Téma: Moje výzva cudnosti
Moje žena a já jsme si v minulosti tu a tam hráli s cudností a nejdéle jsem byl neustále zamčený asi 1,5 měsíce. Naše hry na cudnost jsou většinou proto, aby mi zabránily masturbovat, protože ona se mnou pořád chce mít sex, když má náladu a její plastové hračky to pro ni prostě nedělají tak dobře jako můj penis. Takže na rozdíl od některých cudných lidí mám pořád sex, když to chce, i když je to jen párkrát za měsíc...
Moje současná výzva je založena na naší touze mít další dítě (už máme dvě dcery a ona také moc chce syna.) Před pár týdny jsem jí řekl, že bychom měli hrát hru, která je založena na tom, že otěhotní a doufejme, že s kluk. V podstatě v den, kdy zjistila, že je těhotná, jsme zavřeli můj penis do CB-6000S. Mám zůstat zamčený (pokud nebude chtít sex, který pro mé libido často nestačí), dokud nezjistíme pohlaví dítěte. Pro ty, kteří nejsou obeznámeni s těhotenstvím, to znamená přibližně 4-5 měsíců. Pak, pokud to bude kluk, můžu být propuštěn. Pokud je to dívka, musím počkat do porodu, než budu moci být vysvobozen ze svého plastového vězení.
Dva týdny poté, co jsem jí řekl tuto myšlenku (o které jsem si ani nemyslel, že jí věnuje pozornost), měla pozitivní těhotenský test a řekla mi, ať zamknu. Jsem zamčený od 3. července a pravděpodobně zůstanu zamčený alespoň do poloviny října. Doufejme, že to bude chlapec, protože už teď začínám být nervózní, až budu mít zpátky svou masturbační svobodu, a to už je jen něco málo přes týden.