1

Téma: exitus666: Začátek mého uzamčení (možná)

Zdravím všechny. Tady na cudnosti čtu témata asi 8 let. Jsem BDSM pozitivní :-). Představy mám jako sub a asi bych chtěl v podřízené roli (sub, otrok) vyzkoušet vše. Pásy cudnosti mě také vždy přitahovaly. Manželka je vanilka a po různých pokusech, náznacích nikdy nic nevycházelo. Spíše z donucení si jednou za rok oblékne připínací penis, ale to asi vše. Nedávno jsem si koupil tady wiretube a po dvou dnech nošení jsem včera nechal klíčky na stole v obýváku. Věděl jsem, že manželka bude mít návštěvu. Klíčky zmizeli a já se dnes ráno opatrně zeptal, jestli neví kde jsou. Řekla vcelku s úsměvem, ti chybí klíčky a že mám štěstí, že je nějaké dítě z návštěvy neodneslo. Řekla, že jsou v šuplíku. Klíčky jsem jí za chvíli donesl do postele a zkusil jí říci, že by to mohla brát jako hru a nechat si je u sebe. Radostí sice neskákala, řekla, že to nechápe, ale nechala si je na stolku. Tak uvidím, jak to dopadne. Byl jsem oblečený, takže ho ani neviděla, ale večer se zkusím přitulit a snad mě nevyžene. Jinak je nám 48 let a dvě skoro dospělé děti.
Klec je celku OK až na starý zámek. Líbí se mi, že se nemusí vůbec sundavat. Hygiena super, nemám obřízku a vcelku velkou předkožku. Zkoušel jsem naposledy plastovou cobru, ale kůže byla po dni nošení úplně scvrklá, až jsem se bál, že se neprokrvovala.
Možná začátek něčeho nového, možná ne, uvidím. Třeba budu moci napsat pokračování :-)

2

Re: exitus666: Začátek mého uzamčení (možná)

Tak večer nic. Ráno se manželka zeptala, když jsem vstával, jestli si TO nechci sundat. Řekl jsem, že nemůžu, že klíčky jsou její. Snažím se odlehčovat situaci, tak jsem to říkal s úsměvem, pak se přitulil, hladil a uděl jí to to jazykem. Pak chvíli objímání a opět dotaz, zda si TO nechci sundat. Nakonec vzala klíčky a snažila se odemknout. Vzhledem k erekci nešel sundat kroužek, ale nakonec úspěch. Udělala mi to rukou, sprcha, pak jsem se opět zamkl a klíčky dal noční stolek a za chvíli klíčky zmizely. Tak snad.

3

Pěkné.. nějaké pokračování??

4

reakce na první text:
ona věděla že máš/používáš klícku, nebo jak na to přišla od čeho je klíček?

5

Moc ti držím palce a těším se na další zážitky.