1

Téma: Možnost orgasmu v pásu - CB-6000

Ahoj, jsem zamčený v pásu CB-6000 a kupodivu se mé přítelkyni podařilo několikrát celkem lehce vyvolat orgasmus pomocí vibrátoru. Máme asi nejlepší vibrátor, který jsme kdy měli a který jsme koupili dávno před pásem cudnosti. Přítelkyně si myslela, že mě jím bude dráždit v pásu k nepříčetnosti a k našemu velkému překvapení mi to celkem lehce udělala. Navíc musím říct, že orgasmus v pásu byl opravdu úžasný. Má někdo podobnou zkušenost? I třeba v jiném pásu. Nevím jak by se něčemu podobnému dalo zabránit, protože před vibracemi neuchrání žádný pás - v okamžiku, kdy začne erekce, penis vždy vyplní celý pás a pak se na něj ty vibrace zákonitě plně přenesou, nebo ne?

Použitý vibrátor:
http://vibratory.heureka.cz/vibrator-ma … -massager/

2

Re: Možnost orgasmu v pásu - CB-6000

ahoj taky mě žena vněm dokáže udělat a je fakt že orgasmus je hodně silnej co si takhle hrát ve čtyřech

3

Tak já mám vyzkoušeno, že na to není potřeba ani vibrátor. Stačí po třech dnech, když už je vzrušení k nevydržení nacpat dovnitř něco klouzavého, třeba vazelínu a klasickými pohyby je během chvilky hotovo. CB6000 rozhodně orgasmu nezabrání. Možná tohle admin smaže, protože sám CB prodává, ale je to prostě tak.

4

Ale ne, nesmažu. Jenom prosím nepište totéž na dvou místech fóra.
Díky.

5

udelat se da prakticky v kazdem pasu cudnosti, i ve spiderwire2 to jde celkem jednoduse. Take me to zklamalo, ale je treba si uvedomit, proc se do te hry vubec poustis a co od toho oba cekate. Navic jestli po 3 dnech uz neumis vydrzet, pravdepodobne jsi jeste nezazil ani zlomek tech pocitu, co tahle hra nabizi... Je zbytecne popisovat, jak zmeni dynamiku vztahu to, kdyz po ni touzis uz 14 dnu a ona porad jenom provokuje, takovou bouri v hlave jsi jeste nezazil smile

6

Tenhle problém jsem řešil taky a troufám si tvrdit, že se mi to podařilo po mnoha pokusech (s různými vložkami, řetízky kolem pasu atp.) vyřešit.
Vyzkoušel jsem CB3000, CB6000, Spiderwire i Spiderwire 2 a v každém se mi podařilo relativně snadno dosáhnout orgasmu. Spiderwire se ale dá sehnat i s ozubenými vložkami. Vložky způsobují, že erekce jsou dost bolestivé a tak se to nedá používat delší dobu.
Protože mi Spiderwire 2 začal po pár dnech rezavět, pořídil jsem si nakonec výrobek z nerezu, který je podobný Spiderwire2.  Použil jsem největší ozubenou vložku ze Spiderwire2, zuby spiloval a ohnul do pravého úhlu a výsledek je velmi dobrý.
Erekce není bolestivá, jen to tlačí a kůže je pak maximálně jen trochu zarudlá.
Pohyby při pokusu o orgasmus ale už jsou dost bolestivé a nepodařilo se mi v tom udělat.
Používám co nejmenší kroužek a s touto vložkou pak nejde penis v ochablém stavu vytáhnout.
Zakulacené hroty na vložce jsou ohnuté proti směru pohybu, brání vyndání penisu z klece a taky zabraňují sklouzávání.
Výsledek je vidět v této galerii: http://postimage.org/gallery/1nojv3y2/

7

Corado napsal:

CB ti začal rezivět?? Můžeš napsat, ve kterých místech se začal objevovat ten problém a po jaké době. Bylo to při běžném užívání, či jsi se pohyboval v nějakém specifickém prostředí?

Bylo to v místě sváru kroužků, kde se po umytí udržovala pod penisem vyšší vlhkost (při běžném užívání).
Nerez to vyřešil.

8

Corado napsal:

Díky za info. Celkem pekvapující, neb jsem čekal kvalitnější materiál a výdrž.

Já také, jen podotýkám, že jsem to nekupoval na tomto serveru, ale v Anglii.