1

Téma: Presvedcenie partnera na cudnost

Ahojte,

som Nikola, mam 28 rokov a s terajsim priatelom som posledne 2 roky. Vzrusuje ma predstava, ze ho drzim v pase cudnosti.
On bohuzial nie je nachylny na takyto vztah. Ked som mu to skusala navrhnut tak ma vysmial. Mali ste to tiez niekto takto ? Podarilo sa Vam priatela casom na to presvedcit ?
Moj priatel je skor dominantny, o 3 roky starsi ako ja.

2

Re: Presvedcenie partnera na cudnost

U nás je to obráceně. Mě se to líbí a partnerka se k tomu postavila odmítavě. Debata na tohle téma dopadla taky nevalně. Nakonec o mé zálibě ví, ale odmítá jakoukoliv účast. Samozamykání sice není to pravé, ale líbí se mi to a je to silně návykové. Ostatní většinou radí otevřeně o tom mluvit a postupovat po malých krocích. U nás to bohužel nefungovalo. Mám doma prostě vanilku.

3

Co keby si mu navrhla ze by to mal len na chvilu ako predohru? Ako si mu to prezentovala? Lebo ak si nanho hned vysla s tym, ze by si ho chcela mat permanentne zamknuteho a mat takyto D/s vztah asi si ho splasila big_smile

4

Míla: Moje žena se tomu sice nestaví úplně odmítavě, ale na téma cudnosti mi odpověděla, že jí tohle vůbec nepřitahuje. Jako dá se říct, že jsme to i zkoušeli, ale ono jí zkrátka přitahuje, když jsem v posteli spontánní. Občas si spolu hrajeme, ale klec je pro ní tabu. Ale občas si to aspoň užiju tak, že jenom vyteču a jí přivedu krásný orgasmus smile

5

Nikolo, pokud je to "jenom" přítel, a ne manžel a nemáte děti, pak bych Vám radila, abyste si našla partnera nového, k zamykání svolného. Na tomto webu jich je k nalezení víc než dost. Vím, bude to pro Vás bolestivé, ale stojí to za to. Čím déle je můj manžel uzamčený, tím víc si uvědomuji, jak moc důležité a podstatné pro mě je, že on má ke svému penisu zamezený přístup, zatímco klíček na krku nosím já. Nakonec i manžel je rád, že si odpočine od masturbace, a spokojený muž činí spokojenou i svou ženu. Přeji Vám dostatek kuráže.

6

Pani vernovka má pravdu. Tvůj partner by měl pochopit, že být zamknuty není žádná ostuda. Je to pro jeho dobro a pro váš vztah. Taky jsem ze začátku dělal problémy. Nakonec jsem rád zamknuty a rozhodně bych neměnil.

7

Napřed na této stránce říkáte že to je o domluvě mezi partnerama a pak že je to základ...

8

Souhlasím, takových, kteří by se nechali zamknout a dobrovolně, těch je tady opravdu hodně.. A pokud je partner dominantní, je nejvíc pravděpodobné, že na uzamčení nikdy nepřistoupí.. A co si budeme povídat.. Když jeden z partnerů má odlišné představy a ten druhý o tom nechce ani slyšet, většinou se to nezmění. Pak nezbývá nic jiného než hledat a ty představy realizovat někde jinde.. S někým jiným.. Možná nejdřív nezávazně a po čase vážněji.. Ale to už záleží na obou, jak to prožívají, jaké mají představy.. Také dost záleží na tom, jak jsou schopní o tom diskutovat a vycházet si navzájem vstříc..

9

Kdyz partner bude klicku chapat jako prostredek lepsiho sexu tak se domluvi. Vetsina muzu co ji nosi ale pro pocit subika ma i pocit ostudy.

10

Ahoj,

měli jsme nad tvým dotazem debatu s mou Paní a došli jsme k tomu, že je důležité probrat vaše očekávání. Za prvé jak je pro vás důležité dát zamykání zelenou. Pak už je to jen o zkoušení a otevřenosti. Sami jsme do zamykání šli hned od začátku společného bydlení a stále je to takový proces. Někdy je větší chuť někdy menší.

V kontextu toho je asi nejhlavnější co očekáváš ty a jakou bys chtěla mít roli - jsi dominantní? Chceš posouvat jeho hranice a mít nadvládu? Nebo jen chceš vyzkoušet ho zamykat a hledat společné hranice?

Každopádně držím palce smile

11

Moj priatel bol dost dominantny. hovorim bol, lebo sa so mnou v pondelok rozisiel. Povedala som mu, ake je pre mna dolezite byt vo vztahu dominantna, na co mi on povedal, ze mi drzi palce v dalsom vztahu a ze on sa ziadnej uchylke podriadovat nebude.

12

To mi je ľúto. Ale na druhú stranu, ak ste sa nezhodli v tomto, isto by sa vyskytli aj ďalšie, závažnejšie veci.

13

Úchylka to není.. A pokud na to nebyl a rozhodl se odejít, tak jedině dobře.. Lepší pozdě než-li později, takže jedny dveře zavřené, další otevřené :-) Až se to zahojí, bude líp a určitě se někdo přístupnější objeví :-)

14

Myslím, že zamykání není úchylka, ale preference, která když se vykomunikuje a je chtěná přináší velkou oporu do vztahu. je mi líto, že to nedopadlo, ale submisivních mužů je dost a je dost i těch, kteří budou za dominantní partnerku vděčni…

15

Nepresli ani dva mesiace a moj priatel uz ma inu partnerku. Vacsi problem je, ze nasi spolocni znamy ma teraz maju za uchylacku.

Ale to nie je ten najvacsi problem. Stretavala som sa s viacerymi muzmi, ale chlapi, ktori su podvodlni zamykaniu su strasne zzenstili, co je pre mna dost turnoff.  Mam len zly vyber, alebo robim nieco zle ?

16

A skusala si napisat chalanom co sem davaju v seznamce inzeraty?
Urcite najdes aj nejakych co nie su zzenstily a su subici. Napr. ja som presne taky typ, tak viem, ze existuju ????
Avsak mam priatelku,aby nedoslo k nedorozumeniu. Len musis trpezlivo hladat a urcite najdes smile

17

Nika14: Ja jsem taky nezzenstily, postavou ani jednáním. Mám mazerskou pozici, mnoho podřízených a jdu si tvrde po vysledku, takže žádné cukrbliky ani hlazeni po duši. Hledej a najdeš, akorát to asi nedělej hned na začátku seznamování, protože to se každý muže ihned lehnout. Chce to postupně davkovat. Určitě ale hledej ve skupinách lidi, kteří by k tomu mohli aspoň teochu nějak inklinovat. Jako třeba můj pripad, mnoho tvrdých manazeru je pak doma v posteli poslusne s kolikem v řiti a kleci na penisu :-D