1

Téma: PC z nerezové síťoviny

Máte někdo zkušenost s PC z nerezové síťoviny? Výrobce je Kiotos a místo klícky je síťka přidělaná na kroužku na penis s integrovaným zámkem. Jde mi o to zda ta síťka nekouše. Uvažuji o koupi, ale není úplně levný, tak hledám nějaké zkušenosti. Dík za reakce.

2

Re: PC z nerezové síťoviny

Ahoj,
předpokládám že jde o nějakou takovou to
https://m.media-amazon.com/images/I/71vsNHzHywL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Tuhle mám, chtěl jsem zkusit něco jiného.
Klec je velice příjemná na nošení, štípe občas jenom na hlavičce když si oka špatnou sednou díky pohybu o spodní prádlo (vzepřou se). Po straně penisu vůbec není cítit. Klec je příjemná díky tomu že při nošení mění (i když malinkato) svojí velikost s uzamčeným, takže třeba při sednutí/ohýbaní nedochází k tlaku na kroužek díky tvrdé kleci. Močení je téměř jako bez klece.

Naopak velice špatně je udělané uchycení síťky ke kroužku ve spodní části, kroužky trčí i pod kroužkem takže o sobě dají vědět na pytli (zakapnul jsem to lehce tavnou a dobrý). Dále klec velice špatně braní erekci, prostě se přizvedne a postaví se v síťce a kroužku co velikost dovolí jako by se nechumelilo. Asi by pomohla těsnější verze, ale bojím se že více bude kousat hlavičku smile

3

díky za recenzi
taky po ní pokukuju jako klícce na hraní

4

PC kterou jsem viděl na e-shopu nemá tak pěkný a anatomický kroužek. Stojí 2300 Kč. Odkud je za vaše? U běžných PC mi občas leze kůže ven otvory a dře to plus problém s otoky kůže. Tahle klícka se síťkou mi připadá dobrá. Díky za info.

5

Aliexpress za poloviční cenu. Najdeš pod mesh chastity