Téma: Statistika orgasmů
Ahoj,
Narazil jsem na Redditu na zajímavou statistiku orgasmů, vede si někdo něco podobného? ![]()
https://www.redgifs.com/watch/acceptabl … attlesnake
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Statistika orgasmů
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj,
Narazil jsem na Redditu na zajímavou statistiku orgasmů, vede si někdo něco podobného? ![]()
https://www.redgifs.com/watch/acceptabl … attlesnake
Ten excel zošit sa dá stiahnuť tu
https://happy-marriage.neocities.org/tracker
Majú to dosť premakané. Kedysi som si robil niečo podobné ale kvôli NNN.
překládal nebo přeložil by to někdo do CZ? (přání mé Madam)
Je to boží i ty stránky - kdybych měl kapacity přeložím... možná se k tomu někdy dostanu - své paní to přeložím soukromě ![]()
@LittleBabe to by bylo super ;-)
To vypadá zajímavě. Pracuju na překladu. Nejspíš to bude zítra dopoledne.
:-) užasné
Zdá se, že je to trochu větší sousto než jsem si myslel. Překládání se nejspíš trochu protáhne.
Tak jsem to zvládl. Soubor byl zamčený, ale já jsem ho zpátky nezamykal, tak bacha na jakékoli úpravy. Snad se tam nic nepodělalo. Každopádně se jedná o betaverzi překladu, takže prosím o otestování a nahlášení chyb (překlepy i chyby ve funkčnosti, které mohly vzniknout překladem). Přepisoval jsem jednak texty samotné a dále i některá nastavení ve zdrojovém kódu, takže chybička se vloudit mohla.
Užívejte. :-)
Já si vedu cudný kalendář. Něco podobného jako toto:
https://www.mediafire.com/file/uw6bifyg … .xlsx/file
Tady je aktuální kalendář MOJÍ cudnosti, kdyby to náhodou někoho zajímalo.
![]()
Hodně pěkný. Ty poluce tak trochu závidím.
Sedm dní bez klece. Co to je za výkyv?
Jednak jsem už nutně potřeboval ulevit si od dlouhodobé sexuální frustrace a současně jsem to odemčení využil k regeneraci sedřené kůže způsobené kroužkem.
Jinak ty poluce... Z těch osmi v tomto roce byla noční jen jedna z nich. Ty ostatní spontánní "orgasmy" se mi staly během dne buď při pohybu venku (takže místo toho, abych si je užil, tak trapas) a pouze jednou, když jsem byl doma (Ten byl skvělý. Během něho jsem zažíval ještě intenzivnější pocity než u normálního orgasmu. Bohužel ale bez následného pocitu uspokojení a úlevy, jaký se dostavuje při normálním.) Ty moje mimovolné ejakulace zkrátka přichází naprosto nečekaně a nedokážu je nijak ovládat. Prostě jen přetlak v koulích z dlouhodobého odpírání, který se potřebuje dostat ven. Není tedy až tak co závidět. ![]()
Chápu. Jinak klobouk vážně dolů. Mě se nikdy nic tak spontánního jako tobě nikdy nestalo. Nevím proč ale chtěl bych to zažít.
to Zamčený_Ocásek:
Moc pěkná tabulka :-)
Denní poluci jsem zažil jednou, ale nemohl jsem si také užít. Když přicházela v soukromí, tak jsem to nevydržel a začal si ho "honit" i s klecí. Takže to se nepočítá :-)
To dojení dildem si nějak plánuješ, abys vyprázdnil prostatu pravidelně?
A
Ja väčšinou komplet vytečiem pri čísle dva na záchode. Neviem či to nejak súvisí s prostatou...
Amoniak:
Na konkrétní dny dopředu si to neplánuji, protože nikdy dopředu nevím, jak se vyvinou okolnosti (zdravotní, pracovní, jakékoli jiný). Na konci roku si ale pro ten následující naplánuji maximální možný počet orgasmů, kterých smím dosáhnout a stejně tak maximální možný počet dojení. Pak si musím dát už jen pozor na to, abych si to všechno moc brzo nevyplýtval a po zbytek roku pak nebyl neuspokojený. :-)
Maximální možný počet plných orgasmů pro tento rok = 4. Maximální možný počet podojení = 12. Kromě předem daného počtu a způsobu uspokojení, které si nesmím v průběhu roku navyšovat to má všechno i svoje jasně daná pravidla, za jakých okolností smím dané uspokojování vykonávat. Například na dosažení plného orgasmu masturbací mám vždy pouze 30 sekund (včetně odemčení klece) s tím, že pokud ho nestihnu dosáhnout, tak se počítá jako orgasmus zruinovaný a současně nemám možnost náhrady. Jinými slovy se ten pokus vždy počítá jako provedený nehledě na samotný výsledek. Dojení má taky svoje jasná pravidla, ale to by bylo na delší povídání. Zjednodušeně řečeno i tam platí určité časové limity, počty přírazů, velikost používaných dild atd.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Statistika orgasmů
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB