1

Téma: Nemocnice

Zdravím. Potrebuju poradit. Mám jít do nemocnice na nějakou operaci nic co by se týkalo penisu a okolí. Zajímá me jestli když budu mít klec jestli to vadí popřípadě jestli to doktoři nějak zjisti. Nikdy před tím jsem na operaci nebyl vůbec nevím jak to probíhá a klec se mi sundavat nechce myslím ze bych se neuhlídal. Aktuálně sem v kleci 4 měsíce a nechtěl bych si to tímto pokazit

2

Re: Nemocnice

Na každu operaciu, ktora je v anestéze ideš nahý.

3

Jak již bylo psáno. Na operaci jdeš defakto nahý (máš na sobě pouze anděla). Navíc se při každé operaci může něco po.srat a klec by v tu chvíli lékařům docela vadila. Neblbni a alespoň do nemocnice si jí sundej.

4

Ach jo, chlapi, myslete taky občas hlavou a ne ptákem.
I 24/7 zamčený otrocký cuckold je pořád jenom hra a tu je potřeba skončit, když jde o zdraví. smile

5

Ahoj, přesně tak, svlečou tě do naha, umyjou, na příslušných místech potřou nějakou dezinfekcí nebo co to je za látku a přikrytého přivezou na sál. Jako v principu by to asi vadit nemělo, protože při nehodě nebo nějakém vážném zranění by se mohlo stát že bude mít dotyčný klec, ale asi bych sundal když o tom víš, jenom na operaci a pak hned nasadit. Ale samozřejmě to záleží na Madam, umím si představit že se s tím doktoři vypořádají i tak. Pak napiš jak jsi se rozhodl a jaké byly případně reakce, jsem zvědavý smile Nevím co ti budou dělat, ale co si pamatuji, tak po operaci chtěli abych se vymočil a jelikož jsem se nemohl hýbat a byl jsem po narkoze mimo dost ještě, tak to byl dost problém i tak, ne ještě s klecí... Ale opravdu nevím na co jdeš, kolik ti je, do jaké nemocnice atd atd...

6

Noo. Raz v nemocnici som dostaval infuzie, neplanovane, a sestricka mi pomahala s bazantom... smile bola by asi soknuta z pasu...

7

Jo, vadí to. Něco se posere, nouzově budou potřebovat CT/MR, zavést cévku, zkontrolovat prokrvení kvůli ztrátě krve - problém. Kdyby nic, minimálně to uvidí zdravotní sestra, což statisticky nebude mladá prsatá domina jako v pohádkách na netu, ale šedesátiletá paní, která se těší do důchodu a na vnoučata a ty nemáš právo jí obtěžovat svojí (naší) úchylkou.

Před zákrokem budeš ve stresu, po narkóze budeš grogy, na pokoji jsou další pacienti, pořád tam někdo chodí. Na honění nebude prostor ani nálada, nechtěné tření vyřeší vhodné spodní prádlo. A kdybys to stejně nevydržel, tak ono se popravdě taky hovno stane.

8

Jestli jdee na zavaznou operaci hlavy, michy, nebo cehokoliv jineho, ano vadi.

Ale jestli jdes na vyndani nejake bradavice ci pihy, kdy za 1/2h opoustis nemocnici, tak to asi nevadi...