1

Téma: Spodní prádlo vhodné ke klíckám - jaké by mělo být?

Ahoj, rád bych tohle téma vyhlásil jako takovou anketu:

Já teda osobně v uzamčení jsem nejradši naostro, ale přece jen, nějaké to spodní prádélko jste někteří z vás chtěli a tady toto má docela úspěch:

https://www.cudnost.cz/spodni-pradlo/

Anketní otázka číslo 1:
Objednali jste si některý tenhle kousek? A proč? Kvůli průhlednosti? Kvůli dostatečnému prostoru pro klícku, kterou toto spodní prádlo pobere a unese? Kvůli něčemu jinému? A jak jste spokojeni?

Anketní otázka číslo 2:
Protože už je skoro doprodáno a už se nedá doobjednat další, poohlížím se po něčem jiném, abych pro vás měl náhradu. Tak bych se vás rád zeptal: Mělo by to vypadat co nejpodobněji? Nebo v něčem jinak? Měly by to být spíš tanga s tou dostatečnou boulí vepředu na zamčené nádobíčko? Nebo je vám jedno, jak to vypadá vzadu? A mělo by to být průhledné, aby to vypadalo sexy, nebo to průhledné být ani nemusí?

Uvítám od vás jakékoliv postřehy, klidně se nedržte striktně těch anketních otázek. Ale chtěl bych vás poprosit, aby to bylo hlavně pro mě jako podněty k tomu, co bych měl na Cudnosti nabízet místo výše uvedeného.

Moc vám děkuju předem za jakoukoliv zpětnou vazbu.

2

Re: Spodní prádlo vhodné ke klíckám - jaké by mělo být?

Ahoj, já pokud mi to podmínky dovolují nosím nejraději pánská tanga nebo c-string u nich ale spíš drží pás tanga než naopak 
a nejlepší jsou dámská body popřípadě jednodílné plavky ty drží klec na místě nejlépe ale je potřeba dobře vybrat a nenosit moc dlouhou klec zvlášť u těch c-string...

3

Anketa 1: Ne
Anketa 2: To co už není vypadá ok, ale je bych si asi vybíral prádlo sám.. (jinak už asi dva roky chodím až na výjimky naostro).

4

Ahoj,
Ja nosím zásadně jen tanga, jak pánské tak i dámské, krajkove, lakovane a i z normálního materiálu.

5

Ahoj Vojto,

Anketní otázka číslo 1: Ne, neobjednal.
Anketní otázka číslo 2: Boxerky jsou z mojí zkušenosti nejvíce pohodlné v kombinaci s uzamčením. Lepší je koupit o číslo větší, aby zde byl dostatečný prostor. Tedy z hlediska budoucí nabídky bych ocenil právě boxerky dostatečnou boulí vepředu, průhledné být nemusí, spíše naopak.

6

1. Ne
2. Trenyrky. Na noc tanga a to klidne i pres trenyrky, ale nesmi byt moc tesne, pak je pas moc tlacen k telu a vysledek je opacny.

Uz nejakou dobu premyslim o kozenych reminkovych tangach nebo jacksech, ktere by meli upevneni pro krouzek pasu, nebo by meli ve vyzadovanych mistech kozeny stit s otvorem tak, ze by se nasadil krouzek》zminovane tanga/jacksy a pak klec. Vysledek by mel byt ten, ze tohle spodni pradlo bude drzet kovove pasy u tela a to pres den i noc.Myslim si ze technicky to nebude tak slozite na vyrobu a prakticnost bude vynikajici. Konec koncu se nemusi jedna o kuzi, ale muze se to udelat z jakehokoli  ne moc pruzneho materialu a treba i levnejsiho.

At uz neco takoveho bez koliku :
https://www.redsexshop.cz/eroticke-pomu … im-kolikem

Nebo neco takoveho bez te horni casti:
https://www.eroticsexshop.cz/produkt/20 … -s-krouzke

Nejvetsi uskali bych videl v pohodlnosti noseni a cisteni (dle materialu)
Kdyby se dokazalo senat neco takoveho, nebo se to dalo vyrobit, myslim ze by to hodne uzivatelu ocenilo.

7

Mě se nejvíce osvědčilo nosit panské bodyčko. To je za mě úplně nejlepší. Jinak v letních dnech nosím panská tanga která jsou moc pohodlná a vše drží na svém místě.

8

V zimě boxerky na ven a od jara panske tanga a teď poslední 2 roky jsem dostal joksy .Joksy jsou určitě pohodlnější,ale raději nosím panske tanga připadá mě to víc zahalenejsi nevím Přece ten pásek a zbytek něco zahalí

9

Na podzim a v zimě boxerky od firmy ANDRIE a přes teplejší období bez spodního prádla :-) A pokud to nejde, tak jedině boxerky..

10

Mě na boxerkach vadilo to že vždycky měl penis v kleci tendenci se jakoby otočit vždy k jedné straně. Většinou do leva. To bodyčko je super že je to přesně uprostřed a vlastně to nemá tendenci jakkoliv padat. Ty bodyčka jsou jakoby taky tanga takže vlastně stále chodím s odhaleným zadkem.

11

V boxerkách mi pás seděl snad jenom v jedněch, a to ještě noname výrobce. Za mě jsou jasná volba tanga, ale s těmi to taky není jen tak. Najít nějaký model, který by opravdu seděl a měl zároveň i příjemný materiál, téměř neřešitelný problém. V tomto směru si pořád říkám, že mají drahé polovičky výhodu,.. ten výběr a možností,... být ženská, tak za prádlo utratím desítky tisíc smile

12

Výběr tang špičkové kvality je obrovský! Mohu doporučit například:
wojoer.de
joesnydereurope.com
oboy.de
a i  český martistore.cz
Tak vybírej smile

13

Martistore můžu jen doporučit. Doporučuji navštívit sekci Top secret,
Mají tam spodní prádlo, kde přední díl drží za pomoci zajištění analní kuličkou.

14

Ano, tyto tanga s análním kolíkem jsou na shopu
tangaland24.de a také i v dámském provddení a plno skvělých
mikro bikin pro naše drahé…

15

Tak výběr je velký,.. o tom žádná,.. ale najít ta pravá tanga, které můžete nosit 24/7, aby držela klec, kde má být, byla z materiálu, že o něm skoro nevíte,.. to už je docela oříšek,... a zkoušet je nakupovat (na českém e-shopu se spodním prádlem za 700 Kč, když výrobce v polsku je má za 170 Kč), jen pro to, aby člověk zjistil, že pěkná sice jsou,.. ale na běžné použití k ničemu a na vyhození, je na prd. Na druhou stranu, každému sedí něco jiného. Docela mé láká, jak psal @Fencek, zkusit pánské body

16

Panské body z MARTI storu fakt doporučuji. Mám jich několik a nosím je opravdu moc rád. I ty tanga co tam mají jsou super na nošení. Neznám nic lepšího. Hodně to pradlo vydrží. Ty zmiňované z Polska jsou k ničemu. Vůbec nevydrží a po čase začnou pelichat a rozpadat se. Navíc je to jakysi plast takže nic moc. Z toho marti storu je to kvalitní funkční materiál a určitě se vyplatí připlatit protože vydrží několik let. První bodyčko mám asi dva roky a je stále stejně pružné. Stejně barevné. No prostě super zboží.

17

Je těžké vybrat dobré tanga. Největší problém je že se tanga z velké většiny dělají pro asijský trh a velikost l=s neli xs. Prostor pro přirození je navíc velmi malé. Já mám dvoje od znacky dmxgear a ty jsou super. Intimisimo má taky celkem dobre. Zbytek co mám a to třeba i od deasel tak jsou pro mě trochu nepohodlné, protože mají moc úzkou přední část. Některé natolik že jedna koule občas vypadne a to je něco co mě dovádí k šílenství. A-man z astratexu mají taky poměrně úzkou přední část. Takové ty za 170kč tak to je naprosto nepoužitelné. Nejhorší je že si je nikde nemůžete před koupí prohlédnout. Tohle zboží se na prodejně prostě nevystsvuje.

18

Tak asi z toho polska máme různé zkušenosti,... co mám, tak je z micromodalu,... vlákno na bázi celulózy, je tam jenom pár procent elastanu. Mám je už rok a půl a nežmolkují a jsou stále pružné a příjemné, jako nové. Nicméně ten martistor určitě zkusím.

19

Je třeba dát na kvalitu - minipush up string od Wojoer nebo Bulge či Pouch Enhancing Thong od Joe Snyder. Sedí perfektně i s klíckou.

20

Ahoj,
mě se ke kleci osvědčily běžecké boxerky z Decathlonu. Kalenji za pár korun. Je to sice čistá syntetika - přeci jen mají odvádět pot, ale jsou velmi tenké a příjemné na nošení. Perfektně drží vše na svém místě. Původně jsem nosil jen na běh, ale zjistil, že plní dobře i tento účel.

https://www.decathlon.cz/p/prodysne-bez … CERN%C3%81

A

21

Já nosím přes klícky vždycky těsnější  body, které spolehlivě drží i těžší kovové klícky v rozkroku proti  pohybu. Pro větší pohodlí si pod body většinou  beru jednorázové plenkové kalhotky, pak jsou  i koule jako ve vatě a plenky navíc zachytí i tu trochu odkapávající z klícky po vyčurání.

22

Ja nosim damske kalhotky už roky a prakticky nevyhovuji jen tanga a brazilky. Bezne kalhotky uplne v pohode. Jsem rada i za bokovky ale lepe se mi nosi klasicke a spiš vyšši.