Téma: Sám pod zámkem
Ahoj ctek jsem se zeptat jak to děláte když nemáte nikoho kdo by vás držel pod zámkem. Chci být moc pod zámkem ale když mám možnost se odemknout neodolám. Poraďte prosím
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Sám pod zámkem
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj ctek jsem se zeptat jak to děláte když nemáte nikoho kdo by vás držel pod zámkem. Chci být moc pod zámkem ale když mám možnost se odemknout neodolám. Poraďte prosím
Ahoj zkus napřed si postupně zvykat na klicku a postupem času si ji nasazuj při nějakých domácích prací. Další a další týden prodlužuj délku uzamčení.
Já klicku dokážu nosit dlouho době ale nevím co klíč
Místo zámku použij plastový zámek na jedno použití. Další možnost je uložit klíč do časové schránky https://www.aliexpress.com/item/1005005242888240.html 999 hodin by snad mohlo pro začátek stačit! :-)
42dní na začatek je asi hodne ne ![]()
Já klíč ze začátku nosil u sebe v peněžence (pro jistotu, nevěřil jsem tomu), po nějaké době jsem jej nechával v autě, ať ho mám po ruce ale zároveň ho neměl na dosah když přišla chuť, po nějaké době jsem na zkoušku nechal klíč třeba na víkend v práci v šuplíku. Když jsem zjistil že to je v pohodě, tak jsem klíč v práci přilepil zespod šuplíku, ať to není až tak snadné jej získat (moc očí) a nechal ho tam dokud mě to nepřestalo bavit.
Ale teď jsem to udělal trochu jinak, kvůli bezpečnosti. Na 3D tiskárně jsem si vytiskl malou krabičku s očkem pro zámek, do ní vložil klíč, zamknul vysacím zámkem a klíč od vysacího zámku mám v práci v šuplíku. Tedy klíč mám v případě nutné nouze po ruce, ale zároveň je "chráněn" protože za to vyhonění mi to nestojí krabičku ničit. Navíc mám tu krabičku ještě v trezoru takže to není na očích.
Je to ale hlavně o hlavě, jednu dobu jsem měl klíč klidně pověšený na hřebíku v koupelně - jen kvůli hygieně a nebyl to problém. Problém mám spíš s tím, že bych potřeboval dozor při hygieně, protože když ho myju občas se neuhlídám.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Sám pod zámkem
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB