1

Téma: Jak zůstat déle zamčený?

Ahoj,
potřeboval bych poradit. Už s klecí experimentuji nějakou chvíli, ale nikdy se mi nepodařilo vydržet déle než den dva. Máte nějakou radu jak se v kleci udržet déle pokud nemůžu sehnat nikoho na držení klíčků?
Případně jaká je nejlepší doba na první delší zamčení? Chtěl bych se do cudnosti ponořit více, ale moc to nejde. Budu rád za každou radu od toho jak klec více schovat aby nebyla tolik vidět, nebo jak ji udělat více bezpečnou tak abych se z ní nemohl dostat a byla to opravdová cudnost.
Předem moc děkuji za všechny rady.

2

Re: Jak zůstat déle zamčený?

Jsem v tomhle nový, manželka souhlasila s tím, že si mě zamkne, na konci ledna, po mnoha letech vanilkového vztahu. Před tím jsem se zkusil zamknout sám coby student na škole, to je dávno, a nedařilo se mi to... a upřímně, z vlastní zkušenosti musím napsat jednu nepříjmenou věc: Všechno je to v hlavě.

Neexistuje nic jako klícka, ze které nejde utéct. Pokud si představuješ, že se zamkneš do něčeho, z čeho se při nejlepší snaze nevykroutíš, tak to fakt fungovat nebude. Možná plnohodnotný pás cudnosti jako Latowski nebo Neosteel, ale to už je pak dost jiný příběh. Klícka je spíš něco jako pečeť, pomůže ti se udržet, z kvalitní a dobře padnoucí klícky je ten únik pracnější, ale určitě ne nemožný. Tohle je potřeba si urovnat v hlavě hned na začátku.

Pak teprve můžeš přemýšlet, jak se dostat třeba k týdennímu uzamčení - časový zámek, uložení klíčku někam mimo místa, kde se ten týden budeš pohybovat, nebo si prostě najít profi dominu a domluvit se s ní na scénáři nebo dlouhodobější spolupráci. Nebo si to srovnáš v hlavě tak, že se zamkneš, klíček dáš doma do šuplíku, hodíš si kostkama, padne ti 10 dní, a tak ten šuplík poctivě 10 dní neotevřeš a za tu dobu budeš přemýšlet, jak to v té klícce zvládnout, čím se zabavit a co užitečného v uzamčení dělat, než jak se z té klícky dostat...
Vždycky to ale bude do velké míry o tom, že se ty sám rozhodneš v té klícce zůstat. Být zamknutý nuceně někým jiným bez možnosti s tím sám něco udělat, je s odpuštěním spíš masturbační fantazie - ano, taky jsem takové měl :-)

3

Nuevo: doporučuji postup, který jsem zkusil já. Dej ten klíček v nějaké zapečetěné/zalepené krabičce či obálce nějaké ženě z tvého okolí s tím, že si u ní potřebuješ něco nechat na pár dnů, abys to neměl v dosahu. Prostě něco zkoušíš a uvidíš jak to dopadne, nebo další způsob nech to takto v krabičce u někoho v rodině, že jsi "jako" zapomněl při návštěvě u příbuzných, kteří bydlí natolik daleko, abys k nim jen tak ze dne na den nedojel - tohle jsem kdysi zkusil já a fungovalo to. Samozřejmě ultrasafe a jen za pomoci sám sebe je nejjednodušší koupit si box s časovým zámkem ale to něco stojí. Napadá mě ještě lowcost varianta ale méně bezpečná poslat si sám sobě poštou dopis s klíčkem, třeba z domova zase domů, anebo do práce. U jednoho mého suba jsem pak třeba také chtěl, aby klíčky nechal v obálce v jedné dobré restauraci na baru, kde je pro mě měli uschovat k vyzvednutí, abych mu je pak doručil a otevřel ho, ale to vyžaduje vyšší míru odevzdanosti a proniknutí do role zamčeného suba.

Tichošlápek: já teda po několika letech odhodlávání šel na PA piercing a teď vybírám PA klec. Nakonec to bylo absolutně v pohodě a velmi rychle se to zahojilo. Absolutně žádné komplikace při ani hned po zákroku, a od té doby také ne. Trochu jsem se obával vyšší citlivosti na infekce, když jsem na respirační nemoci poměrně náchylnější kvůli slabší imunitě, ale nenastalo ani to. V pohodě zahojeno bez nejmenší komplikace. Ty obavy z toho jsou přeceňované. A proč to píšu? Protože z PA klece se ven fakt nedostaneš. Absolutně ne. Samozřejmě můžeš zkoušet vibrátory a jiné podobné věcičky, ale to beztak stojí za prd, takže tě to brzy omrzí vůbec zkoušet. Nehledě na to, že s tím PA hákem to údajně až tak příjemné není. Nemám to ale ještě vyzkoušeno v takové PA kleci, protože ji ještě vybírám. Přeci jen investice do klece skoro za 10 tis Kč není radno uspěchat. Zatím s tím piercingem z normální klece vím jen to, že jakákoli stimulace se zamčeným penisem v kleci s nasazeným piercingem je o hodně horší a skoro až nepříjemná, takže to nedělám. V PA kleci to bude otázka, ale odhaduji že to taky nebude moc zajímavé.

4

@ElandJe: Uznávám, z PA klece se člověk jenom tak nedostane - to jsem si neuvědomil, protože ten piercineg nemám :-) Pořád je zde ale problém s tím, kdo mi pohlídá klíček... ten nápad dát ho na určitou dobu v obálce nějaké své známé je ale moc hezký!
To s tím vibrátorem, že je v kombinaci s PA nepříjemný, je pro mě taky zajímavá novinka. Psal jsem to tady jinde na fóru, mě pokus o erekci dost bolí i bez PA, takže vibrátor se mi zamknutému nechce zkoušet ani tak, prostě dokud jsem zamknutý, tak se snažím nevzrušovat jakýmkoliv způsobem...

5

@Tichošlápek Jé,  děkuji za tip s kostkami! To mě vůbec nenapadlo a to jsem aktivním hráčem DnD smile U mě není problém s hlavou,  když si řeknu,  že vydržím týden,  tak to vydržím,  ale chyběl mi v tom ten  prvek náhodnosti  a překvapení  smile S cudností začínám a tak hledám jakoukoliv inspiraci.

6

@ElandJE
>z PA klece se ven fakt nedostaneš.
Každá klietka má zámok a ten sa dá odomknúť aj bez kľúča...

7

Giuseppe: tak to zkus ;-) Ja to už zkousel a neslo mi to. A pokud by se ti to nakonec povedlo, tak to tvoje Paní zcela jistě hned pozná, ze mas menší citlivost a nadrzenost, horší chovani a navic i méně teces a milking bude slabší, tak budeš mít velky problem. To nevysvětlis. Následovat bude minimálně zabezpečení standardní protahovaci lankovou plombou, která se dává do zámku a pak stahuje a pečeti. Takove sezenes za par korun - jedno odemceni za týden až dva bohaté stačí, takže se to ani neprodrazi ;-)

8

@ElandJe
Však jasne, ja len hovorím, že pás cudnosti z ktorého sa nedá dostať von neexistuje, pretože vždy sa dá vyháčkovať zámok. Ak si zamknutý zo "strachu" zo svojej pani, tak to už nie je mechanická odolnosť smile

9

Pokud se tam dá ta plomba jak používáme občas s přítelkyni když chce mít opravdu jistotu tak se z toho opravdu dostat nedá aniž by to poznala.

10

Fencek: přesně ;-)

11

@Giuseppe: To je opět zpátky k tomu, co jsem psal na začátku: Buďto chci být svojí paní podřízený a poslechnout její zákaz a klícka mi pak jenom pomáhá tohle dodržet, nebo hrajeme "kdo s koho" a pak se čistě technicky dá dostat z čehokoliv, jenom s různou pracností. Většinou ale, když klíčnici / klíčníka takhle podvedu, tak to pozná. Stejně tak pokud se zamykám sám, byl bych zklamaný sám ze sebe, že jsem selhal a nevydržel podle plánu.

Jinak "pomoct si" PA a tou plombou samozřejmě chápu, to je zase druhá stránka věci, že chci cítit tu bezmoc a to, že jsem zapečetěný a nemůžu se uvolnit jenom tak.

Osobně jsem si třeba vyzkoušel, že vytáhnout pindíka, kdybych si chtěl vyhonit, můžu téměř z jakékoliv klícky. Klícku nesundám komplet, ale podvádět v ní jde. Pro lepší pocit jsem si proto pořídil řetízek kolem pasu, který mi klícku drží těsněji u těla a je na ní navléknutý tak, že bez odemknutí klícky jednoduše sundat nejde. Z klícky se díky němu vylézt nedá, musel bych nejdřív překonat ten řetízek. Dokázal bych to? Jak nic, je to jenom trocha práce navíc. Budu to zkoušet? Nebudu. To vědomí té trochy práce navíc mi stačí. Aby byl ten řetěz opravdu "nepřekonatelný", musel by být strašně tlustý se svařovanými oky, ne že by to nebylo realizovatelné, ale dost by vadil pod oblečením a celé by se to nosilo dost špatně, a to už mi za to zase nestojí. Nevím, jak líp to popsat :-)

12

@Helios: Tak to jsem rád, že jsem někoho inspiroval :-)
Ještě i pro ostatní, kteří třeba ani nemají vhodnou kostku, mrkněte na spinthewheel.io ;-)

13

Všechno je to o vůli. Jako jasně, můžeš si klíče od klece nějak znepřístupnit, ale i bez nich se z klece můžeš BOHUŽEL dostat (až na vyjímky výše zmíněné), když budeš chtít. Zkrátka rozum a instinkt ti radí, ať se zamkneš, ale tvůj penis a nadrženost se tomu brání a jde jen o to víc naslouchat svému rozumu. :-P

14

@Nuevo: "Případně jaká je nejlepší doba na první delší zamčení?"

Z dálného východu (tantrismu a taoismu) pochází vzoreček pro určení, jak maximálně často by měl muž mít ejakulaci  (nesnaží-li se zrovna manželé o zplození miminka), aby se nevyčerpával nadměrnou ztrátou semene. Je to věk násobený dvěma a dělený desíti. Muž ve třiceti letech by tedy měl mít vyvrcholení s ejakulací maximálně jednou za šest dní. Proto doporučuji stanovit si dobu prvního "delšího" uzamčení podle tohoto vzorečku.

15

Vernovka: A jde o ejakulaci anebo o celkove vyvrcholení, takze plnohodnotny orgasmus? Pouhý výron  semene a ztráta veškeré te sexualni energie pres orgasmus musí byt rozlišena…

16

@ElandJe: Uvedený vzoreček stanovuje minimální dobu bez výronu semene. Orgasmů během ní muž může mít, kolik mu manželka dovolí. Ovšem musí jít o suché orgasmy – tj. bez ejakulace.

17

Vernovka: Už jsem měl mnoho ejakulací bez orgasmu, ale jak jsem starý, tak orgasmus bez ejakulace naštěstí ještě ne. Pokud vím, tak suchý orgasmus zdravotní problém.

18

Já teda úplně nevím co vlastně ten suchý orgasmus je. Může někdo vysvětlit prosím?

19

@Fencek: Suchému orgasmu bez ejakulace se věnuje Mantak Chia mj. ve své knize Rozvíjení mužské sexuální energie - Taoistické tajemství lásky. Odkaz na ni dávám níže. Nejsme s manželem žádní ezoterici, je třeba si ji při čtení v hlavě "překládat" do jazyka západního člověka 21. století. Autor též natočil nějaké rozhovory na youtube. V principu se jedná o to, že určitým blokujícím mechanismem, např. tlakem prstů na perineum, ale především stažením svalů pánevního dna při tzv. velkém tahu, se během orgasmu zabrání ejakulaci.

Muž je po takovém orgasmu nabitý energií a při chuti ještě víc než před začátkem milování. Zároveň však, jak říká manžel, pocítí úlevu od palčivé potřeby dospět k výstřiku semene, která vrcholnou část pohlavního styku provází.

Viz Kapitola 8: Tajemství zadržení semene (str. 123), z ní pak Vnější uzamknutí – metoda tří prstů (str. 128) a Tajný postup pro zablokování ejakulace při velkém tahu (str. 137)
https://mmmiro.wordpress.com/wp-content … nergie.pdf

@Honzlem: Pokud má muž urologické potíže, měl by se předtím, než začne zkoušet tyto praktiky, poradit s lékařem.

20

Takže pokud to dobře chápu tak k ejakulaci jako takové dojde a semeno neputuje ven z penisu ale přepustí do močové trubice.

21

Teď jsem se k tomu dostal a vpodstatě mám techniku tří prstů vlastně dávno objevenou a několikrát úspěšně vyzkoušeno.

22

@Fencek: Manžel říká, že to, na co se ptáte, je tzv. retrográdní ejakulace. Při pokusu o velký tah k ní prý dochází tím více, čím méně jsou svaly pánevního dna trénované. Manžel, když někdy zanedbával cvičení, to prý cítil, jak mu sperma proniká do močového měchýře, ale rozhodně prý všechno semeno do močového měchýře neputuje. Cílem uzavření "bodu za milion dolarů" (vnějším tlakem prsty nebo stažením vytrénovaných svalů pánevního dna) je naopak zadržet pokud možno všechno semeno ve vnitřním pohlavním ústrojí – ne je později vyčůrat.
https://www.youtube.com/watch?v=CBIVsuY8Y3U

23

Děkuji za vysvětlení a za video. Skoro už ejakulaci udržím jen stažením svalů ale vždy to není stoprocentní a něco vždy ukápne mimo. Pomocí třech prstů mě to šlo snadno a vše zůstalo uvnitř.

24

Uvedenou techniku tří prstů - znám asi od svých 16ti let. Teď mi to dost objasňuje.

25

Btw mám to raději bez orgasmu ale s ejakulací.