Zkoušel jsem i negativní klec s katetrem, jo dobrý, ale na delší nošení nevím - vydržel jsem 3 - 4 dny, pak mi vadil a pálil mi při močení, měl jsem i krev v moči.
Tady není katetr nutný, prakticky nevím kam ho dát.
Z klícky jsem se nedostal, pokud je správný kroužek, tak aby nemohlo projít varle, vím o čem mluvím, měl jsem vždy s tímto problém, penis nevystrčíš! Prostě to nejde!
Mám maximálně stažená varlata a penis máš ve velikosti 1cm.
Zeptám se tě jinak - zkoušel jsi někdy Mikrocage - zde na webu cudnosti? https://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/microcage/ z toho penis nedostaneš.
Konstrukčně stejný, jen máš navíc pohárek dolů a nahoru dildo, které může být i delší. Já si úmyslně vybral malé a v barvě těla, nevadí v kalhotách, ani při spaní.
Víc tě asi neporadím. Každý jsme jiný i s růstem tam dole. Mám ho velkého, ale malé kulky, a to byla vždy všude potíž, protože mi vychází kroužek 45 až 50mm, ale nosil jsem 40mm a stejně mi jedna kulka vždy prolezla a pak to spadlo, většinou, když jsem šel do dřepu apod.
Tato klícka, alespoň mne vyhovuje, a nic neleze ven.
Sice mám rád pás kolem boku, ale ne všude s ním mohu jít - tato nikde nevadí. Čůráš ve stoji, nepostříkáš si kalhoty.