Téma: Ošetření po holení
Zdravím, máte někdo tip jak ideálně ošetřovat oblast rozkroku po oholení, případně jak předcházet pupínkům, či opruzeninám v této části těla ?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Ošetření po holení
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím, máte někdo tip jak ideálně ošetřovat oblast rozkroku po oholení, případně jak předcházet pupínkům, či opruzeninám v této části těla ?
Já to neřeším. Pupinky skoro nemám a když náhodou jsou tak se mi to najednu stranu vlastně i líbí protože jde vidět že se holim dohladka.
Pupínky se mi taky dělají. Někdy víc, někdy míň. Neřeším. Pokud je nechceš, tak hol po směru růstu. Nebudeš sice oholený úplně dohladka, ale nebudeš mít pupínky (nebo jich alespoň nebudeš mít tolik.) Pokud chceš holit proti směru růstu, neboli úplně dohladka, tak doporučuji.
1) Vždy používat novou žiletku. Čím novější (a ostřejší) je, tím méně pupínků se ti udělá.
2) Při holení nespěchej. Hol se krátkými a plynulými tahy a příliš netlač.
3) V oblasti třísel, kde se pupínky dělají nejvíc, hol napřed po směru růstu a posléze do stran. Budeš tak oholený téměř dohladka a s minimem pupínků.
dost nám doma na to pomáhá gelové antibakteriální mádlo před nanést 5 minut nechat napěněno, pak umýt oholit a po oholení znova nanést a nechat pět minut, zredukovalo se to díku tomu u nás o 80 až 90%
Nakonec nejlepší varianta je myslím laserová epilace. A je klid. Sice by to ještě nějaké ošetření chtělo po pár letech něco roste, ale halvní rozdíl je, že nezarůstá. Za ty peníze to rozhodně stálo.
Mám dobrou zkušenost s cukrovou pastou.
Pokud po oholení máš pupínky, vyrážku, tak je to alergická reakce na třeba holící pěnu. Vyzkoušej holení jen na mokré pokožce nebo max namydlené mýdlem. Pokud pak budeš holit pravidelně, kůže si zvykne. A na ošetření třeba dětský pudr nebo Sudocream.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Ošetření po holení
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB