1

Téma: staryasmutny: Dejte pozor na to, co vlastně chcete

Zdravím všechny Dámy a pány na tomto fóru.
můj příspěvek nebude asi úplně pozitivní ale je ze života. Jisté submisivní sklony v sexu jsem na sobě začal pozorovat již v mládí ale potom jsem se zamiloval a vzal si svoji první ženu. Náš vztah byla vanilka. Rychle přišlo dítě, pak druhé a spousta starostí doma i v práci, nemoc rodičů a mnoho dalšího. Na sex a radovánky ani nebylo moc času. Po 18 letech manželství jsme to ukončili a každý jsme šli svou cestou. To mě bylo 41.
Ve 43 jsem se seznámil s krásnou 28 letou dívkou, která měla tříletou holčičku. Narazil jsem na ni úplně náhodou, když jela s kočárek z obchodu a roztrhla se jí nákupní taška. Pomohl jsem jí to posbírat a vůbec mě nenapadlo, že bych ji ještě někdy viděl. Pak jsem ji potkal znovu v obchodě asi za týden a to už jsme se dali do hovoru. Párkrát jsme spolu šli na kafe, vzal jsem je do ZOO a pak mě poprosila, zda bych jí nemohl pohlídat dcerku, aby mohl jít večer ven. Trochu mě to zaskočilo ale s její dcerkou jsem si rozuměl, takže jsem to přijal. Vrátila se pozdě v noci v dobré náladě a dost vesele mi řekla, že sice šla s kamarádkami, ale zabalila nějakého borce a vyspala se s ním. Šíleně mě to vzrušilo i zároveň naštvalo a odešel jsem. Asi za týden mi napsala, jestli s nimi zase někam půjdu a rovnou zda bych potom večer pohlídal dcerku. Tak jsem to udělal a ona pak přišla znovu pozdě v noci s tím, že měla zase sex. Navrhla mi ale tenkrát, že bych jí to mohl udělat orálně aby měla další orgasmus. Asi po třech měsících mě zamkla do pásu cudnosti a asi po půl roce se ke mně nastěhovala a převrátila mi život na ruby. Doma jsem dělal v podstatě vše jelikož jsem měl v podstatě pracoval doma a ona nastoupila do práce. Minimálně 1x za týden chodila ven s kamarádkami nebo s milenci. Takhle to šlo řadu let, já pořád v pásu cudnosti a ona měla dost volný život. Čím byla její dcera starší, tím více byla ona pryč. Když její dcera odešla na internát do Prahy dělat střední školu, oznámila mi, že má stálého milence a že si ho chce vodit k nám domů. V té době jsem taky koupil barák a začal jej rekonstruovat. No abych to uzavřel, je mi přes 60. Teď už v tom baráku bydlí ona s tím milencem a dcerou, já bydlím na chalupě a do baráku jezdím jen, když je potřeba něco upravit nebo se postarat o zahradu. Maximálně jí smím líbat nohy a nebo mohu poprosit o sex připínákem. U toho je ale většinou její milenec což mě ale zase tak moc nebere. Nemohu říct, že by mě to naplňovalo štěstím. Jediné moje štěstí je v tom, že mám radost z její dcery. Zaplatil jsem jí školu v zahraničí kde  dostudovala s vyznamenáním, teď si může zaměstnání vybrat ale asi zůstane v zahraničí.
Dejte si pozor na to, co si přejete a co je pak realita. Pokud někoho něco zajímá, klidně se ptejte.

2

Re: staryasmutny: Dejte pozor na to, co vlastně chcete

Ja jen zkusil navrhnout klicku a dodnes nosim uz 9 rokem. Okoli to vi a respektuje. Mam dost maleho a jednou po 3 jce jsem uz v cuckold vztahu. Milenec pravidelne dochazi a manzelka je velmi spokojena. Mladsi v vykonny muz. Obcas se uspokoji i na mne. Ale na prani musim nosit zenske pradlo. Casem se stalo ze zenske mam uz taky trvale. Byl jsem ji na porade u psycholozky a ta zjistila ze jsou ve mne zenske povahove vlastnosti. Tak klicka zustala a satnik taky. Dnes uz bych to asi jinak nechtela.

3

staryasmutny: Nějak jsem nepochopil, jestli i dnes žiješ v pásu cudnosti. Jestli ano, vyhovuje ti to? Jsi šťastný? Chtěl jsi to takhle od začátku? Já jsem takový podobný život chtěl vždycky žít, ale nikdy jsem k tomu nenašel odvahu.

4

Ono se asi tezko urci kdy to zacina.

5

Moc jsem nepochopil co je obsahem tvého sdělení?
Přeci kdyby ti takový život nevyhovoval tak to můžeš kdykoliv změnit.

6

Jinak můj příběh je podobný. V 39 letech jsme se po dvou dětech rozešli s moji partnerkou.
Předním jsme spolu neměli 5 let sex a ona si našla jiného, který ji obšťastňoval a mě pustila k vodě.
Asi po roce jsem se víceméně náhodou seznámil s jednou ženou, která byla velice dominantní. Když jsem ji vyprávěl o mém minulém vztahu a že jsem už 6 let neokusil ženu, navrhla mi abych se stal jejím otrokem trvale zamčeným v pásu cudnosti. Asi po týdením váhání jsem souhlasil. Přinutila mě nechat si udělat PA piercing a musel jsem objednat titanový pás cudnosti. Asi po třech měsících pás přišel a já byl uzamčený bez možnosti orgasmu. Jednou za 6 týdnu mi dělala masáž prostaty a nechala mě výtéct.  O tom že bych jí mohl vidět nahou, mít orgasmus nebo dokonce soulož jsem si mohl nechat jenom zdát. Zprvu to bylo těžké ale zvykl jsem si. Cele to trvalo 11 let než to před půl rokem skončilo.
Celou tu dobu jsem neměl orgasmus ani žádnou ženu na sex a to trvá doteď. Neztežuji si. Takový je život