání, ani necítí potřebu něco takového předstírat. Vím že až tak strašné to asi není, ale občas to tak člověku připadá. a tohle mi zvedlo náladu.“
Další úsměv. Možná upřímný a možná zdvořilý, ale hezký.
„Pokud jenom náladu, je to v pořádku. A na nadrženém samci, pokud se nebavíme o znásilnění, není nic špatného. Nemluvě o tom, že většina chlapů není nijak extra nadržená.“
Stydlivá opravdu nebyla, tak se přece nenechám zahanbit.
"Záleží čemu říkáte nadržený samec. Chuť máme skoro všichni, skoro pořád."
Usmála se, dobromyslně, ale jako by věděla víc než já.
"Samozřejmě. Ale nejsou skoro žádní chlapi, co by byli bez orgasmu třeba měsíc, takže udržet se a neskočit na první ženskou, co po ránu potkají, není tak těžké. Není potřeba vás zamykat do pásů cudnosti, aby člověk mohl vyjít na ulici. I když zábava to je."
Mého vytřeštěného pohledu si nemohla nevšimnout a hned se zase ozvala.
"Ta představa vás šokuje? Promiňte, měla jsem pocit, že vás jen tak něco nerozhodí, tak ať víte jak na tom s tou příležitostí v mém případě jste."
Nádech, výdech, nádech. Pomalu a opatrně, v sauně se rychle a zhluboka dýchat nedá.
"Zdá se mi, že dobře. Takže těší mě, jsem Tomáš. Ale vyrazila jste mi dech. Jste první živá žena co jsem kdy potkal - co vím - která, když slyší výraz pás cudnosti, z toho nemá traumata."
Zkoumavě si mě prohlédla.
"Osobní zkušenost? Nedivím se, dneska si to užívám, ale v první chvíli jsem si myslela, že se tehdejší přítel zbláznil. A většina chlapů, a většina žen, na tyhle hrátky prostě není. Přítelkyně patří do téhle kategorie?"
A já si říkal, že možná mám štěstí, a bojoval jsem přitom s vlastní hrůzou z toho, že ano.
"Patřila. Sice jsme se rozešli z jiných důvodů, ale ani jsem jí to pořádně nevysvětlil a nechtěla víc slyšet. A co vy? Plánoval jsem si odplavat svou porci, ale pokud se necháte na něco pozvat, rád změním plán a kdo ví, někdy v budoucnu na tohle téma třeba přijde řeč?"
Viděl jsem jak přemýšlí, váhá, a potom se hrozně rozkošnicky protáhla, pohodlně usadila s nohama doširoka rozevřenýma, já musel zadržet dech abych dokázal nezírat na její klín a ona se mi zadívala do očí a promluvila hlasem, ze kterého sálalo víc horka, než bych v té sauně považoval za možné.
"A umíš pusou i víc než si povídat? Mohla bych si tě hned vyzkoušet?"
Ztuhl jsem a ne eroticky a kdyby to šlo, zrudnu ještě víc - ale o zrudnutí už se postarala ta sauna. Sice neukazovala o moc víc než to, co už jsme mohli vidět dřív, jenže najednou se nabízelo víc než jen pohled. Tohle mi prostě mozek nebral a zas takovej zoufalec opravdu nejsem a muselo to na mě být vidět. Ale ona se hned ulehčeně usmála, vrátila se do původní pozice a hlas měla zase normální.
"Promiň, chtěla jsem udělat aspoň malou zkoušku toho, jestli nejsi až moc úchylnej. Ráda vidím, že nejsi. Jsem Jana, a na tu sklenku můžeme zajít až si to svoje odplaveme oba."
---
Nevím kdo kdy absolvoval každé rande kromě prvního v pásu cudnosti, ale není to tak hrozné, jak to zní. Ani jeden jsme ten vztah nejdřív nevnímali jako zaručený úspěch, ale Jana už od začátku chtěla, abych si zvykl být v její přítomnosti zamčený. Takže jsem nosil svůj vlastní pás a i když klíčky jsem měl já, blížilo se to splněné fantazii. Uběhly týdny. Psát o procházkách v parku, nebo o testech na HIV, asi nemá smysl a další zlom přišel opět v sauně.
Ne v bazénu. V malé privátní sauně, ve které jsme věděli, že budeme mít čas i soukromí.
"Takže teď tě konečně uvidím v plné parádě."
S rukou na tuším třetím knoflíku od košile jsem se zarazil.
"To už jsi přece viděla. A v klícce se o plné parádě moc mluvit nedá."
Začala mi další knoflíky rozepínat sama.
"Přesně tak. Konečně tě uvidím zamčeného, nadrženého a nahého. A co myslíš, mám už v plánu i zkušební jízdu?"
Moje nervozita slábla a místo ní přicházel známý tlak. A uklidňující vědomí, že i když se tělo snaží o erekci, klícka nic takového nedovolí.
"Cokoliv si budeš přát, lásko. To víš, že bych chtěl, chtěl bych všechno možné. Ale to, že rozhoduješ, je splněný sen. Bojím se hádat, abych ti nezkazil radost."
Sundala mi košili a sáhla po pásku.
"Tak se to zatím nedozvíš."
Ještě pár vteřin a měl jsem kalhoty i prádlo u kotníků a její ústa kousek od rozkroku. Asi bych si měl představovat, jak mě odemyká a kouří, ale já jenom doufal, že jí pohled na můj zamčený penis neodradí. Ukazováčkem poklepala na klícku.
"Takhle to má vypadat. Máš klíčky?"
Přikývl jsem.
"Tak je zatím nech kde jsou."
A zvedla se a moje ruce přitáhla ke knoflíčkům na své halence.
"Vydržíš to?"
Tentokrát jsem se usmál já, klidně a hravě a sebevědomě.
"Proč by ne? Jsi nádherná a chci tě, ale nejsem žádná psychická troska. Vydržel bych i hodinu s jazykem ve tvém klíně. Klidně ukaž co umíš, budu si to užívat."
Najednou jsem jí měl plnou náruč a z jejích rtů jsem cítil touhu, radost a dominanci.
"Ty ukaž co umíš, tygře."
Nesvlékal jsem jí. Jenom jsem jí líbal a moje ruka našla, přes její prsa a záda a boky a břicho, cestu do jejích kalhotek. Už byla vlhká a moje prsty se začaly učit její tvar a její reakce. Ve varlatech mi narůstal až bolestivý tlak a tah, ale můj mozek ho skoro nevnímal. Líbali jsme se a já ji tlačil k lehátku a potom ona má ramena dolů a po chvilce jsem napůl ležel a napůl klečel na zemi s hlavou pod její sukní a třemi prsty v ní, zatímco můj palec jí laskal zvenku. Levou rukou jsem držel její kalhotky stranou, na okamžik jsem se zarazil, potom moje rty a jazyk začaly laskat její stehna. Ústy jsem se blížil k jejímu centru a musela cítit i můj zrychlený dech a důraznější prsty a zvedala se mi naproti. Potom přišel první vrchol a pak její ruka, brzdící mou.
Prsty jsem pomalu vytáhl ale pusou znásobil úsilí a změnil jeho cíl. Na okamžik jsem tak zadržel její ruku, můj jazyk přitom proklouzl mezi jejími prsty a poprvé ochutnal její klín. A její ruka se stáhla a ona se mi otevřela. Nemohl jsem se jí nasytit, lízal jsem a sál a přidal dva prsty a touha ji uspokojit mi tělo plnila nádherným napětím. Krev mi hučela v uších, vpíjela se do mě její rozkoš, tlak klícky okolo penisu byl fantastickou připomínkou toho jak mě ovládla a já doufal v jedinou věc. Že jí přivedu k úžasnému orgasmu a že se přitom sám neudělám.
Dokázal jsem to. Dokázal jsem ji i pusou laskat dál, jemně, aby místo náhlého pádu z vrcholu absolvovala pozvolný sestup.
"Mnohem lepší, než jsem si myslela, lásko. Vydržíš ještě tu saunu?"
Políbil jsem její břicho.
"Proto jsme tady, tygřice. A bylo to krásné, děkuji za nádherné milování."
Chystala se do sauny, ale její pohledy byly zkoumavé.
"Opravdu nelituješ, že jsi zamčený?"
"Ne. Tohle je vlastně stejně úžasné jako normální milování, zbožňuju dělat ti hezky."
Musel jsem se na okamžik zastavit a sebrat odvahu k tomu, co jsem chtěl dodat. Pak jsem se přiznal.
"Vlastně jsem tě sem pozval proto, abych ti nabídnul klíčky."
"Takže kdybych tě teď chtěla v sobě?"
Znovu jsem předvedl suverénní úsměv.
"S radostí to přání splním, s orgasmem nebo bez něj."
I Jana mi ukázala suverénní úsměv.
"Ráda to slyším, ale byla to jenom kontrolní otázka. A víš co? Dones mi ty klíčky hned, než změníš názor."
A já šel a ty klíčky jí předal. Všechny.
---
"Za tu středu si zasloužíš pořádnou odměnu. Ale určitě bys nechtěl, abych tě napoprvé odemkla takhle brzo, viď?"
Sakra. Měla pravdu. Toužil jsem po ní, chtěl jsem se jí konečně zmocnit, ale touha zůstat zamčený pro první ženu, která má pochopení pro mé sexuální fantazie, byla silnější. Byli jsme u Jany doma, měl jsem v sobě výbornou večeři, ale místo vášnivého sexu bych dal přednost frustraci, pokud to znamenalo další hrátky s odepíráním mého orgasmu. A určitě do mě viděla, takže jediné, co mi zbylo, byla upřímnost.
"Chci oboje. Divoký sex i submisivní frustraci. Chci abys ty rozhodla, co se stane. Já získávám potěšení z obojího."
Lehce naklonila hlavu ke straně.
"A kdybych ti podala klíčky a řekla, že smíš cokoliv?"
Tušil jsem, že to nenastane, ale když upřímnost tak upřímnost.
"Odtáhnul bych tě do koupelny a pak ložnice, alespoň jeden orgasmus bych ti dopřál ještě zamčený, potom odemknout a milovat se s tebou tak dlouho, dokud nebudeš celá rozbolavělá a unavená. A nakonec zpátky do klícky. Ne proto, že bych nechtěl orgasmus. Chci. Ale protože jsem ještě nikdy neměl možnost se pomilovat se ženou, ochotnou mě po sexu neukojeného zamknout do pásu cudnosti."
Na chvilku se zamyslela.
„No, něco podobného možná časem zkusíme. Ale dneska je na to moc brzo. I na orgasmus je moc brzo. Ale ten přetlak snížit zkusíme. Svlíkat, tygře.“
Za chvilku jsem měl ruce svázané za zády, na očích šátek, nohy připoutané k nohám stolu v obýváku a trup na tom stole. Jana se uvelebila za mnou, podle zvuku na židli. A já už tušil, co přijde.
Dojení prostaty.
A ucítil jsem lubrikant, který mi začal stékat mezi půlkami.
„Už víš co tě čeká, viď? Nechci žádné mokré sny, nebo aby ses mi z čisté nadrženosti udělal i zamčený při sexu. Tak mlč a hezky povol, nebude to bolet.“
Nebolelo. Ale ty účinky byly k zešílení. Nějakou hračkou mi dráždila prostatu, tak slabě a pomalu že orgasmus byl na míle vzdálený, ale dost na to, aby to mělo efekt který chtěla. Moje nadrženost tím drážděním rostla, ale já věděl, že orgasmus mi nedopřeje. A co víc, každá kapka, kterou ze mě vymáčkne, bude nevratně pryč. Tu už nikdy nebudu mít šanci vystříknout. Nebude šance že změní názor a všechno to sperma ze mě dostane při ejakulaci. Prostě ho ze mě vymačká a nic ho už nevrátí zpátky. Bylo to jako nějaká obřadní oběť. Ale moje submisivní já toužilo tuhle oběť vykonat, ty rozplývající se vyhlídky na pořádný orgasmus mi přinášely i radost a vděčnost.
Její snažení mi tlačilo sperma do penisu, vždycky jsem cítil jak se hromadí, ale ven se mu nechtělo. Jenže vždy když ten pocit moc zesílil, svaly uvnitř i v penisu se mi tak nějak napjaly, podobně jako při ejakulaci, a já ucítil jak ze mě semeno vytéká při desetkrát zpomalené a stokrát méně uspokojující parodii na výstřik. Ztratil jsem pojem o čase, netušil jsem kolik toho ze mě dostala, moje nadrženost rostla. A Janiny poznámky tomu ještě napomáhaly.
„Lituješ, že sis to neudělal, než ses nechal zamknout?“
„Stačilo by přitlačit na klícku vibrátor a hned bys stříkal, viď?“
„Jednou tě podojím a klícku přitom budu mít v sobě, tygře. Vyteče do mě všechno tvoje sperma a ty neucítíš nic.“
„Víš jak dlouho bych tě díky milkingu mohla nechat zamčeného? Jakkoliv dlouho bych chtěla.“
A další a další. Když skončila, moje touha byla na vrcholu. Chtěl jsem jí zběsile ošukat a pokud mi to nedovolí – a tím jsem si byl jistý – tak jí to rukama a pusou dělat tak vášnivě až bude křičet moje jméno. Ukázala mi co ze mě dostala, byla to tak polévková lžíce, ale bylo mi to fuk. Hlavně jsem chtěl odtáhnout jí do postele a vrhnout se na ní. Mlčel jsem, jak mi přikázala, ale touhou jsem se skoro třásl. Přesun do ložnice byl dar z nebes a to, že jsem zůstal zamčený, nic nečekaného. A všechna má nadrženost se přelila do energie, kterou jsem dával do její rozkoše.
V posteli nekřičela. Ani moje jméno, ani nic jiného. Ale to, že po třetím orgasmu mě odstrčila a jenom oddychovala, s omluvou že kdybych pokračoval tak omdlí, mi stačilo.
---
„Lehni si na břicho.“
Nechtělo se mi, ale splnil jsem pokyn. Ležet na Janině nahém těle, zatímco se vzpamatovávala z nejspíš posledního orgasmu toho večera, bylo opravdu příjemné a protože můj mozek už přestal potřebovat orgasmus, radost z těch jejích mi stačila. Ne že bych si vlastní orgasmus nedokázal užít. Chtěl jsem ho. Toužil jsem po tom až mi konečně dovolí do ní vstoupit, až mi konečně dovolí v ní vyvrcholit. Ale byla to touha, ne potřeba. A tak jsem si lehl na břicho.
„Ruce podél těla.“
„Ano, paní. Smím vědět co mě čeká?“
Pleskla mě přes zadek.
„Překvapení. A experiment co tvůj pás umí a co ne.“
Mluvila a přitom mi začala svazovat ruce. Ne k sobě, mezi zápěstími jsem měl provaz volný na šířku těla, ale před sebe bych ruce dát nemohl.
„Na záda.“
Těšil jsem se na další nový zážitek a přitom jsem se bál, co to bude. Nasedla na mě, jako na koníčka, ale její klín zůstával pár centimetrů od mého pásu.
„Tak, teď dobře poslouchej. Smíš se udělat. Vlastně *chci* aby ses udělal. *Donutím* tě aby ses udělal. Ale zůstaneš pěkně zamčený. Takováhle klícka totiž možná dokáže zabránit erekci a klasickému sexu, ale orgasmu asi ne. Tak jdeme na to, ať vidíme, co vydrží tvůj pás a co ty.“
Pusu jsem otevíral naprázdno a zoufale přemýšlel co jí odpovědět. Ano, chtěl jsem orgasmus. Ale zamčený? A jak? Ale paní na nic nečekala. Zpod postele vytáhla něco, čemu se technicky vzato dá říkat vibrátor. Masážní přístroj, s výměnnými hlavicemi, zapojený kabelem do zásuvky.
Zapnula ho.
A umístila.
Pravou rukou držela ten vibrátor, levou mě a tu hlavici přitlačila na klícku. Úplně jsem nadskočil, měl jsem pocit, že ten rachot musí být slyšet až kdoví kde. Ale pocit to nebyl nijak úžasný. Prostě vibrace. Jana se ale trošku posunula a vlastní klín přitiskla k vibrátoru z druhé strany. To stačilo k tomu, aby se mi napjaly svaly a penis zkusil nadskočit a ztuhnout. Marně. A ty vibrace pokračovaly. Byl to hodně zvláštní pocit. Penis máte přitisknutý ke klícce zevnitř, takže všechny ty nádherné vjemy, které si užíváte při pronikání do ženského klína, naprosto chybí. To tření, horkost, vlhkost... Nic z toho necítíte. Vaše kůže, přitlačená ke klícce penisem, snažícím se o erekci, se nemá kam pohnout. Ale ty vibrace cítíte.
Po minutě nebo dvou už jsem chápal, proč ženy vibrátor používají. Ty vibrace mě *tlačily* k orgasmu. Byl jsem zamčený v pásu, bez erekce, bez rozkoše kterou znám z běžného sexu, ale cítil jsem rostoucí vzrušení a napětí. Pohled na Janu, která se hnala za vlastním orgasmem na stejném vibrátoru, který tiskla k mé klícce, moje vzrušení ještě stupňoval. Nakonec bych tomu nedokázal odolat.
A Jana se nadzdvihla a ten vibrátor nechala přitisknutý k sobě, takže já mohl vychladnout. A potom zase klesla. A po chvíli znovu, zvedla se, počkala až moje vzrušení trochu opadne, a zase pokračovala.
Ty vibrace mě znovu a znovu tlačily k bodu, kdy by mě k orgasmu prostě přinutily. Nakonec jsem to nedokázal vydržet a promluvil.
„Proč, paní? Proč takhle? Prosím?!?“
Ještě byla natolik při smyslech, aby odpověděla.
„Aby sis to navždycky pamatoval. A taky že já- Že já rozhoduju kdy se neuděláš. A kdy jo. Že i v klícce ti to můžu udělat. Že se mnou ses poprvé udělal zamčený v pásu!“
Viděl jsem, že říct to nahlas její fantazii rozpálilo ještě víc. Vibrátor zase přitiskla na klícku a její pohled se do mě úplně vpíjel. Kochala se mým vzrušením, mou bezmocí, mou oddaností. A vibrace pokračovaly a pokračovaly a já začínal třeštit oči víc a víc. Můj mozek zoufale toužil po normální stimulaci, po slasti při přirážení do živého těla. Ale cítil jsem jenom nehybnou, neživou, nemilosrdnou klícku. Ty vibrace mi bušily do nervů v celém penisu, ale naprosto mučivým způsobem.
Nakonec to přišlo a já začal stříkat. Nic jsem neviděl a byl to jeden z nejhorších orgasmů mého života. Zamčený v pásu cudnosti jsem stříkal někam na prostěradlo pod námi, nebo možná na Janinu ruku, ale s penisem v klícce jsem ani pořádně nevěděl kam. A ten orgasmus byl slabý, slaboučký, vynucený a tak nějak pokažený a neuspokojivý.
A vibrace pokračovaly a můj orgasmus končil, mnohem rychleji než obvykle, a já ucítil paniku. Doufal jsem, že pohled na moje vyvrcholení a ten vibrátor přivedou k orgasmu i Janu, protože můj penis rychle začínal být přecitlivělý a ještě chvíli a já se budu jen zoufale zmítat.
Vyvrcholila. Svalila se na mě a vibrátor odložila stranou a já divoce oddechoval a líbal její krk a mou mysl najednou zaplavilo vědomí toho jak mě ovládla a já jí děkoval. Byl to snad nejhorší orgasmus, jaký jsem kdy s nějakou ženou prožil, ale celý ten zážitek mi připadal jako ten nejkrásnější dar, jaký bych v tu chvíli mohl chtít.
---
„Zasloužíš si už hodně velkou odměnu, tygře.“
To znělo skvěle. Moje klíčky měla už tři týdny a já začínal ztrácet víru, že se odemčení v blízké budoucnosti dočkám. Od mého posledního orgasmu uplynulo vlastně ještě víc času a jedinou úlevu, jestli se tomu tak dá říkat, mi přinesl jeden vibrátorem způsobený orgasmus v pásu a dojení prostaty, které jsem absolvoval od uzamčení dvakrát. Paní jsem před okamžikem přivedl ke druhému orgasmu toho večera, cítil jsem se plný energie a představa, že se možná konečně dočkám a povolí mi do ní vstoupit, zněla nádherně. Neodvažoval jsem se ještě jásat, mohla mít jiné plány, ale cokoliv, čemu říká odměna, by mělo stát za to.
„Klekni si, ruce za záda a hlavu na polštář.“
To rozhodně neznělo jako odemčení, ale splnil jsem rozkaz.
„Ano, paní.“
Svázala mi ruce za zády šátkem a další mi uvázala přes oči.
„Toho fialového robertka znáš dobře, viď, tygře?“
Moc dobře. Před pěti minutami jsem jí to s ním dělal zevnitř, zatímco zvenku jsem jí laskal pusou.
„Ano, paní.“
„Tak teď ho poznáš ještě mnohem lépe. Mám ho zas v sobě, ale za chvilku změní místo. Víš kde skončí a proč?“
Překonal jsem rostoucí nervozitu.
„Nevím, paní, ale smím hádat?“
"Smíš."
Polkl jsem.
"Ve mně?"
Poplácala mě po zadní straně stehen.
„Správně. A uhodneš proč?“
Napůl jsem se těšil, napůl si povzdychl. Robertek měl efektivní délku tak patnáct centimetrů a průměr tak tři a půl, to bylo znatelně víc než hračka, kterou na mě zatím používala.
„Další milking, ale tentokrát větší hračkou?“
Zase mě pleskla, a zase a zase. Ne silou, spíš hravě, ale aby to bylo cítit.
„Špatně. Ale jestli tě to podojí, to se holt stává. Uvolni se.“
Snažil jsem se o to a po chvilce přišel první kontakt. Prsty. Lubrikant. Ty známé smíšené pocity, když do vás paní takhle vstupuje. Obtížně popsatelné impulzy z prostaty, když se na ni šikovně lehce zatlačí. A potom ten robertek.
První tlak byl skoro až lehounce bolestivý, na takovou tloušťku jsem zvyklý nebyl. Potom pronikl dovnitř, tlak na vstupu jako by zmizel a paní robertka jediným pohybem pomalu a nekompromisně zasunula až na doraz. A zapnula.
Čekal jsem šok, ale bylo to zklamání. Prostě vibrace, ale nic vzrušujícího nebo působivého. Bylo to mnohem méně intenzivní, než normální milking. Že by o tohle šlo? Že by mě ty vibrace měly podojit i bez té stimulace, kterou mi dřív dráždění prostaty přinášelo? Slyšel jsem Janu něco chystat, ale soustředil jsem se na vlastní pocity a myšlenky. Zkoušel jsem se okolo robertka sevřít, zkoušel jsem vymyslet co dál, ale pořád nic. Čekal jsem na ty už známé, přesto matoucí pocity, když dojení vytlačuje vaše semeno ven, ale zkrátka nepřicházely.
„No, myslím, že už jsi připravený zjistit, proč ten robertek.“
Paní byla na posteli za mnou a já ucítil její ruku na klícce, potom se přesunula k robertkovi a vypnula ho. A potom jsem ucítil její tělo a také dotyk další hračky.
„Abys byl připravený. Protože dneska ti to chci udělat. Víš proč? Protože chlap, co si to nechá udělat připínákem, dokazuje jak mi důvěřuje. A když si to nechá udělat zamčený v pásu cudnosti, když si to nechá udělat i když sám mě ještě pomilovat nesměl, to je obrovská důvěra. No a když si to takhle nechá udělat, navždycky bude vědět, že já jeho měla dřív, než on mě. Tak co, jak silně mi věříš?“
Dobrá otázka. O to víc, že jsem byl v tomhle směru panic. Já vím, směšná koncepce, když to byla jenom další hračka a těch už jsem v sobě měl dost. Ale připínák je, alespoň v mých myšlenkách, něco odlišného. Byl bych raději, kdybych o tohle panictví přišel trochu jinak? Ano. Ale opravdu by mi vadilo jí ho darovat takhle? Došlo mi, že nevadilo. Chtěl jsem se jí odevzdat a ona si mě chtěla vzít a to mi stačilo.
„Věřím ti, paní. Bude to pro mě poprvé, ale chci to. Chci být tvůj.“
Ucítil jsem její tělo na svých zádech, její polibek na krku a potom se narovnala a vytáhla robertka.
„Neboj, bude se ti to líbit.“
A potom jsem ucítil její připínák a vstoupila do mě. S milkingm jsem počítal a tak jsem byl uvnitř čistý, robertek mě připravil, a tak už prvním pomalým přírazem zajela naplno. A druhým a třetím. Rozvazovala mi ruce a přitom do mě přirážela a já uslyšel i nějaký vibrátor. Že by uvnitř?
„Vidíš? Nic to není. Teď najdeme polohu, která se ti libí nejvíc, tygře.“
A já jí hledal. Nakonec jsem klečel na posteli, tělo skoro svisle vzhůru, rukama jsem svíral čelo postele a paní do mě zezadu dál přirážela. A každý příraz mi dráždil prostatu. Janiny ruce mi bloudily po těle, občas zabloudily k mému zamčenému penisu, a moje vzrušení stoupalo výš a výš.
V celém tom aktu bylo něco hluboce submisivního. Nechat se ženou ošukat dokonce dřív, než vy můžete osouložit jí, znamená neskutečné odevzdání kontroly do jejích rukou. Byl jsem strašně nadržený a přitom to vědomí co mi paní dělá a jak jsem se jí odevzdal bylo nečekaně psychicky uspokojující. Ovládala víc než můj zamčený penis. Ovládala celou mojí sexualitu. Byl jsem její.
„Tak co, uděláš se? Jak moc už to chceš? Jak moc se to tvýmu bodu P líbí?“
Hodně. Už jsem tekl a z klícky už spousta čirých, vazkých kapek dopadla na polštář, bušení připínáku do mojí prostaty mě bičovalo do šílené touhy a rychlejšího tempa. Janiny ruce se už klícce vyhýbaly, ale po mém těle občas bloudily dál a občas mě prostě chytla za boky a zběsile do mě přirážela. Po každé její větě jsem víc a víc zoufale toužil po orgasmu.
„Tohle by jiná nedokázala, co? Došukat tě k orgasmu aniž by se tě dotkla, dokonce zamčenýho v pásu, co? Už budeš, viď? Bože, já se snad udělám dřív než ty, já to vajíčko snad budu muset vypnout...“
Její tempo mě přivedlo těsně pod vrchol a to, co říkala, mě nakonec postrčilo až na něj. Její slova nutila můj penis do zoufalých pokusů o erekci, kterým ani to šukání nedokázalo úplně zabránit. A kombinace tlaku klícky a přípínáku ve mně a její náruče okolo mě ze mě nakonec ten orgasmus dostala. Anál se mi rytmicky svíral, v první chvíli jsem měl pocit že ten orgasmus bude nasucho, ale potom přišlo i sperma a nakonec, když do mě bušila dál, asi i trocha moči. Ale bylo mi to skoro jedno. Ta rozkoš a k tomu to vědomí, jakým způsobem mi ten orgasmus udělala, mi zabalily mozek do oblaku spokojenosti. Každý další příraz byl úžasný a já chtěl víc a víc, jako by můj orgasmus zeslábl ale neskončil. Pak ale vyvrcholila i paní a nohy jí mírně podklesly. Po chvilce už jsme leželi na boku a i když vrchol byl dávno pryč, znovu jsem se na její připínák nabodl. Cítil jsem obrovské uspokojení a obrovskou pýchu.
„Super že se ti to taky líbí, tygře. Tohle rozhodně nebylo naposledy, i když dneska už využiju hlavně tvůj jazyk. A myslím, že tvůj příští orgasmus si konečně můžeme užít tak, že tě budu mít v sobě. Zbývá jenom jedna věc.“
Přitáhla si mě, aby měla ústa až těsně u mého ucha.
„Ujasnit si, jak dlouho si na ten další orgasmus budeš muset počkat.“