Re: Můj sen na obrázku nebo fotce
Ta poslední fotka je u nás největší ponížení. Jen tak dál.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Zajímavé odkazy » Můj sen na obrázku nebo fotce
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ta poslední fotka je u nás největší ponížení. Jen tak dál.
Mě se to naopak moc líbí. ![]()
Alexandr400, prosím, tie obrázky so slovenským prekladom, odkiaľ to máš? Myslím aj s tou slovenčinou, je azda nejaké slovenské fórum, blog, alebo niečo podobné, kde sú takéto obrázky?
Som prekvapený že sa také veci dostávajú aj k nám, to je super.
Ok kolegy z tohoto fóra. https://odopieranie-orgazmu.blogspot.com/
A když už sem přispívám, tak přidávám aspoň svoje oblíbené chatity meme. Takovouhle holku bych rád potkal.

Jednoduchý překlad:
Poslouchej, chci aby jsi se zamkl do pásu cudnosti a dal mi klíč.
Nebo řeknu tvojí ženě, že jsi se mnou flirtoval.
Stači jedna textovka. Tak buď hodnej kluk a poslechni svou novou klíčnici.
Ďakujem.
Tomuhle říkám skutečná romantika:
Rád bych našel takovou, co se na mě bude takhle dívat. ![]()
Tentokrát to není můj sen, ale spíš taková velice zajímavá ilustrace. Taková vztahová zajímavé verze politického kompasu. Nejsem si jistý, zda se to hodí do rubriky "Můj sen na obrázku nebo fotce", ale jiná obrázková rubrika tu pokud vím není.

Zdravím. Posíám zase pár hezkých obrázků, které vyjadřují naše (nebo minimálně moje) sny. ![]()

Slyšela jsem, že ho máš malýho. Tak ho zamkněme.

Jasně že ti to můžu říct znovu brácho. Žádný odemčení nebude.
A tady přidávám ještě pár bonusových, většinou se sissi tématikou. ![]()

Zamčená sissi je šťastná sissi.

Zrzka: Hodný holky nestříkají.
Brunetka: Zlobivý holky nemůžou stříkat.

Maminčina malá princezna

Služba jakou společnost potřebuje.

Blondýnka: Jsi si jistá že takovou násadu zvládneš?
Brunetka: Nezáleží na tom co si myslím. Teď jsem jenom hloupá šukací hračka, kterou můžeš používat jak jen ti to bude vyhovovat.
Blondýnka: Hádám že to znamená ano.
Ó ANO!

Dámská šatna
Zdravím ještě jednou. Dejte mi prosím vědět, jestli vás tyhle obrázky ještě zajímají, popřípadě jestli oceníte ty překlady. Případně mi můžete napsat na jaké téma mám obrázky vyhledat a nebo (úplně nejlépe) sami nějaké přidejte. Děkuji a zase někdy.
P.S. Zábavné otázky budou, ale zatím nestíhám.
Za mně - obrázky mně zajímají a s ohledem na mé "znalosti" angličtiny velmi oceňuji, že jsou přeložené. Těším se na další.
Obrázky jsou super.
Většinou to bývají základní anglické fráze, který si inteligentní člověk dokáže přeložit, nicméně když to je česky, tak se to lépe čte a vnímá ten obsah, když nemusíš přemýšlet nad překladem :-)
Zdravím. Po delší době jsem se zase probojoval k nějaké aktivitě pro toto fórum. Rád bych vám znovu nasdílel některé své oblíbené obrázky, které ukazují to, o čem sním.
Tentokráte jsem se rozhodl sestavit z obrázků příběh. Tak ať se vám líbí. ![]()
Příběh cudnosti obvykle začíná nějak takhle. Nepříjemným zážitkem, po kterém nastává životní změna:
Tvůj život se změní od základů:
Ano. Musíš!
Povinná cudnost obrátí váš život naruby, a co je nejhorší, máte pocit, že pro všechny holky jste jen ubožák v kleci:
Časem se v tom ale naučíte chodit:
Masturbace s cudností nekončí. Jen se mění její forma.
A pak se na vás usměje i to štěstí. Najdete si skvělou holku, a než se nadějete, bydlíte spolu.
Vše se ale nezmění, a vy jste stále zamčení v kleci, jen nad vámi má moc někdo jiný:
Moc
Cítíte se, že nejste svobodný člověk, a skrze klíč na jejím krku jste vození jako loutka:
Jste otrokem a jediným vaším potěšením, je činit potěšení své Paní:
Časem si však uvědomíte, že ona vás má opravdu ráda, a dělá spoustu věcí, jen aby vám udělala radost:
Vidíš? Říkala jsem ti to. Cudnost nám nezabrání, mít každý večer sex!
A vy pochopíte, že váš život je perfektní takový, jaký je. A že jste v něm šťastní. Skutečně šťastní.
Protože jak všichni víme:
Zásnubní prsten je jen symbol. Ale tahle ocelová klec zajistí, že mě budeš navždy milovat, ctít a vážit si mě.
:-)
Pěkné!!!
;-)
Ahoj všem,
na tohle fórum mě přivedl manžel, kterého už docela dlouho zamykám do pásu cudnosti. A když jsem viděla že se sem dávají i obrázky různých představ tak také přispěju svou troškou do mlýna.
Žijeme ve vztahu hotwife - cuckold a tyhle obrázky dělám hlavně pro něj, abych ho mohla dráždit a ponižovat i když zrovna nemám fotky nebo videa z akce se svým milencem. Ale čím dál tím víc přemýšlím, zda je neprezentovat i někde na webu.
Budu ráda za váš názor, pokud se bude fotka líbit, můžu přidat další, i s tématikou cuckoldů:-)
Hezký den!

Také zdravím. Určitě přidej nějaké fotky s tematikou cuckoldu kde muž nosí pás cudnosti.
Tak ještě jeden s tématikou pásu cudnosti

No pěkné.
Vám se ty fotky od Rozverné Evy ukazujou? Na link nejde kliknout, a když si zkopíruju, tak mi server řekne, že fotka už není dostupná.
Ahoj,
nevím proč už se tu fotky, které jsem sem dala neukazují. Dám sem teda odkaz na celou galerii, kterou jsem vyvěsila. Ne všechny obrázky jsou tam ale s tématikou pásů cudnosti, je to hlavně o hotwife - cuckold vztahu.
Hezké! Jen tak dál!
Tady se to neukazuje proto, že kolegové z Imagefapu nechtějí aby se na jejich obrázky koukali lidi na jiných webech. Ale super, že někdo z ČR tvoří na imagefapu captions obsah, velmi cením! ... Další legendární český tvůrce je pak nullzero - https://www.imagefap.com/organizer/404462/CZ-Captions ![]()
Snad to nebude porušení autorských práv, ale některé obrázky jsem si vytiskla, zarámovala a visí mi v ložnici ![]()

Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Zajímavé odkazy » Můj sen na obrázku nebo fotce
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB