No. Tak pár měsíců uteklo jako voda a já jsem hnedky obohacen o nové poznatky a zážitky.
Spideware se projevil jako zajímavá proprieta. Po pár týdnech vozkušování jsem překonal počáteční ostych a obtíže a naučil se s klíckou víceméně zžít. Co se týče běžného života, hygieny, sportu. Klícka se stala zajímavým spestřením našeho sexuálního života a katalizátorem vzájemných sexuálních úchylek. Jak říkám - prozatím s mojí drahou polovičkou vlastníme Spiderware sérii 1. Ačkoli moje Veličkost je spokojená, já mám jisté pochyby a nutkání, jak některé záležitosti klícky vylepšit. Upgradovat. Pokukuji teď po verzi Spiderwire2.
A jalikož si zase nevím rady, rád bych svoje pochyby (které zkusím shrnout do dvou hlavních větví) adresoval na starší a zkušenější z vás. Nuže:
1.) Velikost kovového kroužku, který se navléká přes varlata a penis.
U svého prvního modelu jsem po předchozích poměřování zvolil největší variantu (50 mm). Nepovažuji se za žádného obdařence (spíše lehký nadpůrměr - proto nějak padla volba na nejobjemnější Spiderwire). Nasadit kroužek jde podezřele pohodlně (dokonce ani opačná snaha není velký problém, což u mnohých ostatních "uzamčených" zpravidla bývá. Z kroužku se jde procpat i s polotuhým pyjem). Když člověk umístí kroužek daleko za kořen a šourek, nemám se sklouzáváním větší problém (a pokud je člověk mobilní, vyřeší to uplé spodní prádlo). I tak se člověk občas skřípne. Ale co by pro svou Madam nevydržel. Nicméně ... ačkoli někdy mám pocit, že bych snesl krouřek o pět milimetrů v průměru menší, mám pochyby. Při erekcích, zejména těch nočních, se mi zdá kroužek 50mm akorát fest. Jednak kroužek tlačí na močovou trubici a člověk se nemůže vylulat ani kdyby se na hlavu stavěl. A pak - jak penis táhne klícku a ta táhne šourek s varlaty - docela se mi odírá šourek.
Myslíte, že má smysl experimentovat s kroužkem o 2,5 cm v průměru menším (45mm)? Bojím se, aby mi v noci penis nezmodral a neupadl.
2.) Kvalitativní rozdíly mezi Spiderwire1 a Spiderwire2?
Nějaké informace jsem již vyčetl na foru. Že je klícka obecně pohodnější, zabraňuje nechtěné masturbaci. Nicméně:
a) když Spiderwire2 není oproti svému předchozímu modelu tolik zahnutý, nejde pak snáze vidět pod šaty?
b) jaký je rozdíl - nikoli v běžném nošení, ale např. při menších sportovních aktivitách? (např. běh, kolo). Triumfuje i tady druhá verze?
c) má Madam má trochu strach, aby klícka nebyla příliš krátká (zejména při nočních erekcích, kdy narostu o dvojnásobek a kus), netahala varlata se šourkem a nakonec naše hraní nebylo na újmu kvalitě mého orgánu. Já sám jsem na vážkách, protože v Spiderwire1 se mi málokdy penis ohne podle klícky. Spíše klícku odtlačí před ono ohnutí.
... momentálně mě po půlnoci další body nenapadají. Kdyby ano, určitě nějaké připíši.
Prozatím díky.