Téma: Ve Spárech Madam: Z deníku čubky
Dnes, díky internetu, a jde poznat kde kdo, a já poznal fajn holku. Pokecali jsme, napsali jsme si o sobě. Protože to bylo na jedné speciální stránce, už jsem znali, v jakých rolích vystupujeme. Já se tam prezentoval jako dom a ona jako submisivně. Ukázalo se, že oba jsme switch. A později jsme začali mluvit, co to pro nás znamená a co máme rádi v těch rolích.
Dodával jsem, že se cítím dominatně v posledních dnech a že jen tak neswitchnu, že jestli chce mít nade mnou moc, tak mě musí zlomit, například tím, že mě přepere. Když došlo na naše druhé setkání, ke kterému už docházelo více k fyzickým interakcím, přišlo z její strany pokus mě v posteli přeprat. Nechtěl jsem ji to dát zadarmo, ale jakmile jsem viděl, že se pokouší dostat nade mě, byl jsem připraven tam strčit koleno. V následujícím okamžiku jsem si ale neuváženým krokem přilehl ruku, kterou bych potřeboval, abych se lépe bránil. V tom mi chytla mou volnou ruku a sedla si na mě tak, že jedna ruka zůstala pode mnou a já skončil v její držení. „Tak co, budeš moje malá čubka?“ řekla, a já cítil vnitřní vzrušení a začervenal jsem se. Nenapadlo mě nic lepšího, než odpovědět: „Ano, budu.“ Ušklibla se a dodala: „To jsi mi to dal celkem snadno.“ Odpověděl jsem: „Co mám dělat, když mám ruku pod sebou, nemám se jak bránit.“
A tak začalo moje role její čubky, jak se ukázalo, celkem rychle toho využila a skončil jsem bez trika a začala si se mnou v posteli hrát, škrábat a lechtat. No, brzo přišlo na spodní část těla a já zůstal nahý a ona oblečená. Když jsme si povídali, co kdo máme rádi, nedokázal jsem neříct, že se mi líbí pás cudnosti. A během mého ponižování jsem musel ukázat všechny klece, co mám doma, a následně si vybrala, kterou si mám nasadit spolu s análním kolíkem. A trápení pokračovalo. Bylo to naprosto krásné a já si to náramně užil, i na ní jsem viděl, jak si to užívá. Moje celé tělo bylo jejím hřištěm.
Poté přišla na řadu odměna v podobě orgasmu, zkusila na mě použít magic wand, která k mé smůle se vybila, naštěstí jsem byl rád, když jsem mohl ven z klece a mohl jsem za její asistence, když se hrála stále s mými koulemi, udělat. Bylo to krásné a mně se to moc líbilo.
Pak mi zase řekla, ať si vrátím klec, a musela už jít a já zůstal zamčený.
Naše další dny probíhaly v úkolech na dálku, jako její čubka jsem dostal zákaz si dělat dobře. A svojí Madam musím poslouchat i když nejsem zamčený. Vím, že by následoval trest a mnohem raději si užiju odměnu. Jeden den jsem následně musel ji s klecí navštívit a s análním kolíkem v práci. A další podobné úkoly. Někdy mi i dovolila orgasmus. Ale přišel den, kdy se rozhodla mě držet bez orgasmu, ač potřebuji a mám rád uspokojení a když vyjde sperma ven v podobě pokaženého orgasmu nebo trápení prostaty. No a to jsem občas za odměnu dostal a jako správná čubka vše, co ze mě vyšlo ven, musel jsem spolknout. Nikdy jsem si nepřál, i když mě tento způsob ponižování vzrušoval, tak jsem celkem rychle se naučil tuto část přijímat a začalo mi dokonce chutnat, když je zrovna sladké. Beru to jako odměnu, když mi Madam dovolí pokažený orgasmus. Už je to více jak měsíc, co jsem neměl normální orgasmus, a mám s přestávkami na sobě klec. Každé vzrušení bez klece si užívám, je to příjemné, mám chuť si pořádně udělat v mé hlavě, ale vím, že nesmím. Každé vzrušení v kleci, které přijde, mě klec trestá a nedovolí mi to. To jsou moje dny a já jsem rád za tuto roli, že můžu pro svoji Madam sloužit.