Ahoj Davide,
ad zahojení: záleží na tom, jak velkou tu díru máš. Předešlá odpověď přirovnávající k dírám v uších moc neodpovídá, ti ušaři si to většinou hodně a hodně dlouho roztahují. Pokud máš běžnej průměr (já te´d měřil kroužek a má 3 mm), tak po vyndání má tendenci zarůstat. Ale než by se kompletně zavřelo, tak by to asi bylo nadlouho. Měl jsem původně o něco slabší kroužek a tam se zarůstání projevilo už po měsíci, musel sem nasílu znova tu díru prorazit. Btw do prince se nedává banánek (činka), ale kroužek. Buď zcela uzavřenej nebo nedokončenej.
ad močení: vzhledem k tomu, že v tý nový díře máš kroužek, tak to tudy zas nějak dramaticky neteče. To až když bys to vyndal. Musíš ale počítat s poněkud větším rozptylem, protože ten druhej výstup kroužku v ústí močový trubice ovlivňuje proud. Ale nic zásadního, přistoupit blíže k mušli a je vyřešeno. Další negativní efekt je, že obvyklá poslední kapka do kalhot je poněkud větší, kroužek v ústí brání odstříkání zbytků. Zase stačí mírná opatření, myslet na to a klepat intenzivněji, případně u uzavřenýho kroužku otočit tak, aby byla kulička uvnitř a zavírala vstup. A nebo prostě utřít.
Celkově, jak již psáno, není rozdíl mezi PC s princem nebo bez. Samotná klec a fakt uzavření má větší vliv, než to, jestli k tomu máš propíchnuto nebo nemáš. Co ovšem u mě vyloučilo použití tohohle typu pásů je, že mi po čase (tak týden) začala ta díra po piercu, (na který to vlastně celý visí) hnít, protože ji ten kroužek od PC poškozoval. A jak tudy při nasazenym PC vpodstatě nevychází moč, tak se to nesterilizuje.
Lákaldo pro ty, kdo uvažují o účasti na příštím srazu: když místo původního kroužku máš tu díru tak vytahanou, že do ní jde dát visací zámek, jak jsi jistě viděl na minulém srazu, tak si myslim, že to už nezaroste, ani kdybys vyndal všechno a nadlouho
H.