Téma: Jak jsem přišel o svobodu
Dnes jsem měl menší rande všechno se to tak rychle sešlo no ale abych začal od začátku. Asi měsíc zpátky jsem se konečně rozhodl ze budu drzet ten No nut november a abych to měl jednodušší tak sem si nasadil klec cudnosti. První dva týdny byli těžké ale žen třetí už docela šel a čtvrtý měsíc jsem o kleci skoro nevěděl. Tak ze jsem poprvé splnil No nut november měl sem ze sebe velkou radost tak sem si řekl ze vyzkouším co nejdéle v kleci dnes je to skoro 40 dni v kleci a já se cítím úžasně akorát mám takové chvilky kdy bych nejraději vše ojel tak snad nejsem jediný. Dnes jsem měl to zmíněné rande vše šlo super krásná prochazka i večeře. U večeře se paní zmínila ze se ji líbí moje submisivita to jsem moc nechápal protože sem se snažil být lehce dominantní asi mi to moc neslo. Říkala ze by se ji na me líbila klec cudnosti. Když jsem to slyšel tak jsem dělal hloupého ze nevím o čem to je. A co jeden nechtěl nabídla mi abych dnes u ni přespal ze toho nebudu litovat ze to bude nejlepší večer v mim životě. A já to příjmů nemůže se mi nikdo divit je mi 22 a jsem stále panic na tohle jsem přesně čekal. Když jsme dorazily ke slečně domu tak jsme si pustili film a ona si nachvilku odběhla. Když se vrátila měla v ruce pac cudnosti. V tu chvilku jsem zrudl. Asi na me bylo poznat ze to znám protože se hned ptala ze to asi nevidím poprvé. Řekl jsem si ze ji to řeknu a tak sem ji to vše řekl. Byla štěstím bez sebe ze už jsem 40 dni v kleci. Zeptala se jestli mám u sebe klíče a ano měl jsem je u sebe. Netrvalo dlouho a odvedla si me do ložnice kde me privazala k posteli varoval jsem ji ze jsem panic a ze to určitě bude velmi rychle když jsem tak dlouho v kleci. Ale ona mi odpověděla ze si ho jen prohlédne a ochutná ze nemám nic jiného čekat. A tak se i stalo odemkla me a můj penis byl okamžitě v pozoru. Když ho viděla řekla ze moc velký tedy není ale ze malý také není. Mám takový průměr. Po malé chvilce kdy si ho poradně prohlédla ho začala pomalu kouřit nebylo to nic dlouhého moc dobře věděla ze bych explodoval a to nechtěla. Potom ho nechala uklidnit a opět zamkla a poté si mi sedla na hlavu a já i když sem nikdy nic podobného nedělal okamžitě sem ji začal lízat. Když jsem ji dovedl k 8 orgasmům tak si vedle me lehla a usnula. Me se usinalo trochu hůře protože jsem byl stále provázaný. Rano me probudila silná erekce nikdy jsem takovou v kleci neměl. Když jsem se podíval dolu byla tam moje nová klicnice která mi kouřila klec. Bylo to k nevydrženi. Po té jsme si dali snídani a já už musel domu a kličky zůstali u me nové kamarádky. Tak uvidíme jak dlouho budu v kleci
Pokračování příště…….