1

Téma: Noční erekce, sport

Ahoj začal jsem nosit CB-3000 a chtěl bych se zeptat jak zvládáte noční erekce?? A co při sportu. na kole třeba nebo tak..? Je to pohodlné s CB??

2

Re: Noční erekce, sport

Jestli se ti těžko zvládají noční erekce, tak věř, že si časem zvykneš. Lépe řečeno tvé tělo si zvykne a bude to určitě lepší a snesitelnější.

Na kole se s tím jezdit dá a nevadí to. V terénu to chce trochu opatrněji přejíždět nerovnosti a na silnicích to jde bez problému. Taky jezdím na inlajnech a v pohodě, úplně na to zapomenu. Jiné sporty nedělám, nic kontaktního, tam by to asi bylo komplikovanější.

3

Tak snad si co nejdříve zvyknu. V tom pásu budu půl roku v kuse tak snad to vydržím. Ale na squashi to asi nebude nejpohodlnější co?

4

squash nevim, ale ja mam cb6000s uz cca 5 mesicu 24/7, jen jednou tydne dolu, hygiena, bez honeni a orgasmu a zpet pod zamek, jednou mesicne orgasmus.. a zadne problemy s nicim nemam.. takze bych to videl v pohode. Nocni erekce za par tydnu nejpozdeji odezni, vubc nebudes tusit ze mas pas.. ale vzdy se ti ozve kdyz budes mit neslusne myslenky...
uz jsem s tim projel par statu na sluzebkach.. jen jednou jsem na jednom levnem hotelu nechal odemcene dvere od spolecne koupelny a jeden pan tam vesel a jen vytrestil oci (to se manzelka nasmala kdyz jsem ji to vypravel).
Pokladal jsem v nem venkovni dlazbu, bezne v tom sekam, uklizim dum... proste uplne v pohode.. sport nedelam, ale kdyz zvladnu tohle, nevidim v tom problem smile

5 Naposledy upravil: fux15.petr (13.6.2014 13:01:23)

Tak sportování se dává docela dobře jen některý sporty asi budu muset vynechat pac to někdy není příjemný. Přítelkyně si myslí že v CB-3000 nejsem dost jištěný proti sundání. Tak se chci zeptat jak je pohodlný např. třeba CS-100 na dlouhodobé nošení? Chtěla abych měl podobný pás tomuhle aby měla větší jistotu. Poradíte?

6

CB3000 je bezpečný docela dost proti sundání. Když budeš nosit větší kroužek než je nutné, může se ti podařit dostat penis z klícky ven. Ale už ho možná pak nedostaneš zpátky a celé zařízení ti za kroužek zůstane viset na šourku. Ale chtěl bych ještě zmínit, že k CB3000 dodávám přídavné zoubky. Když použiješ ty nejmenší, tak ty skoro neucítíš a proti sundání je to skvělá pomůcka.

Jinak ale pro všechny klícky platí, že by se měly nosit s co nejmenším kroužkem. Měl by držet na svém místě u kořene penisu, nesklouzávat dolů a zároveň samozřejmě nesmí být těsný příliš, kvůli zachování krevního oběhu.

7

Ahoj. Já mám CB6000 a nosím ho 24/7. S Manželkou hodně sportujem, chodíme plavat do bazénu, několikrát v týdnu běhat a na horská kola. Zatím úplně bez problému i jízda v terénu v pohodě. Jen chvilku trvalo než jsem si zvykl na bazéně. Přeci je to pod plavkama trochu vidět a hlavně ve sprchách si musím dávat pozor.

8

Ale mě čeká 5 měsíců v kuse v pásu tak přítelkyně chce mít 100% jistotu že z něj nemůžu. A tak by chtěla abych byl celou dobu v tom CS-100. A přemýšlím že bych ho možná pořídil. Tak jestli máte někdo zkušenosti sním? Ohledně hygieny a nošení a v noci sním? Plastovej klícce moc nevěří když by mi neměla celou dobu pod dohledem.

9

CS-100 není na 5 měsíců v kuse, obzvlášť pokud nemáš obřízku. Hlavním důvodem je hygiena.

10

Aha a je nějakej kovovej na tak dlouhodobé nošení? co by bylo bez problémů?

11

Určitě, některý ze Spiderwirů nebo ze Samuraiů. Osobně mám nejradši Spiderwire2, vydržel bych v něm snad i neomezeně dlouho. Je těžší než plast (asi 230g), což tobě na sport může vadit, mně jako převážně sedícímu to naopak vyhovuje a jak už jsem zmínil, na kolo nebo inlajny se s tím dá vyrazit v pohodě.

12 Naposledy upravil: fux15.petr (13.6.2014 18:21:39)

Takže se Spiderwirem 2 vydržím bez problémů celých 5 měsíců i když mi nebude nikdy sundán za celou dobu?? Nebo CB-6000S kovový?

13

Jedna věc je hygiena, druhá věc účel, oba dva zmíněné tipy jsou na něco jiného. O co během těch pěti měsíců jde? Je to sázka nebo výzva? Nebo jde o pojistku věrnosti? Odjíždí tvoje drahá někam pryč, takža budeš opravdu zcela bez možnosti odemčení? Tyhle věci musíš vzít v úvahu a pak vybírat.

14

fux15.petr napsal:

Ale mě čeká 5 měsíců v kuse v pásu tak přítelkyně chce mít 100% jistotu že z něj nemůžu. A tak by chtěla abych byl celou dobu v tom CS-100. A přemýšlím že bych ho možná pořídil. Tak jestli máte někdo zkušenosti sním? Ohledně hygieny a nošení a v noci sním? Plastovej klícce moc nevěří když by mi neměla celou dobu pod dohledem.

cs100 je tak na tyden a dolu kvůli hygiene.
super by bylo kdyb by bylo cs100 s kleci na penis jako ma spiderware

15

fux15.petr napsal:

Takže se Spiderwirem 2 vydržím bez problémů celých 5 měsíců i když mi nebude nikdy sundán za celou dobu?? Nebo CB-6000S kovový?

Se spidervire2 určitě vydržíš.Já byl v jednom kuse zamčený 125 dní a bez problemů.Jasně,že z kraje si na to musíš zvyknout.Dneska jsem opět uzamčen,nevím na jak dlouho a už ho nijak nevnímám.Jde v tom jezdit na kole a ani v plavkách nijak nevadí.

16

Omlouvám se, ale skutečně vás noční erekce nebudí..? Přiznám se, že jsem ho přestal nosit právě jen kvůli nim. To nebylo nepříjemné, to byla až bolest... To vyřešit, tak ho mám na stálo... Přes den o něm nevím, ale pár dní se nevyspat, tak odpadnu...

17

Ahoj. Myslel jsem, ze jsi s hranim skoncil. :-)
Ja kdyz si u CB6000s vezmu krouzek c. 4, tak me nocni erekce taky probudi bolesti. Krouzek c. 3 je v pohode.

18

Davide díky, potvrzuješ mi, že většina pánů se bojí menšího kroužku a pak jim klícka sklouzává a noční erekce je velký problém. Setkávám se s tím poslední dobou čím dál častěji v rámci zákaznické podpory.

Tak ještě jednou pro všechny - pokud vám klícka sklouzává, zkuste menší kroužek. Ale zkuste ho přes den, abyste si mohli ohlídat případné nedokrvení (ztmavnutí) varlat, to by samozřejmě nastat nemělo. Na noc ho pak zkuste až po úspěšněm testu přes den.

19

Aha, raději upřesním. S kroužkem č. 4 nemám problém s tím, že by mě bolel penis, ale varlata. Kroužek č. 4 už je dost na těsno, ale pořád tak, že se s ním přes den dá. Číslo 5 ani nenavléknu. Problém je nad ránem, kdy se penis ztopoří tak, že klícku, a tím i kroužek, popotáhne dopředu. Kroužek pak šileně lisuje varlata.

20

Při noční erekci pomůže zaujmout polohu plodu. Tedy polohu na boku a vystrčit zadek. Část penisu se schová dovnitř těla a tlak na varlata poleví.

21

davidt napsal:

Ahoj. Myslel jsem, ze jsi s hranim skoncil. :-)
Ja kdyz si u CB6000s vezmu krouzek c. 4, tak me nocni erekce taky probudi bolesti. Krouzek c. 3 je v pohode.

To máš pravdu... Ale pokud by mě noční erekce netrápily, zkoušel bych nosit klec jen tak, chci vědět, po jak dlouhé době bych měl poluci. Jinak teď jsem objevil super módu: pánské turecké kalhoty. Jsou to třeba tyhle:
https://www.etsy.com/listing/167101852/ … ref=market
https://www.etsy.com/listing/181922050/ … ref=market

Naposled jsem zkoušel kombinaci závaží na varlata a klece CB6000s. Je to super, zámeček klepe a vzhledem k tomu, že tyhle supergatě se nejlíp nosí naostro, závaží krásně protahuje varlata...
K těm gatím - vzhledem se každému nemusí líbit, a ani nelíbí. Ale fakt neznám na léto POHODLNĚJŠÍ hadry. Asi nejlepší je pocit povlávání při sebemenším závanu. Do hicny jednoznačně. Nosím je asi měsíc a nedám na ně dopustit.

22

Ahoj,
možná by se ti hodili tyto kalhoty http://www.spoutana.cz/fotky7687/fotos/ … i_SP_2.jpg; http://www.spoutana.cz/fotky7687/fotos/ … i_SP_1.jpg smile

23

Tak a jedu další kolo... Sice jsem si už myslel, že si na můj CB6000s už nevzpomenu, ale nešlo to... Takže jsem od včerejška opět zamknutý. A zase noc...: šel jsem spát ve 23:30 - první probuzení 1:30 - druhé probuzení 3:30 - poslední probuzení 5:15 - a to jsem měl vstávat "až" v 6:00... Je pravda, že mám největší kroužek a nejdelší spacer. Problém je v tom, že do druhého největšího kroužku se dostávám s velikýma problémama... Takže mezi nohy polštářek (ani nevím proč, zřejmě ke snížení tlaku od stehen..). Jo a pozice plodu aby kulky nebolely... Řeším tzv. falešné zamknutí, tzn. že na noc budu na volno a hned zrána se ještě v posteli zamknu. To mi příjde jako podvod... Štvou mě ty noci a to jsem si sliboval, že do konce týdne vydržím...

24

Já řešil podobný problém s CB6000s, pálení koulí, otlaky varlat apod. Dlouho jsem se bál použít těsnější kroužek a vida opravdu je to pohodlnější. Těsnější kroužek nesjíždí, neotáčí se a tím drží na místě a při erekci netáhne koule od těla. Trochu nepohodlné to bylo tak 2-3dny, ale teď už je to v pohodě. Mám ho nasazený už měsíc a super. Nosím ho do práce, jezdím na kole prostě nikde s ním nemám problém. V noci spím klidně skoro vůbec ho necítím, za poslední měsíc jsem měl i dvě noční poluce, erekce je taky v pohodě, protože se péro nemůže téměř ztopořit. Chce to se nebát, vyzkoušet a hlavně vydržet.

25

Moc díky, pane kolego v kleci... ;-). Kroužek vyměněn, uvidíme dnešní noc. Zatím bez problémů... Myslel jsem si, že zkusím ještě ten druhý nejmenší, ale ten můžu dát tak max na varlata... Vím, že i admin těhle stránek už radil menší kroužek, ale měl jsem strach z menšího průměru. Asi na tom něco bude, protože se dívám na krásné odpírání orgasmu a ohon se mi snaží postavit a ta bolest v podbřišku se přesunula spíš až k žaludu...! Nikdy bych tomu nevěřil....!