1

Téma: Hledám povídky

Ahoj,
na internetu byly před časem dvě úplně skvěle povídky na téma pás cudnosti.
Nepamatuju si už název, ale jedná byla o studentovi, co se nastěhoval k paní, co si ho potom zotročila.
A druhá byla o dvou cigankach co si zotročili podnikatele ,kterého potkali v baru.

Znáte někdo ty povídky a nemáte je uložené v PC?

Díky moc.

2

Re: Hledám povídky

Dobrý den, přesně tyto dvě povídky též sháním,snad se někde najdou..

3

Myslím, že jedná se jmenovala Inzerát a druhá tuším Zotročen cigánkami

4

Jedna se jmenovala Zotročen cikánkami a druhá Inzerát. Obě povídky mám stažené a převedené do Wordu. Pokud mi do SZ napíšeš svůj email, rád ti je pošlu. Já naopak už několik let sháním povídku Alenka (Alena?), která před několika lety vyšla v časopise Pervers. Bylo to o tom, jak se vypravěč stal otrokem své kolegyně z práce.

5

Když budeš tak hodný, můj e-mail je vladapilc@seznam.cz
Děkuji mockrát

6

Zdravím,
tyto povídky jsem kdysi také četl. Velmi podařené. Pak ten web zmizel. Pokud mohu požádat také o zaslání - radimar@seznam.cz. Díky moc
Co se týká povídky Alenka (Alena), tak na první dobrou nevím, ale pokusím se hledat.

7

Vy, co již máte povídky na mailu, nechtěli by jste je vložit na tyto stránky do sekce povídky?

8

podporuji boříka!

9

Ahojda, rád bych rovněž požádal o zaslání těchto povídek. Pokud mi ji zašlete, rád ji zde zveřejním - když už jsem se tady kvůli nim zaregistroval smile

10

janis76@centrum.cz

11

Muzu poprosit taky? Josef.t@seznam.cz diky moc.

12

Je to opravdu pěkná povídka s těma cikánkama, je škoda, že ji tady nemáme.

13

Připojuji se k prosbě o zveřejnění povídek. Prosím.

14

Mohl by ji sem někdo nahrát? Nebo mi ji třeba poslat do soukromé zprávy?

15

Nemohl by někdo ty povídky (obzvláště tu druhou jmenovanou) dát k dispozici? Předem děkuji moc.

16

Zdravím,
povídku Alena o které je tu řeč mám. Jen to tak vypadá že už ji nikdo nechce.

17

Já mám zájem
a určitě nejsem sám

18

Já určitě taky

19

Ahoj, můžu také poprosit o zaslání povídky Inzerát do mailu? Díky... sm224@seznam.cz

20

Zdravím, před časem tu celkem úspěšně skončilo objevování zapomenutých povídek, tak jsem si vzpomněl také na jednu dobru. Viděl jsem ji před lety v časopise PERVERS a jmenovala se "Hazard". Nemá to někdo náhodou stažené?