1

Téma: Muratec: přišel jsem o jedno varle

Muj rok 2023.
Jsem uzamčení asi rok.
Oficiálně,zkoušel jsem i před tím.
Dobrovolně.
Mojí paní,začalo asi před rokem,
bavit považováni penisu a hlavně varlat.
Líbila se jí barva,tvrdost a citlivost.
Nic proti,mi taky..
Jenže..
Časy, byly delší a delší..
No jednou,byly varlata svázané celé odpoledne,
Pěkně do tmavě ruda..
Vše ok.
I druhý den ráno.
Ale,asi 3.den oteklé na dvojnásobek.
Nedalo se,ani chodit.
Urologie,vysvětlit,co se stalo.
Antibiotika chlazení,co druhý den kontrola..
Až mání doktorka,asi s láskou rozhodla.
Jedno varle musí pryč  a počkáme, jestli nešmiknem i ro druhé!
Už,jsem měl bolesti,že bych se zbavil obou,i s penisem..
Stalo se.Jedno vaječňak.
K věci.
Nevadí mi nahota před cizími ženám,
Když paní chce.
Najednou ..
No,už před operacím
Se byly podívat snad všechny sestry ve špitale.
Ale,to by šlo..
Po operací,chodila sestra co půl hodiny.
Na kontrolu,pokaždé jiná.
I sestry že školy..
No,ok.
Ale,kromě kousnutí, všechny !!
Prohmataly,zda se uřízle hojí
a,to neuřizlé,je normální..
A,to by člověk bral.
Ale.
Musím na kontroly.
Mám dojem,že systém dává schválně doktorúm
Možn9sti,vizuální i hmatové...

Zkoumají..
No,tonby šlo..
Dnes u praktické lékařky...
Obrátit,prohlídnout, prohmatat..
Aby,toho nebylo málo, nějakým zkusím,
Se pořád motala sestra.
Která nezavřela dveře,
Zjistil jsem při odchodu..
A,mela pěkný vyhled...
No,paní doktorce,se to pěkně povedlo..
Nejen stopování,al
e i výdej genetického materiálu,se povedl..

2

Re: Muratec: přišel jsem o jedno varle

Sory, ale píšeš to jak hotentot a nějaký imbecil, nevím z toho hlavu ani patu, možná kdyby to bylo napsáno jako od dospělého by to k něčemu bylo, takto vím jenom, že jsi přišel o koulí a posloužil jako pokusný králík sester, víc mě nebaví domýšlet. Fakt nechápu tupce, co neumí napsat česky pár odstavců aniž by to nevypadalo jak od žáka zvláštní školy. Hrůza

3

SubikTom: On už tu Muratec v minulosti psal, že omylem vyběhl za pošťačkou jen v pásu cudnosti a zrovna náhodou potkal na chodbě dvě sousedky, což v baráku se všeho všudy čtyřma bytama po jednom člověku (on a tři ženy) je teda fakt pech. Aby té smůly nebylo málo, tak hned o půl roku později se ožral na firemním mejdanu, ukazoval tam zamčeného pinďoura a hned několik kolegyní to zaujalo natolik, že si vyžádaly klíče. Těch klíčů neměl dost, tak musel za zámečníkem a ten jako na potvoru neměl ten typ klíče, tak musel koupit nové zámečky (asi jeden nestačil) a protože se asi bál, aby mu to pasovalo, tak mu nezbylo než to vyzkoušet přímo na místě před zámečníkem. Takže zámečník dost koukal. Nakonec ale odnesl klíče kolegyním a jedna z nich si hned pověsila klíč na řetízek mezi kozy.

Pak se na pět let odmlčel a po pěti letech psal, že už pět let pokaždé, když přijde jeho tchýně na návštěvu, jí musí zamčený v kleci líbat nohy, pak před ní skoro celé odpoledne masturbovat a nakonec se vystříkat na chodbě u vchodových dveří při jejím odchodu. Jeho paní takto ukazuje, jak pěkně si ho vycvičila, i různým dalším příbůzným, třeba švagrové. No a teď si nechal odumřít varle, a co nechceš, jako na potvoru všechny sestry ze špitálu si ho přišly prohlédnout! Osobně bych se nedivil, kdyby i zrovna souběžně měly praxe medičky z lékařské fakulty a mladé sestřičky ze zdrávky a všechny se taky musely jít podívat a poslechnout si výklad nějaké zkušené starší doktorky. K tomu navíc nejspíš přijela TV Nova natáčet reportáž, no prostě fakt strašný trapas.

Jakou on má smůlu, co?

4

Psáno volným veršem..Hotentot a imbecil ani náhodou...

https://cs.wikipedia.org/wiki/Voln%C3%BD_ver%C5%A1