1

Téma: "Stažené" varle po nošení PC

Ahoj,

zkusím to i tady, jestli někdo nemá podobné zkušenosti. Nosil jsem silikonový PC, nebyl problém ho mít celý den. Jenže jeden den jsem šel pěšky delší cestou domů, a pravé varle se mi chtělo vyvlíknout ven zpod kroužku. Bylo trochu otlačené, ale to nevadí, hlavní problém je, že od té doby ho mám stažené blíž k tělu a nejde se toho zbavit. Stalo se mi to před vánoci, 2x jsem byl u doktora a nikdo nic závadného neshledal. I proto mi to nedalo a pokoušel jsem to dál, i proto, že mi přišla Cobra z Ali. A tam, naposled, když jsem se pokoušel dostat se do kroužku, mi pravé varle dokonce zajelo do podbřišku a musel jsem ho prstem vyšoupnout ven. Máte někdo podobné zkušenosti? Co s tím?

2

Re: "Stažené" varle po nošení PC

To je úplně normální a fyziologické, když varle zajede do tříselného kanálu, odkud ho snadno dostaneš ven, pokud nevyjede samo. Mně tam někdy v chladnu zajede i samo, to skoro není cítit. Mnohem nepříjemnější  a bolestivé je, když mi varle vyjede na jedné straně z klícky a druhé tam zůstane. To potom musí klička co nejdříve dolů. Musím používat klícky s minimální mezerou mezi kroužkem a klickou.

3

Od tej doby alebo si si to len predtým nevšímal?

https://statcarewalkin.com/info/why-doe … -left.html

4

Ahoj, to se stává. Me taky občas zajede do trisla. Je to extremne neprijemne pri secu, kdyz jsem dole.