Re: johnx: Má vánoční cesta k cudnosti
Ahoj @johnx, tak jak to pokračuje?
Jsem tady nový, v lednu jsem navrhl zamknutí se a držení klíčků svojí manželce po dlouhých letech vanilkového vztahu, souhlasila a potěšilo mě, jak si klíček bedlivě hlídá, a jsme na tom zatím podobně - Paní stačí sexuální akce jednou za čas, má sice radost, že si nehoním sám jako dřív, ale jinak chce mít po téhle stránce klid :-) Taky jsem se musel naučit na ni pořád nedotírat, ráda se se mnou obejme, ale chce prostě míň než já, tak se musím hlídat :-)
Jinak se víc snažím v dománosti, pomáhal jsem a dělil si s ní práci samozřejmě i před tím, ale teď jsem si fakt nabral všechno, co se dalo (zatím mě nechce pustit k žehlení :-) ). Jinak jí moje klícky nijak nezajímají, nemá potřebu na ně koukat, jakkoliv to se mnou řešit, dráždit mě zamknutého, nic.
Přišel jsem za ní s tím, že chci, aby to mělo nějaké plus pro ni, takže budu dělat, co bude ona chtít, pomáhat, jak bude zvládnutelné, a ona bude řídit můj sexuální život a když bude spokojená, tak mě vypustí za odměnu nebo jenom, když bude nějaký sex chtít ona - takže Paní mi to řídí přesně takhle, že chce mít navařeno, uklizeno a v domácnosti okamžitě opravené věci a ne se mnou každou chvilku "skotačit" :-) A je prý takhle spokojená, to je pro mě to důležité...