1

Téma: Zapomenutá klícka

Tak se mi včera stala z mého pohledu docela kuriózní příhoda. Přítelkyně mě nezamyká dlouhodobě, ale spíš na kratší období, v řádu dnů, podle nálady.
Přítelkyně měla zrovna docela hravou náladu, tak jsem si říkal, že to zkusím a zeptám se jestli by chtěla abych byl zamčený - celkem radostně souhlasila. Tak jsem se ráno zamkl a dal jí klíček. Měli jsme oba poměrně dost práce a v průběhu dne jsme na to tak nějak oba zapomněli.
Nikdy se dopředu neptám kdy mne odemkne, zaprvé to většinou bývá docela brzo a také to pak kazí takové to vzrušení, že člověk nikdy neví jak dlouho.
Na večer jsme ale měli na plánu saunu a to vždy přijde abych si klec sundal. Já se byl před saunou ještě projít a pořád tak nějak řešil práci, až jsme seděli v autě a jeli do sauny a mě došlo že jsem vlastně zamčený. Prošli jsme do šaten a tam přítelkyni říkám že jsme něco zapomněli sundat. Nejdřív se celkem upřímně zasmála s tím, že to mám blbý a že klíček nechala doma v mikině a že úplně zapomněla že mě má zamčeného.
Samotné saunování proběhlo v pohodě (i když srdce mi z toho adrenalinu občas bušilo jako o závod) , ona na mě párkrát mrkla s dotazem "co klícka?" ale jinak vše jako jindy, myslím že to ani nebylo vidět, jen v bazénku bylo potřeba dávat si pozor abych se tam moc nepromenádoval.

Skoro si říkám, že bych šel příště zamčený i dobrovolně a rád smile

2

Re: Zapomenutá klícka

Zdravím podobných zážitků už mám mnoho a poprvé to bylo opravdu dost ponižující ale na konec i dost vzrušující držím palce a ještě nuda pláž bych doporučil.