1

Téma: sauna

Máte někdo zkušenost s kovovým pasem (spiderwire) v sauně? Prstýnky a přívěsky nevadí, jsou na těle a drží jeho teplotu. Ale když mám na zápěstí klíček od skříňky a ten visí do prostoru, tak se spálim. Jak je to s klecí? Vzhledem ke své "nadprůměrné" vyvinutosti jí nemám kompletně vyplněnou.
H.

2 Naposledy upravil: IN (26.9.2015 20:16:41)

Re: sauna

Podle mě to je hodně podobné..kovový pc do sauny je to riziko..

3

Já si myslím to samé, ač to vyzkoušené nemám, že žádné kovové předměty do sauny nepatří. Nakonec nic není jednoduššího, než to vyzkoušet a eventuálním rychlým útěkem předejít možným popáleninám...;-) Odhaduji, že se jedná o soukromou saunu. Veřejná by stála za metál za odvahu...;-):-D

4

Ono je to takový něco mezi. Sice veřejná, ale většinou se nás sejde tolik, že jí obsadíme jen v uzavřeném kruhu úchylů a ty snesou leccos. Jinak ovšem stydlivej nejsem, chodim zamčenej i na nudapláž :-)
Manželka jako držitelka klíče saunu nerada, takže nechodí. Proto stojim před rozhodnutim: nejít-požádat o odemčení-risknout to. Samozřejmě bezpečnostní klíč mám u sebe, pro každej pád.
H.

5

Tak to tedy klobouk dolů. Já si sice říkám, že jsem v celku odvážnej, ale v pásu přijít na nudu... To bych si asi rozmýšlel. Ono také záleží na tom, zda jde člověk sám, nebo s jakou skupinou se tam vydá.
Pokud však na tu saunu chodí uzavřená "uchylácká" skupina, pak je jen problém, jak se bude projevovat narůstající teplo kovu pásu na tělní "výstupek", který je docela citlivý... ;-)
Já už o tom také přemýšlel, nicméně to vyzkoušené nemám. Tudíž někdo musí být první, který poradí těm dalším...:-D :-P

6

Tak jsem se právě vrátil (konečně) z testovací sauny. Spiderwire zcela bez problémů.

H.

7

To bych neřekl , čekal bych a měl bych strach, že se kov ohřeje a bude pálit.

8

Dámy a pánové, právě jsem se vrátil ze sauny a nebylo to v pohodě. Mám kovový pás cudnosti, délka 5,2, ale nevyplní mi ji čurák celou.Nevím, jestli je to tím, že mám velkou klec, víc jak půlka je jí volná, ale v sauně se zahřála dost rychlea když se mi chtěl postavit čurák, tak pálila klícka do žaludu jak ďas, takže jsem ho musel rukou zmáčknout aby mě nepálil žalud nebo vyjít ven do ochlazovacího bazénku. Mám velké koule k tomu, takže to bylo zajímavé. Jinak reakce žádné od ostatních. Chodí ještě někdo do sauny zamčený? Já jsem nikdy nikoho neviděl. Má někdo informaci, zda je normální, jak jsem to v sauně cítil nebo potřebuju menší klec?

Díky za reakce

9

Zdravim,
a jak to vidite s pouzitim silikonoveho analniho koliku v saune? Predpokladam, ze to by melo byt asi "pohodlnejsi".. mate nekdo zkusenost?

10

to je myslím tou příliš velkou klecí, nedochází dost rychle k vyrovnávání teplot mezi klecí a tělem. Stačí aby byla pořádně vyplněna - takže menší klec nebo trochu erekce tongue

11

S plastovým holytrainer byla sauna bez problémů. Pár lidí si muselo všimnout ale bez reakce

12

wizbone: jakou máš barvu? Já jsem s černou (HT4 small) měl pocit, že to musí v plavečáku každý zahlédnout - jako trest od paní jsem musel jít zamčený plavat. Chodíme taky do společné sauny, tak se trochu bojím, že jí to taky napadne...

13

mkbn: já ho mám právě malého v sauně, takže zkusím menší klec. Vůbec mi nestojí v sauně, naopak je menší než obvykle. Zkusím 2.8 cm, snad to bude ok. Dám vědět

14

jetman1: Mám průhledný HT3. Plavat chodím taky, nepřišlo mi že by si přes plavky někdo všiml. I když je obrys klícky na plavkách jasně vidět. Ale i tak se tam pokaždé trochu stydím

15

wizbone: přesně. Já už chodím plavat taky jen zamčený. Vyměnili jsme HT4 small černý za HT4 nano průhledný - je o něco méně patrný jak pod plavkami, tak obecně. Jen když vylézám z vody, tak je vždy vidět jasný obrys klece. Říkám si, jestli je nás v tom bazénu zamknutých víc... Ta představa se mi celkem líbí. A souhlasím, největší stres je při převlékání, zvlášť když hned vedle mě má někdo skříňku...

16

Tak já byl před nedávnem v sauně plastové klícce Cobra a taky cajk. Nepálí, ani nijak nepřekáží při saunování. Nijak jsem to neskrýval, takže to vidět muselo být na 100%, ale bez reakcí, kromě jednoho úsměvu paní, se kterou jsem se potkal, když jsem vylézal z ochlazovacího bazénku.
Pro doplnění kontextu klicku nosím jen příležitostně, ale nechodím v tom exhibovat nějak úmyslně, spíš, když ji mám od rána a přítelkyně mám klíčky, tak to neřeším a prostě jdu.
Jinak, bylo by fajn zajít do sauny i s někým na pokec třeba, komu je tohle taky blízké, ať už muž, či paní smile

17

Ahojte,
za mne muzu jen potvrdit, ze jak sauna, bazen nebo nudaplaz, tak nikdy zadna negativni reakce. Obcas jen divny pohledy nebo dokonce usmevy smile

Ja se teda nikde extra nevystavuju a nesnazim se svym fetisem nikoho moc drazdit (mozna jen na nude trochu smile...

18

Zdravíčko, chodí tu někdo pravidelně saunovat v Praze a zamčený v klícce cudnosti? Za celou dobu co chodím saunovat a jsem vyznavačem cudnosti, jsem potkal jenom jednoho chlapíka v kleci a samotného, tak bůh ví jestli to byl někdo z nás tady.

Kdyby se někdo nestyděl a měl zájem, rád vás poznám, aspoň na pokec o naší problematice a tak.
PS: Chodim nejčastěji do sauny řetězce Saunia v Praze.

19

@AndrewA: Zašel bych, ale do Prahy to mám kus cesty. Ovšem rád pokecám.

Velmi mě láká představa, že půjdu zamčený v klícce do sauny nebo na nudapláž. Asi nebudu jediný, kterého ten pocit cudnosti vzrušuje a vzrušuje ho hlavně ten pocit, že mě někdo uvidí nahého a zamknutého..

Zajímaly by mě pocity těch, kteří jdou mezi lidi a mají klícku. Dost by mě pak zajímaly reakce žen, kdyby mě s klíckou viděli. Jaké je obecně o tomto tématu mezi ženami mínění..

20

Ahoj, byl jsem párkrát v Saunii ale v Ostravě zamčeny a úplně v pohodě mam přes rozkrok pořad ručník a jen do sprchy nebo pokud si troufnu a je málo lidi do ochlazovacího bazénu jdu nahý jinak to asi nemá, jak kdo zjistit ale i tak je to velice vzrušivý pocit, který mohu jen a jen doporučit.

21

A to jsem si myslel, že jediný nemrava, co chodí zamčený do Saunie, jsem jen já smile Ale všude stejně chodím v prostěradle a převlékat se jdu do kabinky, takže jsem určitě nikoho nemohl pohoršit. Každopádně fajn pocit to rozhodně je.

22

Už byl někdo z vás v sauně v pásu cudnosti a ne v klícce? Nebo jsem jedinej? ????
A to aji v dochlazovacím bazénku. Nikdo nic. Jedna slečna mě viděla, ale bez reakce. Vypdala spíš lehce zkoumavě, ale neutrální emoce.

23

Ano, chodim pravidelne do Saunie v Praze, vetsinou pruhledny HolyTrainer. Prijde mi, ze si kazdy hledi sveho, nikdy jsem reakci nezaznamenal, i kdyz se nijak nevystavuji.

24

Zdravim, mozem sa pripojit k pozitivnej skusenosti, zatial som problem nemal

25

Hezkou sobotu přeji, tak to mě těší že nejsem sám kdo chodí i s klecí. Já bývám nejčastěji v Saunii Chodov,případně Hostivař, kdyby tu někdo byl z téhle strany Prahy smile
Jinak také jsem nezaznamenal žádné reakce zatím a to chodím celkem často, pravdou je že tomu nechávám přirozený prostor, nějak se nevystavuji na odiv, v sauně většinou s prostěradlem přehozeným přes rozkrok a do bazénku se snažím jít když je méně lidí.