26

Re: johnx: Má vánoční cesta k cudnosti

Ahoj @johnx, tak jak to pokračuje?
Jsem tady nový, v lednu jsem navrhl zamknutí se a držení klíčků svojí manželce po dlouhých letech vanilkového vztahu, souhlasila a potěšilo mě, jak si klíček bedlivě hlídá, a jsme na tom zatím podobně - Paní stačí sexuální akce jednou za čas, má sice radost, že si nehoním sám jako dřív, ale jinak chce mít po téhle stránce klid :-) Taky jsem se musel naučit na ni pořád nedotírat, ráda se se mnou obejme, ale chce prostě míň než já, tak se musím hlídat :-)
Jinak se víc snažím v dománosti, pomáhal jsem a dělil si s ní práci samozřejmě i před tím, ale teď jsem si fakt nabral všechno, co se dalo (zatím mě nechce pustit k žehlení :-) ). Jinak jí moje klícky nijak nezajímají, nemá potřebu na ně koukat, jakkoliv to se mnou řešit, dráždit mě zamknutého, nic.
Přišel jsem za ní s tím, že chci, aby to mělo nějaké plus pro ni, takže budu dělat, co bude ona chtít, pomáhat, jak bude zvládnutelné, a ona bude řídit můj sexuální život a když bude spokojená, tak mě vypustí za odměnu nebo jenom, když bude nějaký sex chtít ona - takže Paní mi to řídí přesně takhle, že chce mít navařeno, uklizeno a v domácnosti okamžitě opravené věci a ne se mnou každou chvilku "skotačit" :-) A je prý takhle spokojená, to je pro mě to důležité...

27

Zdravím, no situace se za poslední tři měsíce změnila. Byl jsem zamčený do půlky února, kdy žena zase začala mít ty řeči, že odemčený se jí líbím více. Snažil jsem se, ale asi málo. Takže mě odemkla.

Zajímavé, že pak po mně požadovala činnosti jako dříve včetně domácích prací. Něco jsem tedy dělal, něco ne nebo hůře abych jí dokázal, že zamčení mělo smysl. Výsledek byl, že žena řekla, že klícka hlavu nezmění. Do to jsem začal mít trochu problém se zády, takže doktoři, rehabilitace…. Momentálně to nějak uvízlo na mrtvém bodě. Když se ptám ženy, kdy si mě zamkne, tak spíš mlží a říká, že někdy snad….

28

Hm, škoda. Mě si paní odemkla před Velikonocemi po 19 dnech, protože prostě chtěla klasický sex se vším všudy, tak ho samozřejmě dostala. Hned po něm (po umytí) jsem šel znovu do klícky, ta noc pak pro mě byla hodně špatná :-) Přes Velikonoce jsme byli u příbuzných a Paní nechce, aby o těcchle našich hrátkách někdo v rodině věděl, tak řekla, že nebudeme riskovat a pojedu bez klícky. Zvládl jsem to, jako bych tu klícku na sobě měl, ale pocitově to nebylo úplně ono :-) Dnes ráno jsem se zase zamkl a Paní si odvezla klíček s sebou do práce - má toho teď hodně, tak čekám že zas nějakou dobu nic nebude a jenom jí budu zamknutý obskakovat a masírovat jí nožky, jinak má v takové situaci ráda, když nic víc neřešíme. Mně to naštěstí stačí, jak jsem psal, hlavně že je ona spokojená, stačí, aby viděla, že mě to v klícce baví a že rád udělám cokoliv, co jí ulehčí v domácnosti.

29

No ale nastala změna. Večer prvního dubna si mě žena opět zamknula. Měla ale podmínku, že až to uzná za vhodné, tak zase budu na čas odemčený. Jsem šťastný a snažím se, aby byla v rámci mých možností spokojená. Uvidíme, co přijde.

30

No vida, tak držím pěsti. Já dnes zkoušel novou klícku tady z bazaru a i když to včera večer vypadalo dobře, dneska jsem zjistil, že mě přes den nehezky pokousala, tak jsem teď večer prosil o klíček, že tady v téhle to nepůjde. Po pěti dnech jsem měl docela chuť a myslel si, že když už budu odemknutý, že "něco" bude, ale ne, žena mě jenom nechala vyměnít si klícku za větší, už vyzkoušenou, hned zamknout a zase vrátit klíček. Na začátku jsem se bál, že mě Paní bude z klícky pouštět moc často... dnes bych se s radostí pustit nechal, ale Paní na to viditelně neměla ani pomyšlení a šla spát - tak teď konečně mám, co jsem chtěl :-)
Ještě douklízet kuchyň a balím to taky, díky klícce budu ráno vzhůru hodně brzy ;-)

31

No tak vidím že to máme podobně nejvíce vzrušení z toho že by něco mohlo být super pocit co??

32

Ano :-)
Upřímně, zatím mě Paní dostala do kolen dvěma hláškami:
1) Nějak hned ze začátku, asi po prvním týdnu, jsem jí říkal, že se vůbec nemusí zatěžovat tím, jestli mě náhodou nedrží zamknutého příliš dlouho. Že kdybych to fakt nezvládal, tak přijdu škemrat a že to bezpečně pozná, že je to na mě moc. A ona na to: "Budeš škemrat, jo? Tak to mě zajímá! :-)"

2) Jeden večer, když jsem byl zamknutý asi týden, jsem Paní uspokojil orálně a hračkou a ona pak říká: "Svoji práci doma máš hotovou, s tímhle jsem teď taky spokojená, zasloužil bys odměnu - že bych tě odemkla? Hm, ne, až jindy, teď se mi už chce spát, ani ti na něj nešáhnu. Dobrou noc."
- Tak to jsem v té klícce teda tekl :-)

33

Tak musím říci, že zatím je to na dobré cestě. Paní mě po dvanácti dnech odemkla a užili jsme si klasiku. Byla velmi spokojená a já šel zase pod zámek. Snažím se jí ve všem vyhovět, neodporovat a nebýt příliš dotěrný. Domluvili jsme se navíc i na nějaké finanční pokutě, pokud nebude s něčím spokojena.

Dnes po ránu mě nejdříve pěkně vydráždila a nechala se orálně uspokojit. Čekal jsem, co bude se mnou, ale klícka zůstala na svém místě. Hladila mě, dráždila, ale neodemkla. Po chvíli pak zadala úkoly, co bude potřeba udělat. Tak nesmím ztrácet čas a jdu na to….

34

Upřímně, necítím se na založení vlastního vlákna, ale zase kdyby ti johnx vadilo, že ti tady spamuju, tak dej vědět a přestanu ti to tady plevelit :-)

Dnes mám za sebou 3 týdny od posledního uvolnění, přičemž v té současné velké klícce jsem desátý den v kuse bez jediného odemčení - na začátku jsem měl dost problémů s otlaky a pálením, tady v té větší klícce si to pak nějak zázračně samo sedlo, vychytal jsem si mytí a od té doby jsem prostě v ní: Minulý týden jsme se s ženou bavili na nějaké běžné téma a nějak náhodou přišla řeč na intimní vztahy a žena se překvapeně ptá: "Ty jsi pořád zamknutý?", jako kdyby na to zapomněla :-)

Předevčírem jsme zůstali déle vzhůru, nejdřív se paní (ona sama to oslovení moc nemusí, ale jak jinak to mám psát) poprvé nechala ode mě ve vaně komplet umýt, pak jsme šli do postele ;-) Sedl jsem si napříč paní k nohám, ona si je položila na moje nohy a takhle jsem jí potmě masíroval chodidla a u toho jsme si povídali o všem možném. Při tom jsem se ale taky zeptal, jestli si všímá nějakých změn a jak je se mnou spokojená - tak to ohodnotila celkem pozitivně a hlavně jsem rád slyšel, že jsem správně srovnal tu míru pozornosti, kterou jí věnuji, takže se teď cítí žádoucí a obletovaná, ale ne obtěžovaná :-) A že prý to své uzamčení zvládám hezky... To trvalo skoro hodinu a vypadalo to, že už půjdeme spát, když paní stačlo naznačit, že na dobrou noc "by pusinku ještě snesla" - a ještě k tomu z pod poštáře vytáhla klíčky od klícky (že by si je tam nachystala schválně?), zacinkala s nimi a provokovala: "Že bych si tě ještě odemkla? Sice jsem už unavená, ale na chvilku bych tě v sobě ještě chtěla... ale ještě uvidíme - jestli se stihnu udělat tvým jazykem, tak asi ne..." :-) No neošidil jsem jí tím jazykem, za chvilku byla hotová a zase začala zlobit: "Tak nevím, asi tě už neodemknu, i když by sis odměnu zasloužil..." a pořád zvonila těmi klíčky :-) Tak jí říkám: "Schovej mi tu odměnu na příště, prosím!" a šli jsme spát :-D Usnul jsem úplně v klidu, nebyl jsem nadržený (to jsem až teď), jako kdyby ten její orgasmus v tu chvíli fakt uspokojil i mě...
Dnešek a víkend máme dost nabitý, navíc paní to chce fakt málokdy častěji než jednou za týden, tak mi něco říká, že to "příště" ještě pár dní nebude :-) Jestli ona fakt nečeká, až to nebudu moct vydržet a začnu navážno prosit... :-)

Zajímavý nápad s těmi pokutami... u nás by to asi moc nefungovalo, protože peníze máme už roky tak jako tak společné :-D

35

Tak jsem už skoro čtyři měsíce zamčen. Snažím se dělat vše, co si Paní přeje, neodporuji a snažím se moc nedotírat. Paní se to snad zamlouvá. Navíc asi pomohla i větší volnost v rozhodování o rodinném rozpočtu a případné finanční postihy za mé prohřešky, které mi vždy na konci měsíce sečte.

Žádná drsná domina z ní asi nikdy nebude, ale dovede si už se mnou lehce hrát, provokovat. Když nemá náladu a já se jí dotknu, když to nečeká nebo se jí to zrovna nelíbí, následuje postih. Odemyká si mě tak 2x do měsíce na klasiku, kdy mi občas vyvrcholit nedopřeje. Osobně se snažím jí uspokojovat orálně vícekrát za týden, ale moc to nejde. Buď nemá Paní chuť nebo je moc zaneprázdněna. Takže dosti trpím, ale snažím se  to vydržet. Na svou roli si ještě zvyká, ale už mě dovede uzemnit slovy, že je Princezna a tohle tedy opravdu dělat nebo zařizovat nebude.

Nejvíce mě dostala někdy před měsícem, kdy jsme spolu leželi v posteli a já jí šeptal, jak je božská. Najednou odhrnula deku lehce našpulila zadeček a jen s úsměvem na mě mrkla. Neváhal jsem a zabořil jazyk mezi její půlky. Byl to slast, po asi deseti minutách se otočila a následoval klasický orálek. Celého hotového si mě pak odemkla a dopřála mi pokažený orgasmus. Pak to zakončila slovy, jdi se umýt a šup zpátky pod zámek. Snad se to nějak dále posune a i kdyby ne, jsem za současný stav rád.

Hezký zbytek léta!

36

Moc vám fandím. Určitě se to vyvíjet bude. Těším se na další pokroky.