26

Re: Chodíte s klíckou do veřejných prostor?

Ahoj,
máte někdo zkušenost s nošením klícky v práci u bezpečnostních složek? Trošku mě odrazuje nemožnost jít na záchod ve stoje, když to zrovna jinak reálně nejde, potenciální vstupy do věznice, kde jsou prohlídky dost detailní nebo možnost, že bude muset člověk zakročovat a bude ho to limitovat či sám přímo skončí v nemocnici a bude odhalen.

Díky za reakci

27

Zkušenosti nemám, ale přijde mi, že bys neměl klícku do práce nosit. Tvoje povolání na to není vhodné.

28

Párkrát jsem měl klicku na veřejnosti nasazenou ale vždycky, když jsem vešel do obchodu tak jsem pípal. Je to nesmírně dokonalý pocit...

29

Já bych třeba chtěl, aby to ostatní věděli smile háček je v tom, že bych ty lidi ideálně nesměl znát, aby mě to nemohlo případně ovlivnit. Takže ideálně někde v zahraničí, jak se říká bezpečné prostředí. Člověk to nesmí přepísknout. Jednou bude třeba vysoký úředník, politik, ředitel, profesor atd. a pak by nebylo příjemné, kdyby to vyšlo najevo. Např. pokud by na aktuálního premiéra usvědčili z nošení klícky, držení locktoberu nebo úklidu po sobě ….pár voličů by to mohlo odradit a konkurence by si na tom smlsla.

30

Cudny1234: u vas maji v obchodech instalovany detektory kovu?

31

Alhambra: Některý obchody mají rámy naladění kromě těch hříbků/nálepek i na kovy, aby přišli na lidi jak se chodilo nebo jestli se ještě chodí krást, s kuframa na kolečkách vystlaných alobalem. Já jsem takle v první práci po škole, v obchodě taky zapípal, ale vešel jsem jinam a nic.
Sem to tehdá zakecal, že asi klíče (mám celkem slušnej svazek.

32

Cudny1234, Martin B: Pánové nevěřím vám ani slovo. Klíče, mobil, kovovou sponu na opasku, hrst mincí atd. má u sebe téměř každý zákazník. Všichni by museli pípat...

33

Honzlem: přesně tak. To co píšou je naprostý nesmysl. A to o tom něco vím, protože jsem 6 let po pracovním úrazu hlavy (lebku mám sešroubovanou 32.šrouby 2.spojkami) a díky tomu u mě budou vždy pípat detektory na letištích, soudech, věznicích… a nesmím do elektromagnetické rezonance. Ale o obchodě slyším poprvé v životě.

34

Ahoj. Já často chodím do soudních budov a budov státu a nemám jediný problém s plastovou Cobrou, piercing a normální kovovou vložku v kleci. Pravda je že se bojím, chodit kovovou klecí. Několikrát jsem na to zapomněl a jednou to prošlo bez problémů a jednou jsem to otočil, ale nikdy mě nesvlékali.

35

Ahoj. Chodím všade zamknutý. Je to len o zvyku keď si zamknutý 24/7 tak už to ani tak nevnímáš. Sauna , bazén , masáž, lekár úplne v pohode keď nejdeš práve na urológiu:) Boli sme viackrát aj vo wellnese  18+ bez plaviek a tiež pohodka sem tam sa niekto pozrel ale videl že sme mladý hravý a už bol kľud. Pár krát som stretol aj druhých mužov zamknutých v týchto welnes.Boli to celkom zaujímavé pohľady na seba smile Môj názor je že pokiaľ na to doslova neupozorňuješ a nevystavuješ zraku detí  je to každému úplne jedno. Nikdy sa mi nestalo že by sa niekto smial alebo pýtal na čo to je. Max divný pohľad v sprche. Na dovču chodím tiež zamknutý , moja madam je v tomto nekompromisná. Jasné že mám kovovú klietku , takže letisková kontrola je celkom sranda na sk je to väčšinou otázka či som nezabudol niečo kovové odpoveď že nie že mám kovový pas cudnosti  , prejde si rozkrok ručným skenerom prejde rukami či to nieje ostré a vybavené. V zahraničí sú už na tom celkom vzdelanejší stačí odpoveď chasity cage a je tam hneď úsmev a ide sa ďalej. Záleží ako veľmi vážne berieš cudnosť. My sme celkom mladý takže ludia to berú tak celkom z nadhľadom, keď prídu s mojím prekvapením náhodne do styku. Jediný problem ktorý ma stretol je jazda na bycikli v niektorých pásoch ale v aktuálnom mi to vôbec nevadí.Nehanbím sa za to že nosím pas cudnosti na druhú stranu sa stym ani nechvalím. V práci to vedia skoro všetci po pár teambuldingoch v aqaparku a z rodiny to tiež skoro každý vie minimálne niečo tuší , ale keď sa nespýtajú priamo tak to snimi neriešim. Cudnosť je normálna !!

36

Tak letos dovolená ve Španělsku. Pod plavkami samozřejmě v kleci a nikdo si ničeho nevšiml, na pláž k moři jsem měl dokonce i tanga plavky a úplně v pohodě.

37

Najverejnejsie to bola nuda plaz v Bratislave, raz sam, raz s polovickou. Pohlady boli, komentare nie. :-)

38

Ahoj, nenosím. Ostatním to nemusí být vždy příjemné.

Ja nie som dlho zamknutý, ale v stredu mám prvý tréning v posilke a uvažujem, že budem v klietke cvičiť. A následne sa odhalím pri vyzliekani do sprchy. A keď má niekto uvidí, budem exhibicionovať. Dnes som nečakane musel ísť do banky, no a v tesných džínsoch som zažil peklo, ako sa mi žaluď natlačený na minicage trel o džínsy. Nenosím spodné prádlo, ale asi si budem musieť kúpiť. Bola to bolesť. Som zamknutý len tretí deň.

40

Ahoj, letos jsem byl v lázních a poprvé mně má paní zamkla. Sestry se na procedurách sice divné koukali, ale žádná nic neřekla. Na hotelu jsme měli bazén a saunu. Sauna byla bez plavek. Jedná vdaná paní se mě na zeptala, na co to je. Tak jsme o pásu cudnosti kecali asi hodinu