1

Téma: Silene horko vs. CB6000s

Ahoj,

muze mi nekdo rict, jak zvladate tohle silene horko v pase? mam CB6000s a uplne magorim z toho horka.. zaprve to trochu je citit.. prece jen hygiena pres den i pres veskerou snahu neni jednoducha... al hlavne se silene v nem potim.. mate nejakoiu fintu jak to resit?
Vim, ze by to chtelo kovovy, ale bud jsou moc tezke nebo dlouhe, takze jsme zatim s zenou zadny nevybrali sad

Mate nejakou radu?

Diky za vse...

2

Re: Silene horko vs. CB6000s

Jo, horko je sviňa a moc s ním nenaděláš. Mě se osvědčilo být vyholený a pokud to jde, tak trávit čas jen v kraťasech na ostro.

3

Přesně tak, jak píše davidt. Vedro nás kosí všechny, zamčené i nezamčené, ale takhle se to zvládnout dá. Jen je asi na vedro lepší mít nějakou větratelnější klícku, např. Spiderwire2.

4

No vyholeny jsem zcela, s tim neni problem, spise mi jde o poceni mezi plastovou trubici a kuzi.

Nad kovovym jiz s zenou nejaky cas premyslime, jen je to vetsi investice a zadny neni tak maly jako 6000s.

5

subbi napsal:

No vyholeny jsem zcela, s tim neni problem, spise mi jde o poceni mezi plastovou trubici a kuzi.

Nad kovovym jiz s zenou nejaky cas premyslime, jen je to vetsi investice a zadny neni tak maly jako 6000s.

Spiderwire 2 neni zas až tak velkej.