1

Téma: thedoctor3321: ja a moja Kráľovna

Ahojte,
podelim sa s vami v kratkosti ako to zacalo prebiehat u nas.
Raz som svojej Kráľovne ukazoval klietky, ktore som objednal z netu, s odovodnenim, ze to mozeme vyskusat, dovtedy som o tom vobec nic nevedel, len som vedel, ze existuju ludia, ktori tomu fandia.
Zacal som guglit a precital kopec informacii.
Moja Kralovna sa od zaciatku k tomu postavila pozitivne, ze ako spestrenie sexu to moze byt zaujimave.
Po cca 1 mesiaci a striedaveho zamykania s prestavkami som to musel prerusit zo zdravotnych dovodov, ktore nesuviseli s uzamykanim.
Vo štvrtok vecer som navrhol, ze by sme to mohli opat skusiť a zamknut vtačika, tak moja Kralovna suhlasila.
A svojej ulohy sa chopila celkom tvrdo smile
Plan kedy budem moct mat orgazmus s povolenym vystrekom bol stanoveny hodenim kocky na 4.6 (12 dni) s tym, ze ak vystreknem počas draždenia, tak si opat hadzem kockou a doba uzamknutia sa predlžuje smile
V sobotu a v nedelu mnohokrat drazdenie.
Dnes rano pred odchodom do prace, zasun bez vystreku a opat draždenie....tu som to zle odhadol a neudržal som to....hod kockou predlžil moje uzamknutie o 6 dni.
Kralovna este dodala, že to draždenie sa jej pači a že si to užíva.
Mam obavy, aby som ten datum povoleneho vystreku nepotiahol až do vianoc smile)

2

Re: thedoctor3321: ja a moja Kráľovna

Update:
Každy den dostavam T&D a fackovanie po guliach, kedže mi par kvapiek vytečie, alebo porusim nejaky prikaz napr.nesmiem vydať ani hlások a mam byť uplne ticho, čo je niekedy veeelmi ťažke, tak len vzdycham, ale mojej Kraľovne sa už aj to prestáva páčiť.
Včera ráno som mal gule citlive, ale po včerajšom výprasku s bičíkom (neodomknuty) gule dnes citim dosť intenzívne.
Ak dnes dostanem ďalší výprask, tak zajtra to je na uterák yikes
Pre istotu som si dnes dal do mrazničky chladiace elementy
Pred chvíľou som dostal SMS, že sa mám dnes na čo tešiť, že to bude tortúra akú som ešte nezažil big_smile

3

Ahoj, To zní skvěle. Moc se těším na další zprávy.

4

thedoctor3321 tak povídej co bylo? Jsme všichni napnuti jak achillovka geparda při skoku.

5

Tak po včerajšku už musim použiť vačší  krúžok, lebo ten menší 45mm už mam velky problem prepchať gule.
Začalo to štandartne, ale počas honenia rukou som zacitil vonu ako pepermint....moja Kráľovna použila Bieleho Medveďa.
Po chvilke celkom rýchleho dráždenia a použitia značneho množstva toho "zvieraťa" som miestami už ani necítil dráždenie žaluďa....vtáčik a gule boli v ohni.....mal som vždy povedat heslo, aby prestala honiť, keďže mam striekanie zakázané do 10.6.
Lenže pri asi 7-mom dráždení som nestihol dopovedať celé heslo, tak moja Kráľovna prestala s dráždením až keď som ho dopovedal....samozrejme tam rozhoduju stotiny sekundy big_smile
A už nijako sa to nedalo zadržať....skusil som napnuž panvove svaly, na 1-2 sekundy som to udržal, ale potom to striekalo možno aj 5 sekund smile
Ešte počas striekania som dostal výprask po guliach smile
Spýtal som sa čo ma čaka dnes, tak že sa ešte musí rozhodnúť, keďže ma tých nápadov viac a že sa na to už nemám pýtať, lebo mňa do toho nič nie je a rozhoduje o tom iba ona.
Ak zlyham aj nabuduce, tak ma zrejme čaká štandartne prefackanie gulí a čili omáčka a aj najmenšia klietka, ktoru mame doma.

6

Konco minuleho tyzdna sme mali 3 dni pauzu, kedze moja Kralovn bola dost unavena z prace a aj moje gule potrebovali pauzu.
Tento tyzden pokracujeme v starych kolajach big_smile
Včera som bol draždeny s Bielym medvedom....som myslel, že mi zhoria gule big_smile
Samozrejme som zle odhadol "hranicu" a pekne som postriekal podlahu....trest bola vykonaný ihneď....20 faciek po guliach a dnes ma čaka ďalšich 20 faciek za ten včerajšok smile
Prisaham, ze posledne facky by som radsej vymenil za 1 rok uzamknutia big_smile ....je pravda, že gule mam teraz pekne "nadýchané" a dnes večer asi ešte "porastú" big_smile

Kraľovna mi včera vravela, že ju to veľmi baví, ale že si nie je ista dokedy to bude baviť mňa big_smile

7

Od stredy minuleho tyzdna som uz nebol drazdeni honenim na hranu, aby som bol dost vzruseny na vcerajsok 10.6, kedze ako som uz pisal, mal som povoleny orgazmus s vystrekom.
V sobotu sme kupili Alpu masažny gel s Kostivalom.....je dobry pre zaciatocnikov, nie je uplne marny, ale čakal som vačšiu jazdu big_smile
Kupili sme v Lidli aj ich kondomy, ale nedokažem ich nasadiť....maximalne na žaluď. Nemyslim, si, že som nejako extra obdarený. Nemame velke skusenosti s kondomami, kedze sme ich nepouzivali.
V Sobotu ma ešte moja Kraľovna vyfackala zozadu cez humbler (bez klietky), ale to som už začal samovoľne kvapkať. Nikdy predtym som to nezažil, bolo to zaujimave a vzrušujúce smile
V nedelu rano, ked som varil v kuchyni, mi Kraľovna poslala spravu na mobil zo spalne, ze ak ešte nekvapkam z klietky, tak nevidi dovod, aby som 10.6. mal orgazmus s vystrekom. Mňa to tak vzrušilo, že som opäť začal kvapkať.
Ešte popoludni bez vzrušiveho podnetu som opäť začal samovoľne kvapkať. Potom už nič.
Včera večer som si hodil kockou, ako budem môcť striekať. Hodil som si "30sekund", to znamena, ze Kraľovna honila a ja som držal stopky.
Pri 7. sekunde som si myslel, že to asi nestihnem, pri 15. sekunde už som tušil, že to stihnem smile
Pri 22.sekunde som už začal striekať, takže s prehľadom som to stihol big_smile
Cez noc som zostal odomknuty, keďže som si musel natrieť "nadobíčko", lebo su na ňom odreniny od klietky. Posledne obdobie som bol bez povoleneho vystreku 18 dní. Včera večer som hodil kockou a teraz mam 17 dní + určite tam pribudnu dalšie dni alebo tyzdne za nejaky trest smile
Dnes rano som už musel klietku nekompromisne nasadiť.

PS: Minule som tu čital radu ako potrestať subíka s Koňskou masťou a kondomom.
Včera podvečer, keď som išiel na nákup, mi manželka asi 4x pripomenula, nech kupim Koňsku masť !! Tak som ju kupil....sam som zvedavy na ten "očistec" big_smile

8

Cez vikend som mal klietku len občas, lebo odrenina ma dosť štipala, tak napr. včera som nemal vobec. Dnes rano som už musel ist pod zamok.
Od 10.6. som nemal ziadny dokonca ani zniceny orgazmus. Včera som už začal kvapkať, tak dnes som dostal rozkaz urobit si  milking na uvolnenie tlaku, lebo už to začinalo byť frustrujuce smile. Keďže dnes som doma, tak milking už mam za sebou smile
Minule som spomenul mojej Kraľovne, ze uz som prekonal moj rekord v dlžke zamknutia. Tak odpoveď som dostal, že čo je to 3 tyzdne v porovnani s večnosťou smile) a ako dodatok k tomu, že nech ani nepočitam s tym, že sa vratime spat "k vanilke" Že jej to tak veľmi vyhovuje smile
Buduci mesiac ale klietku odlozim na par tyzdnov, kedze ideme do FKK kempu a tam som nasadenu klietku nikdy nevidel. A na slnku ta klietka bude pekne rozžeravena.
Od Kralovny padol aj navrh, ze aj ked budem bez klietky v kepme, tak, ze mi zakaze orgazmus, ale potom uznala, ze keby som bol velmi nadrzany, tak erekcia by sa mohla dostavit v nečakany moment a to by bola dost trapna situacia smile

9

Včera mi moja Kráľovna dopriala orgazmus po 12 dňoch. Musim povedať, že orgazmus bol značne silný, ze to so mnou "cvičilo" ešte niekoľko sekúnd po ukončení "akcie". V posledných dňoch som už aj zle spal a budil sa v noci, taký som bol nadržaný big_smile
Celý týždeň som bol fackaný a dráždený smile Vo štvrtok mi moja Kráľovna vraví, aby som zmontoval "Torture chair".
Mal som nejaké dosky v garáži, tak som to zmontoval a výsledok je celkom slušný. Teraz pri fackovaní už nemôžem uhnúť ani brániť sa nohami smile
Cez tyzden som párkrát pri nejakej vzrušujúcej akcii spontánne vytiekol v pár kvapkach. V piatok a v sobotu do večera ani kvapka, ale mal som pocit, že sa to môže spustit kedykoľvek, kedze som cítil "pretlak"
Večer vravím, že by to chcelo "ho" nechať odkvapkať.
Stačilo pár sekúnd a zo mňa vytieklo neskutočné množstvo, to som v živote nevidel. Zaujímavé, že to sa udialo v ochabnutom stave, bez náznaku erekcie a bez orgazmu.
Uvidíme čo prinesú ďalšie dni smile

10

Momentalne klietku nenosim, aby sa penis zmatoril, kedze erekcia je slabšia....tak mu dávam čas na zotavenie.
Prekvapilo ma, že po 12 dnoch uplneho pôstu v klietke je erekcia potom tak biedna.
Budúci mesiac musí byť fit, kedže na dovolenke musí makať na plne obrátky smile
Mate to aj vy tak s erekciou po par dňoch/týždňoch nosenia ?

11

Mnozí by určitě toužili po podobném vývoji svých zamykání, jak máte vy,.. jen tak dále užívejte smile

Erekce,.. zatím nedokážu úplně říct. Párkrát po dvou týdnech pod zámkem byla erekce téměř 100% a párkrát, jak popisuješ,.. ale nevím, možná mi to příjde i o tréninku, protože tu ochablou erekci mám až poslední dobou, kdy jsem se asi naučil erekci nějakým způsobem "potlačit" (dokáži už zvládnout i hodinové mazlení, aniž by měl tendenci nějak významně tvrdnout) Pro pohodlné nošení totiž potřebuji nejmenší kroužky,.. ale jelikož při erekci mám prům. 4,2 cm tak v kroužku 4 cm toho místa moc není a strašně mi penis utlačuje kůži a varlata.

Každopádně na venek ochablou erekci vždy spravila penetrace,.. nebo orál od paní, to zafungovalo zatím vždy. smile

12

Ďakujem Nicolas smile

Nie som najmladsi (45), ale nemal som nikdy problem s erekciou, preto ma to zaskočilo.
Teda raz som mal, ked som bol po v nemocnici a po operacii a 20 dnoch nemyslenia na sex som mal tiežnslabu erekciu, ale kazdodennym precvičovanim sa to vratilo do normalu.
Teraz to zrejme bolo sposobene aj tym, ze klietku som mal malu, ze tam "zaparkoval" iba uplne ochabnuty penis a tam uz nemal ziadny priestor na zváčšenie.
Evidentne to treba precvičovať aj počas nosenia klietky.
PS: po par dňoch už je to lepšie, ale trva to o chvíľku dlhšie ho postavit. Ranné erekcie ešte nemam. Dnes už na mnňa moja Kraľovna tlačí, aby som si dal klietku.

13

Dnes som 10. den bez orgazmu. najblizsi terminu orgazmu mam 24.7. co mi pride este dost daleko, kedze zacinam byt dost nadrženy a uz som zaznamenal aj drobne kvapky na spodnom pradle. Rekord bez orgazmu mam 12 dni.
Fackovanie mam priblizne kazdy 2. - 3. den, kedze mame dost vytazeny program. A niekedy sa ma rozhodne prefackať Kraľovna nie prave v najvhodnejsiu chvilu, napriklad behom sledovania fotbalu, alebo pokutovych kopov. To ma vzdy zaskočí, ale musim sa podriadit a prijať trest smile
PS: Konopnu masť sme ešte nevyskúšali smile

14

Pred 9. dňami som mal zničený orgazmus....plnohodnotný orgazmus som male pred 3 týžďnami.....v stredu mi konci termin, takze uz sa tesim ako maly chlapec smile
Apropo statisticky som mal kazdych 10 dní plnohodnotny orgazmus.
Potom nas čaká FKK dovolenka a tam to mame s manželkou pravy opak. Sex kazdy den a kludne aj viackrat smile
Po navrate ma caka opat zamknutie do dalsej dovolenky, co moze byt kludne aj o rok smile
Mimochodom zistil som, ze Kegelove cviky pomahaju dost vyrazne na erekciu. Pri cvičeni viackrat za den sa mi ranná erekcia vratila aj napriek tomu, ze som permanentne zamknuty.

15

Tak po krátkej pauze sa opäť hlásim smile
Počas dovolenky som mal pár orgazmov, nutné dodať, že boli naozaj silné. Evidentne tým, že orgazmy už mám len sporadicky oproti minulosti.
Od štvrtka minulého týždňa som opäť zamknutý a to permanentne až do najbližšej FKK dovolenky, ktorá bude zrejme o rok.
Včera som si zatočil kolesom "štastia" a najbližšie mám plánovaný orgazmus 24.10.2024. Samozrejme milking mám povolený a prípadne ak už budem samovoľne vytekať, tak ma nechá moja kráľovna vytiecť, samozrejme bez oprgazmu.
Dostal aj pár faciek po cca 3 týždňoch....až som sa spotil smile
Počas noci som začal opäť nosiť strap okolo pásu, nakoľko mám opäť ranné erekcie a s týmto to zvladam lepšie. Počítam s tým, že o pár dní erekcie zmiznú, tak ako naposledy.
Pekné leto ešte prajem a cudnosti zdar !!

16

držím palečky, ať vám to vyjde!

17

Medvídek, ďakujem smile

18

Dnes som 9.den bez výstreku a musim povedat, že som už pekne nadržaný smile
Včera som dostal pekny výprask po guliach kedze pri lízani kráľovninej mačičky mi vytieklo pár kvapiek. Dnes ich mam dost citlive a opuchnuté.
Moja kraľovna večer navrhla, aby sme dali klietku na noc dole. Vravel som jej, že rozhodnutie je na nej, ale ja by som ho nechal pod zámkom, lebo penis, ktorý je krátky, alebo mäkký, alebo nevýkonný si zaslúži byť iba pod zámkom. A ten môj splňa všetky 3 atributy, je krátky, mäkký a nevýkonný.
Keď som jej neskôr večer lízal análik, tak som sa snažil strčiť jazyk čo najhlbšie, ale šlo to iba trocha. Tak sme sa spolu dobre zasmiali, že ja mám všetko krátke smile))

19

Krásně si užíváte. Jen tak dál.

20

Dakujem ✌️

21

Tak dnes som už 16. deň bez výstreku. Orgazmy zabezpečujem mojej královne posledne dni kazdý večer. Včera mi vravela, že nielen, že ma nechá zamknutého permanentne, ale že uvažuje, že mi nedopraje ani orgazmy, lebo sa jej páči aký som nadržaný. Že ma nechá iba vytiecť. Skoro mi zabehlo smile Verim, ze to myslela zo srandy aj ked pri žene, ktorá má moc si človek nikdy nemôže byť istý smile
Ano, výprasky dostávam skoro každý deň, takže gule mám pekne "naducané" smile

22

Jen tak dal. Gratuluji.

23

Tak dnes som uz 27. deň bez výstreku. Moj osobny rekord smile
Kraľovnu uspokojujem ako si želá avšak klietka je stále zatvorená. Fackovanie dostávam sporadicky, ale za to intenzívne smile
Nočné a ranné erekcie už nemám tak môžem kľudne spať smile

24

Super. Gratuluji k rekordu. A co cítíš, když uspokojuješ Paní? Už to nejsou jen její orgasmy, ale orgasmy vás obou? Já miluji, když se Paní pode mnou dělá a cítím, jak se blíží k orgasmu. Když se udělá a já jí objímám a hned pomalu začínám pracovat na dalším čísle. Samozřejmě v kleci a s připíníkem. Jak uspokojuješ Paní ty?

25

Uspokojujem väčšinou s "mikrofónom", alebo ústne. S pripínakom to nemá veľmi rada. 1-2x za týždeň ju vyprstujem v stoji, aby dosiahla orgazmus s výstrekmi.
Ja som si už nejako zvykol, že nemám orgazmus a ani výstrek a posledný tyždeň už nemám ani erekciu, iba sem tam sa pri našich hrátkach snaží postaviť, ale v klietke nemá šancu a naviac sú to len také slabé pokusy, ktoré cítim, ale nie su rozpoznateľné navonok.
Už mi moja Kráľovna aj vravela, že už by ho aj nechala vystriekať, ale že sa jej páči ako som nadržaný, takže ešte musím počkať a ak bude, tak iba zničený orgazmus smile