1

Téma: Novacek22: Poprvé delší zamčení v kleci

Ahoj chtěl bych se tu s vámi podělit o mou cestu v kleci. Několikrát jsem na sobě klec už měl ale nikdy mi to nevydrželo. Ale od nového roku jsem v kleci a bylo to nejlepší rozhodnutí.
Začalo to tak ze jsem si v nedeli dopřál zničeny orgasmus a o půlnoci jsem se zamkl.

První den.
Právní den byl docela v pohodě klec mi krásne sedí moc jsem to nevnímal.

Druhy den.
Ten byl horší dostavila se ohromná nadrženost neustale se penis pokoušel postavit ale klec mu v tom bránila. Nakonec jsem musel jít spát jinak bych to nevydržel.

Třetí den.
Poprvé jsem šel do práce v kleci a řeknu vám takové vzrušení aby na to náhodou někdo nepřišel jsem ještě nezažil bylo to úžasné a i dost v pohodě.

Čtvrtý den.
Jsem opět nadrzeny jako prase kdybych měl klíče u sebe okamžitě se odemknu a udělám se. Ale naštěstí jsou zmrazene a to me drží v kleci.

Zatím nemám žádný cíl tak se ozvu zas po uplynutí několika dni. Budu rad za rad a tipy.

2

Re: Novacek22: Poprvé delší zamčení v kleci

@Novacek22 Jakým způsobem sis dopřál zničený orgasmus?

Zamknutý jsem už druhý měsíc, odemykám pouze kvůli hygieně a na noc dávám větší kroužek, protože s menším (45 mm) bych se nevyspal.. Vždy kolem 4-6 hodiny ranní je takový tlak v koulích, že to nejde vydržet a musím vstát, projít se, uklidnit a pak můžu pokračovat :-D
Budu dál zamčený. Baví mě to, vzrušuje mě to.. To cinkání zámečku je taky zajímavé.. Jenom není komu dát klíč a před kým se ukazovat.. Pokud by někdo měl tip na kovovou klec, která už něco váží, uvítal bych to.

3

Ahoj taky jsem nosil klec jenom doma ale jednou jsem se hecl a jeden den jsem jí měl na sobě. Ten ten byl neskutečný. Akorát ta nejistota z odhalení když jsem šel do obchodu byla horší ale naštěstí jsem nepipal.
Stejně jako ty planuju dlouhodobé nošení akorát se k tomu nemůžu dokopat.

4

@lucifer39 honením, asi 15 hran orgasmu a při te poslední sem mel zničeny.
bohužel zitra odjíždím a klec si neberu tak přemyslim jestli mít zítra zase zničený nebo uplný mužete poradit. klec sice nebude ale nebude ani orgasmus

take bych bral nejakou kovovou koukal jsem na minicage nema nekdo zkušenosti ?

5

Šiel by som tiež do dlhšieho zamknutia.. Klietka cez deň úplne v pohode ale na spánok si zvyknúť neviem