1

Téma: Mazanie do klietky - alebo preco sa koza supe

Cudnosti zdar, panove.
Otazka: Cim mazete? Ja mam teraz kovovy HT5 a mazem bio kokosovym olejom. Penis aj pod kruzkom semeniky. Mazavost je dobra, ale po niekolkych dnoch mi obelie koza, a ked ma dnes odomkla po 9tich dnoch, tak mi ta koza zlieza dole. Vobec to neboli, trosku stekli, ale vyzera to strasne. :-) Najhorsi je zalud, ale to iste aj pod kruzkom. Po zlozeni klietky to stmavne, stvrdne, a zide dole. Bud to robi kokosak, alebo celkovo zavretost a vhlkost? Cim mazete vy?

2

Re: Mazanie do klietky - alebo preco sa koza supe

Mohl by to způsobovat ten bio olej, který může mít i nežádoucí příměsi. Někdy bio není moc bio. Já mažu dvakrát denně indulonou a kromě malého otlakům na kořenu dobrý. Žádné loupání kůže. Každý den ale sundám PC na hygienu a klícky střídám. Nedávno jsem měl odřeninu na šourku, ale bylo to způsobeno nedostatečným mazáním. Někdo nedávno doporučoval lékařskou vazelínu a dal by se použít i dětský olej, který je více kontrolovaný na nežádoucí příměsi.

3

Ahoj, čas od času používám B-pathen - pokud je kůže zarudlá nebo tak.
Jinak na mazání kůže pod kroužkem pravidlně používám obyčejnou vazelínu, co kupuju v drogerii. Je hustší a mám pocit že déle vydrží.
Zkoušej - den dva jeden přípravek a sleduj, co Ti nejvíc vyhovuje.

Nejlépe se mi osvědčil lubrikační gel. Když se špatně vstřebává a špatně schne, tak vydrží mazlavý až do rána. Chce to ale vybírat zejména lubrikační gely, které jsou primárně určený na anální sex, protože ty vydrží na kůži nejdéle.

5

Dakujem za odpovede. Neskusal niekto silikonove lubrikanty?
Míla: primesami to nebude. Mal som rozne bio v priebehu casu, vratane nemecka. Skor druh tuku.
Medvidek: Vazeline dam sancu.
Zamceny_ocasek: daky analny mame, vyskusam. Vdaka.