Téma: Hmotnost kovove klece
Ahoj,
chci se zeptat, zda je tu někdo, kdo nosí těžší kovovpu klec třeba už rok a vic?
Myslíte, že dlouhodobé nošeni těžke klece bez popruhu může vytahovat pytel nebo nějak škodit tlakem koulim?
Diky za nazory.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Hmotnost kovove klece
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj,
chci se zeptat, zda je tu někdo, kdo nosí těžší kovovpu klec třeba už rok a vic?
Myslíte, že dlouhodobé nošeni těžke klece bez popruhu může vytahovat pytel nebo nějak škodit tlakem koulim?
Diky za nazory.
Ahoj,myslím že ne. Já kovovou nosím asi už sedm let a nic zvláštního jsem nezaregistroval.
Diky. Presel jsem pred par mesici z plastu na kov, coz je uplne jiny pocit. Ten tah za pytel me fakt bavi, ale rikal jsem si, zda to muze mit nejake nadledky....
Neboj, žádný změny. Ani u mě, ani jsem neslyšel, že by někdo jiný něco pozoroval.
Nosim tedy cca 6 rok sice plast ale taky nic nepozoruju. Ani urolozka co k ni chodim. Ptal jsem se na trvale noseni a pry je to soukroma vec.
Když mi klec hodně sjede, tak se mi to vzhledově nelíbí a bojím se aby se mi penis nevysmekl.
ak klietka padá, tak skus mensi kruzok.
Kovova klec je tezsi spis na zacatku, za chvili si zvyknes. Faktem je ze pri koupi mas v cene jeden krouzek a je stesti kdyz se trefis. Je podstatny rozdil medzi klasickym krouzkem a ruzne tvarovanym no to bude asi individualni podle toho jak sedne. Mensi mezery a vule dokazou potrapit kym najdes svou velikost. Samotna vaha neni podle mne podstatni.
Vybírej si anatomický kroužek a objednávej rovnou 2 kroužky, ušetříš poštovné. Kovová klec co se dá dobře mýt je lepší kratší než máš penis v klidu.
Naopak kov je na nošení nejlepší a váhu neřež, nebo si zakup pásek, který jde kolem pasu. Dobré nošení i za volantem.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Hmotnost kovove klece
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB