1

Téma: Moje dominantní radost z uzamčeného otroka s piercingem

Tento víkend to bude rok, kdy jsem přiměla mého osobního otroka podstoupit PA piercing a následně jsem ho uzamkla do skutečně bezpečné klece bez možnosti nějakých klučečích podvůdků a jejich následného zatloukání. A uvedla jsem se do stavu, kdy mám naprostou jistotu, že můj otrok je uzamčený, je bezmocný, je bez orgasmu, je pod mojí kontrolou. A musím říct, že tento pocit je nepopsatelně úžasný. Pravidelně si s uzamčeným otrokem večer hraji, libí se mi jeho nadrženost, nechávám je od něho uspokojovat jazykem nebo dildem, vychutnávám si jeho doufání že by snad mohl být odměněn sundáním klece, ale dělá mi potěšení pravidelně učinit jeho naděje marnými.

2

Re: Moje dominantní radost z uzamčeného otroka s piercingem

Dobrý den Madam Wamp. Přesně vím o čem mluvíte. I já jsem kdysi podstoupil takovou malou úpravu aby to zamykání bylo 100%. Je to neskutečně silný pocit vědět že není žádná naděje na podvod. Smím li  se zeptat jaký typ klece s PA používáte?

3

Takovou Madam bych chtěl také potkat, která by mi ho uzamkla bez možnosti sundání, třeba se mi také zadaří.

4

já to mé Madam nabízím už 5 let abychom pořídily pás na PA a dovolila mi ho píchnout, protože chci být bezmezně jen pod její kontrolou, libosti a po její vůli, ale nechce mi dovolit abych si ho šel píchnout

5

Madam: Moc děkuji za váš příspěvek. Moc by mě zajímali další Vaše zážitky, pocity a praktiky, co vás baví.

6

Madam: připojuji se k "@vit" se zvědavostí